Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..amin rabbim imanla can vermeyi nasip etsin...

Çok güzel olmuş....Zaten şu oglum bak gel! şeysi varya direk dikkatimi çekmişti hatta ablama bile söyledim kızlardan biri böyle yazmış diye onunda hoşuna gitti.şimdi zeki kızsın yazcam ama iltifattan hoşlanmıyormuşsun.Ben yazmıyorum ama sen anladın onu

Son düzenleme:
amin canım in..transferim oldu..3.gün embiriysu 1.kalite 8 hücreli çok güzel dediler.inş bebeğim benimle olur o güzel haberi sizlere verebilirim.
Canım dikkat et kendine hayırlı haberlerini alırız inşallah tez zamandaaaa
Canım bizde seni çok seviyorum dedeye de imanla hayırla emanetini teslim etmeyi nasip etsin Rabbim
Rabbim herşeyin en iyisini bilir inna lillah ve inna ileyhi raciun...

hadi yaa normalde çok severim miniğimi o da beni çok sever geldi mi yanımdan ayrılmaz ama dün aynı ilgiyi gösteremeyince yoğunluktan üzüldü küstü bana
al yengesi allll inşallah tez zamanda bizimkilere de alacak halaları dayıları inşallahhhh

Kıyamammm gönlünü al bari...şevkatli güzel ablacıkları kim sevmez..hep babasının yüzünden ama Ayy inşallah o günleri de görcez bizimkiler ortada bişey yokken bile beşiğini ben alcam küvetini ben alcam hesabı yapıyorlar olursa bana alcak bişe kalmayacak 6 kardeşiz biz hepsi bişey alsa yeter zaten.

canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...

çok güzel güldürdün beni.Allah seni de güldürsün inşallah..yürekten.

dafniya canım nasılsın.ben kendimi temizliğe vurdum.doğal terapi nasıl:??

İyilik tatlım aynı anda yazmışız.Kız bende böyle durumlarda kendimi temizliğe verenlerdenim kız kardeşim ohh ortalık mis gibi hayırdır abla canım mı sıkkın der. Evde işler bitince vakit bulursan alış verişe git üzerine cila olsun.

ohhhh sen iyi yerdesin kuzum maaşallah ne güzel çok kardeş yaa bende çok isterdim ama bende bir tane var onunla da konuşmuyoruz şu anda içim gider böyle iyi anlaşan kardeşler gördüğümde
dafniya canım nasılsın.ben kendimi temizliğe vurdum.doğal terapi nasıl:??

ohhh mis canım oturup düşüneceğine kendini yor unut güzelim her taraf şimdi mis gibi kokar

bizim muhasebeci yine kaçtı

netim gitti ya onu yaptım geldimmmmm kurtulabileceğinizi mi sanıyorsunuz bendennnn

evet valla temizlik çok güzel.her akşam bir odayı temizliyorum.alışverişi sonra yapacam.

nereye kaçtı senin muhasebeci..

Tam da zamanına denk geldi bak bahar temizliği de aradan çıkmış olur.Benim ki sonbahar denk gelmişti temizlik kesmeyince. bir de turşu kurmuştum kız asbelova yı diyorum geri gelmiş neyse ki yoksa devamsızlıktan kalacak :)

Son düzenleme:

gunaydin canlar tursumu dedin daha yeni kalktim kiz tursu yesem nasil olur simdi bilemedim

hıım anladım. bende bana söledin zannettim. neyse olsun.

gunaydin canlar tursumu dedin daha yeni kalktim kiz tursu yesem nasil olur simdi bilemedim

nasılsın canım..kız annesi olduğu nerden de belli gördünüz mü canın turşu çekti krizantem..

ohhh mis canım oturup düşüneceğine kendini yor unut güzelim her taraf şimdi mis gibi kokar

evet gerçekten ağladım,düşündüm üzüldüm hem de çok.ama elden gelen birşey yok..hala aklıma gelince gözlerim doluyor.hemen geri atıyorum çocuk düşüncesini.hatta evi temizlerken bir iki bebek kıyafeti almıştım taa yıllar önce çocuğum olursa giydiririm diye..onlar görünce hem ağladım hem temizlik yaptım..
ama temizlik yapmak bana iyi geldi.bugünde kitaplığı indirecem..

hıım anladım. bende bana söledin zannettim. neyse olsun.

nasılsın canım..kız annesi olduğu nerden de belli gördünüz mü canın turşu çekti krizantem..

iyiyim canim valla dolaniyorum ortalada kocis sabah 3bucukta ise gitti aksama erken gelir insallah cektide yemeye korkuyorum suan daha burda saat 10 a geliyor ilerleyen saatlerde yiyecegim agzim sulaniyor felaketsen nasilsin tatlim daha iyisindir insallah

Sende gel küçük bacım olçok şükür İyi ki varlar ama arada bizde de olur münakaşa..6 kardeş+damatlar var bir de bonus 8 tane yeğenim var bayramlarda bir araya geldiğimizde annemin evine sığmıyoruz.Anne teker gelelim diyoruz hepiniz bir arada olmadan benim içime sinmiyor diyo kocaman kocaman tencereler almış bayram yemekleri için aşkım benim kurban olurum..

ayyyy ne guzel ya ozeniyorum boyle bol cocuklu ailelere bizde 3 kardesiz ama ben yazdan yaza gidebiliyorum ancak bide benimkiler erkekseviyorum onlarida kiz kardes bir baska yaaaa ama bizim sulale buyuk biz koyde toplaniriz bayram olunca herkez birarada ohhh ne guzel ozledim o gunleri

Canım benim tamamen hiçbir zaman dinmiyor zaten acın.Bizler sadece kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz işte... itiraf ediyorum üzerinde 7 ay geçti ama hala tüp bebek konusu açılınca bile elimde olmadan gizli gizli bende ağlıyorum.O kıyafetleri giyecek olanı hiç beklemediğin bir anda göndersin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…