ya ya 1.80 lik bir dütçüksün.kız ben yerim seniiiiiiiii..........biliyomusun bende 34 oldum ama hala içimde ki çocuk büyümedi ya...şımarık bir kız çocuğuben dütcüm daha
aaaaaa isterim bak bende.bizim bahçemizdede hanımeli var.miz gibi kokucak yakında.sonra domates,biber,çilek,gül,ortanca vaaaaaaaaaaaaaaaaaar ama ben ekmiyorum,eltim ekiyo..bende faydalanıyorum tabi.tabi bunlar geçen sene vardı.bakalım bu yaz ekecekmi.ben böle ekme işini pek sevmemde.o ekiyo ben de yiyorum
ne bileyim ben çiçekte bakamam.sulamayı unutuyorumkız niye öyle diyosun. bak bi pet şişeyi kes toprak koy. sonra biber tohumu at.
onlar boy attıkça nasıl seviniyosun
ya ya 1.80 lik bir dütçüksün.kız ben yerim seniiiiiiiii..........biliyomusun bende 34 oldum ama hala içimde ki çocuk büyümedi ya...şımarık bir kız çocuğu
ne bileyim ben çiçekte bakamam.sulamayı unutuyorum
küçüğüm tabi
içimdeki sıpa büyümemek için direniyo
bende saklambaç oynuyorum onunla :)
bende kovalambaç oynuyorum..........o kaçıyo bazen ben yakalıyorum yeniden
sen bana adresini yolla da cuma günü emaneti yollayım içinde bi de tohum yollayım.
ama ne çiçegi oldugunu söylemem.
çıkınca sürpriz olsun sana
çok haşarı değilmişim ben ya.herşeye ağlayan sümüklü bişeymişim işte.resimlerimde bile ağlıyorum hep.ağlaklığım nerden geliyo anlamışındır şimdik.hihihihiiii
saklambaç oynama ha senin çocukluğun Allah bilir haşarı bişidir.
bi saklanır bulaman sonra
hani şu uzun zamandır beklediğimiz emanetmi......????????????ay heyecanlandım bak şimdi.adresi ben sana telden söylerim yarın.senin vodafondu dimi.yarın ararım seni.çiçeğimide merakla beklicem.ve söz sulamayı unutmıcam
heee unut bide yolayım saçını başını
kv gidiyo canım. sana telle ulaştıgım gün gittim aldım 4 tane:)
önü dantelliadlarınızı yazdım sırtın iç tarafına:)
kaybolursanız çabuk bulalım diye:ihihihihiiii
çok haşarı değilmişim ben ya.herşeye ağlayan sümüklü bişeymişim işte.resimlerimde bile ağlıyorum hep.ağlaklığım nerden geliyo anlamışındır şimdik.
ne aldın kv den anlamadım ben........neyin sırtının iç tarafına yazdın ,ne aldın 4 tane.........ay kafam karıştı.gaziantep desem..anlarmısın ben onu sordumdu ama....daha açık anlat şunu yada özelden yaz hadi canım bakem.saat 12 yi geçince algılar zayıflıyo benim
tabi canım büyümedim dedin ya
ondan halaaglıyon demi
ben çok şımarıktım yaaaa bi de küfürbazdım sorma
biri bana güzel kız derse basardım küfürü:)
hala asılanlar olmuş bi küfür etmişim halam bi daha sokaktan geçmediler dedi
övülmeyi, ya da güzelsin denilmeyi sevmiyorum.
hele güzellik konusunda çok hassasım kimse çok güzelsin demem.
egoları yükselir evlilikleri batar.
benim hayatımda belli taşlar vardır.
onlara göre çizerim yolumu
arkadaşlarımda şaşırırdı. ama hep benim dediğim çıkardı
canım ben antepe ne gönderecektim
bak bak küfür de edermiş.....ya sevmiyosun ama sen çok güzelsin be arkadaşım.yüreğin güzel.seviyorum kız seni
tamam anlaşıldı aldım mesajı yazdım cevabu.......sev tabi
özeline yazıyorum.
eslem geldi dicektim bende..............sende şarjını tak şimdi ya çıkmayıver hemen,kızdırma beniiiiiiiiiiieslemmmmmmmmm
bacım sen çatlak mısın?
bu saatte ne işin var :)
test yapmadıysan hiç yaz ma
şaka maka şarjım bitince çıkıcam
seyyan lale oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?