- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
Rabbim tez zamanda şifa nasip eder inşallah cnaımmmmm
neyse mesaj doğru adresi bulmuş
senin bebişlerde oturacak inşALLAH haziranda
canım iyisin iyisin korkma
inşallah otursunlarda 9 ay kalkmasınlar
şimdik saçma olucak ama bu konuştuklarımızada anca böyle olurinşallah hepimizin bebeşi hayırlı zamanda oturur
Canlarım size iyi akşamlar Allaha emanet olun biraz çamaşırlarla boğuşayım biraz
sabah yaptım temizliğimi evin içindede içmiyorumki alışmım gidiyorum balkonda içiyorum zorlaştırıyorum işi
olcak inşallah antikdenizim
bırakanlar bırakabiliyosa bende yapabilirim herhalde:26:
2-3 gün önce temizlik yaparken sürekli düşmüş gözü kararmış canım.en son kalçasının üzerine düşmüş kalmış.ondan beri boynunun sol tarafına kramp giriyor canım.oynatamıyor hiç.yatıyor.ayrıyeten kanser hastası canım.normalde tedavisi bitmişti ama son testleri iyi çıkmamış tekrar tedaviye başladı doktorlar.herhalde dengesini bozdu.kanser ilaçları çok sarsıyor annemi.
Canlarım size iyi akşamlar Allaha emanet olun biraz çamaşırlarla boğuşayım biraz
yapacaksınnnnnnnn güveniyorummmmm sana kararı vermekkk önemli olan sen başardın bunuuu:)))
canımm benim allahım şifa versinn annelerimize ve babalarımızaaa kıyamıyorum ben onlaraa yaa benimde babam hastaa aklım çıkıyorrr hele birde uzakda olunca iş dahada zorlaşıyorr(((
al bendende o kadar bir dünya işim var amaa nerde bende o çalışkanlıkk :))))çamaşır deyince akılma geldiii iki sepet camaşırım var katlanacakk ütülenecek ve yerleştirilecek olannn
yapacaksınnnnnnnn güveniyorummmmm sana kararı vermekkk önemli olan sen başardın bunuuu:)))
canımm benim allahım şifa versinn annelerimize ve babalarımızaaa kıyamıyorum ben onlaraa yaa benimde babam hastaa aklım çıkıyorrr hele birde uzakda olunca iş dahada zorlaşıyorr(((
al bendende o kadar bir dünya işim var amaa nerde bende o çalışkanlıkk :))))çamaşır deyince akılma geldiii iki sepet camaşırım var katlanacakk ütülenecek ve yerleştirilecek olannn
canım benim eşim testi 4 ay sonra yaptırdı yani her türlü sonuca kendini hazırlladı.Ohhh yarasın enişteye sen bozuntuya vermeden takviyelere devam edebilirsin benim eşim ilk öğrendiğinde hazmedene kadar bebekle ilgili konuşmamıştık bile ama çözeülemeyecek şey değil inan şükür ki en azından erkenden fark ettiniz durumu da önlemlerinizi alırsınız sigara da çok etken canım sigarayı bıraktıktan bi kaç ay sonra normal değerlere ulaşan çok kişi var öyle kilolu mu bilmiyorum ama kilo da çok etken bir de Süpermenler vücutta 72günde bir yenileniyor testi ona göre tekrarlarsınız canım öncesinde tekrarlarsanız aynı değerlerle karşılaşabilrsiniz bu da eşinin psikolojisi açısından kötü olur benimki son testini nerdeyse boynuna takıp gezdirecek değerlerim yükselmiş diye onlar bizim gibi sağlık olarak bakmıyorlar olaya daha farklı bakıyorlar
ay bende özendim bende kırayım fındıklarım duruyor mutfakta
tepmek ne demek :)tabiki canımmm
benim bey karar vermiş ekmeye tepecekmiş
haftaya kayınlarımı çağıralım beraber teperler
eltilerde yapsın onlar anlıyo bu işten
bende yemeklerini hazırlarım
canımn ALLAH kolaylık versin
evlilik böyle bişey işte
elinden geliyosa yap be tatlım
benim elimdende gelmiyo aslını istersen
gülüyolar bana ben yaparkenbende yapmıyorum
hemennnnnnnnnnnnnnnnnn
ay oda oturuyomuşşşş
kız ben onu HAYALOT için koydum
oda sana yazdığım yazının altına denk gelmiş
amin amin amin...rabbim herkesin duasını kabul etsin en kısa zamanda banada bir bebiş nasip etsin
canım hasta olmasam ben vakıa yı okuyum diycem ama hiç sorma . birine meryem suresi sözüm vardı dün hurma verdiler bugün hasta oldumben iyiyim elhamdülillah canım da annem hala aynı.hastanede kaç defa ağrı kesici.kas gevşetici filan verdiler.hiç bi işe yaramadı.ağrılar için okunan duayı okuttum 2 defa biraz geçip devam ediyor.napsam bilemedim ya.dua da ettik.anneannem nazar duası,yasin filan okudu ama aynı.o kadar kötü ki ALLAHım beni iyileştir söz kurban kesiceem dedi.hatta iyileşmeden kestircek herhalde.böyle hastalıklarla kurban kesilince de geçermiş.
sabah yaptım temizliğimi evin içindede içmