Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

asbelova canım inan artık her ay aynı şeyi beklemek çok yordu. artık vazgeçmem gerektiğini söylüypor bir yanım...bir yanım devam et diyor...
gölcük te bir doktor varmış ya...nasıl acaba...

sende problem var mıydı canım yoksa sadece eşindemi eşindeyse bitkiselle takviyelerle düzeldi bak bizim siz de arginmax deneyin bak neler olacak yeter ki sakin ol şu anda zor bir durumdasın farkındayım ama hepsi geçecek

canım bende rahim ters..yumurta az gelişiyor 32-33 günde adet oluyorumm.
eşimin değerleri kötüydü şimdi biraz iyi...iyi dediysem morfoloji 00 hep zaten..
sayı ve hareketlilik sınırda.klomen pentox ismini hatırlamadığım bir kaç ilaç kullandı değerler değişmedi en son keçiboynuzu yaptık sayı biraza daha arttı.

acıbademde bir doktor var ona mail atmıştım o da proxeed kullanmaya başlayın demişti..ama eşim çok mız mız ..bana deseler sana şu fayda edecek zehir olsa içerim...ama eşim midesi daha haassas olduğu için....içemiyor herşeyi..onun için tüpe yöneldik zaten..

canım çok teşekkür ederim.mesajını da aldım zaten. Artık dua etmekten başaka çarem yok.imkansız benim artık ben hamilelik duygusunu yaşayamacığımı çocuk özlemim bitmeyeceğini biliyorumm.yıllardır uğraş elle tutulur bir neden bile yokken olmaması bir yerlerde bir yanlış yapıyorum ama nerde..

canım adet oldum artık kanama arttı. söyle canım herşeyi söyleyebilirsin ben burda sizinle dertleşerek rahatlıyorum inanın ki kimseye derdimi anlatamıyrum tüm gelgitlerimi anlatıyorum.inanın ki hepiniz söylediklerini benim için çok önemli.artık test yapmaya bile gerek yok.keşeke dediğin gibi olsaydı düşük tehlikesi olsaydı diyorum hemen tövbe estagfirullulah çekiyorum.
ama artık hamile kalmak benim için kaf dağının arkasından daha zor...hayat devam edecek tabiki yaşayacam ama kalbim her çocuk gördüğünde sızlayacak.hiçbirzaman çocuğum olamayacak hissi beni mahvediyor inan ki...
evet mucizeler var hepsine inanıyorumAllah a çok şükür kü inanıyorum..ama benim için artık olamyacağını biliyorum.benim hayatımda böyle sürprizlere yer yok inan ki...
yazdığımı okuyamadım saçmalamış olablirim ne olur kusura bakmayın ama içimde öyle çok şey varki.beynim öyle çok şey düşünüyo ki ..[/QUOTE]

kuzum sen kabul etmek istemesende test sonucu doğrulamadan herşey bitmiş değil.O yüzden sana dök içini ağla falan demiyorum.Sonuç negatifse eğer...ozaman hep beraber ağlayacağız söz.inanki yarım saattir yazıp yazıp siliyorum ne yazsamda şu kızı üzmeden onu çok iyi anladığımı anlatabilsem diye.Canım seni çok çok iyi anlıyorum herşey üst üste geliyor biliyorum ama kısa zamanda toparlıyor insan can çıkmadan ya da bizler için menepoza girmeden ümit kesilmiyor dolayısıyla da bu uğurda harcanan çaba da bitmiyor.

Canım belki denk gelmişsindir azramelek isimli kullanıcının eşinin sperm sayısı 5milyondan 32 milyona keçi boynozu kürü ile çıktı morf.de 2 den 3 e çıktı.Eğer denemediysen bir dene istersen.Benim eşimde arızadır böyle şeylerde tedavi öncesi sigarayı azaltıramadım bir türlü bir e vitamini ve çinkoyu zoraki içirdim. Allahtan sorun bende de bir de onunla uğraşmak zorunda kalmıyorum.

canım benim klomen hiçbir işe yaramıyor ama bir dur bakalım şu test sonucunu görelim ondan sonra konuşalım bunları yaptıklarımın hepsini sıralayacağım sana söz ama bir testini yaptır bakalım belki üzerine görüyorsun belli olmaz bu işler diğer topicte bir arkadaş hamile olduğunu anlamadan 2ay üstüne gördü belli mi olur dur bakalım dr. bize %2şansınız var demişti hamile kalabilmen için bu rakamlarla ve ben o rakamlarla %2nin içine girdim sende neden olmasın Rabbimin katında mucizeleri çok şimdi kesin sonucu alalım ona göre bütün takviyelere başlayacağız söz sana çok iyi de bir dr. önereceğim Allahımın izniyle benden para almadan 1saat bizim durumumuzla ilgili konuştuk şimdi mali durum elvermediğinden gidemiyorum ben canım

kuzum sen kabul etmek istemesende test sonucu doğrulamadan herşey bitmiş değil.O yüzden sana dök içini ağla falan demiyorum.Sonuç negatifse eğer...ozaman hep beraber ağlayacağız söz.inanki yarım saattir yazıp yazıp siliyorum ne yazsamda şu kızı üzmeden onu çok iyi anladığımı anlatabilsem diye.Canım seni çok çok iyi anlıyorum herşey üst üste geliyor biliyorum ama kısa zamanda toparlıyor insan can çıkmadan ya da bizler için menepoza girmeden ümit kesilmiyor dolayısıyla da bu uğurda harcanan çaba da bitmiyor.[/QUOTE]

inan ki siz olmazsanız ne yapardım bilmiyorum.iyi ki üye olmuşum iyi ki sizi bulmuşum...Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız...toparlanacam evet .ama bu umutsuzluk artık bu korku içime sindi bu korkuyu atamayacam..bende normal olmak istiyodum bu korku beni sarmasın.. olmayacak.. tüp bebek olayına ne kadar inanmıştım oysaki kesin olacak diyordum tüm umudum buydu.ben hala inananamadım kii..

evet biliyırum onu...3 ay yaptık keçiboynuzu ilk hafta sabah akşam sonra her akşam yaptım arada kaçırdıkları oldu...şimdi keçiboynuzu pekmezi içirecem galiba...

tamam canım çok çok teşekkürler.inanın size sarılasım geldi...canım ben %60 lara giremedim tüp bebek oranı...% 2 ye asla giremem bunu adım gibi biliyorum...gerçekten ama testi yapacam bakalım...

Canımcım Rabbim herşeyi bilir verir sen hiç üzülme bende öyle diyordum imkanı yok olmaz %2 ne demekmiş ama Rabbim ol dedikten sonra hangimiz önüne geçebiliriz. Ayrıca dr.ların öyle dediğine ne bakıyorsun tüp bebekte şansın en iyi ihtimalle %50 o da en iyi ihtimalle onlar işin ticari yönünü düşünüyorlar canım o yüzden atıp tutmayı iyi biliyorlar şimdi bir testi yap bakalımondan sonra emin olup konuşalım belki halay çekeceğiz burda

kız niye öyle diyosun:)
canım benim kimlere olmaz dediler de kimler hamile kaldı:)
moral bozma bi :) kanaman nasıl peki?
normal adet gibi mi?
ay inşallah o günleri de görebilecek miyiz acaba bu konuda acaip stresliyim yaa:18:
zaten cumartesi gittiğim dr. da tırt çıktı
:):)
evettttttttttt doğru demişsin canım:)
bizim bi akrana da anlatmıştı iğneyle durmuştu kanaması bebekler tutunmuştu:)
Kızlaar yeni liste ne zaman paylaşılcak.seyyan bisey dedi mi

canım liste paylaşılmadı henüz:) eksikler var da.

canımmm bir tane lazım bizee olacak olursa hersey bahaneee:))inş tez zamanda alacaz haberini canım benimmm senden cok umutluyumm ben pozitifliğinnn olumlu düşünmen yeter seninnn canımmm:))
sen benim kafamı karıştırdın acaba edebiyat yapabilirmiyimmm

baharcım güzelim sana kan sulandırıcı iğne verdilermi canımmm??

evet canım zor ama osmanlıcayı falan seviyorum.
:)
bide zoru seviyorum ben :)
seyyanla birlikte hazırlanırsınız artık :)
canım orda yok. tv de dediler de adını unuttum.[/QUOTE]

biz bunu bir araştıralım o zaman sende bilgilendir beni duyarsann

canummm sen bana bakmaa ben tarihden sıkılırdım zoraki çözerdim ondan cıktı yanlışımmm

balkonuma 2 büyük saksıya tere ektim:)
bu hafta da maydanoz ekcem :)

oyyyyyyyyyy canımmm misss gibiii tereee cektiiii amaaaaaa şimdiiiiiii

slm yavru kuşlar:))) ben gelim net buldum burda iyiki pc getirmişiz yaaa.... geçmişi okuyamadım yen açtım pc yüzdüm yüzüm sizi yanınıza geldim su çok güzel burdaaa infertiliteye de çok ii geliyormuş doktor var buada bilgiiz olsun bi araştırın isterseniz kızlar nevşehir kozaklı termal tesisleri bi sürü tesis var burada her bütçeye uygun.... şimdi çıkıcaz biz eşimle sonra gelirim inş. eşim dışarda iken uzun uzun görüşürüz hepinize kocamaaaannn kızlar inanın ilk günden ii geldi bu tatil hiç bişey düşünmüyorsun kafan rahat benm kocaya dedim yımırtlama günümde gidelim tatile diye yok dedi müftü yokmuş zor izin almış vsvs..... tatili geldide müftüyü bahane ediyoo inşaallah iki gün sonra hasta olmaaaaaaaaaaammmmm hepnize muck....

:) ohh ohhh ne güzel valla. çpk sevindim senin adına.
enerjin taaaaaa buraya kadar geldi :)

biz bunu bir araştıralım o zaman sende bilgilendir beni duyarsann

canummm sen bana bakmaa ben tarihden sıkılırdım zoraki çözerdim ondan cıktı yanlışımmm

oyyyyyyyyyy canımmm misss gibiii tereee cektiiii amaaaaaa şimdiiiiiii[/QUOTE]

yaparsın canım ya yapamayacak nevar.
açk öğretşmden okursun zaten test şeklinde. %20 şansın oluyo :)

ay pilates setim geldi ama ancak 30 dk yapabildim acaip yoruldum ama acaip terledim yaaa harika geldi valla

ay pilates setim geldi ama ancak 30 dk yapabildim acaip yoruldum ama acaip terledim yaaa harika geldi valla

kız dikkat ett ben plates yapacam diee aylarca kuyruk sokumu kemiği:)))ağrısı çektimmm öldümmm resmen

dvd si varmı için de doğru yapınca cok işe yarıooo ama ben beceremedim doğru yapmayııı

kız dikkat ett ben plates yapacam diee aylarca kuyruk sokumu kemiği:)))ağrısı çektimmm öldümmm resmen

dvd si varmı için de doğru yapınca cok işe yarıooo ama ben beceremedim doğru yapmayııı

bakalım ilk günüm ya mahvoldum yaaa inşallah devamını getirebilirim
kollar bacaklar tir tir şu anda

dışım içime baglı olsaydı şuan 3 beden incelmiştim:)
çok sıkıldım yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Atlattım canım şükürDinlenmek artık eskilerde kaldı Seyyancığım:)Koklarım canım Sen nasılsın neler yapıyorsun bu arada
Aminn inşallah
Canım yaşadıkların kolay değil seni senden başkası anlayamaz ama gün doğmadan neler doğar demişler.O kadar umutsuz ve çaresizken Allah'a sığınmak en güzeli vakti zamanı gelince seninde olur inşallah
Allah kabul etsin canım ve Allah kurtarsın sağlıkla al kucağına bebişini
A.s canım hamdolsun sen nasılsınHayır olur inşallah rüyanda umarım herkezin bebeği olur.Sevgi karşılıklı canım kendine ve bebişine iyi bak
merhaba kızlar sabah yoğunluğunu atlattım geldim yanınızaaaa
Merhaba canım iyi ettin sen nasılsın neler yapıyorsun
Merhaba canım ben yoğunum günlerim bebişle geçiyor,sen nasılsın haklısın her anımız aynı olmuyor kimi zaman hiç vakit bulamıyoruz girmeyeAllah kabul etsin canım kendine iyi bak görüşürüz
Testleri bitirdim canım,duuyom öyle bakalım

Amaann hayırlısı,hamile değilsem bikaç gün daha gelmesinde sonra gelsin ve hemen bitsin,bende başlıyım artık bi yerden
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah hayırlısıyla kısa sürede sende o duyguyu tadarsın canım
Umutsuzluğa kapılmışken Allah başka bir kapı açıyor.Umutsuz olma Allah büyük inşllh en kıs sürede bebeğine kavuşursun canım
Allah gönlünce versin canım hayırlısı neyse o olsun inşallah
Güle güle kullan hayırlı olsun canımTerliyorsan işe yarıyor demekki Ama daha ilk günden kendini o kadar yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…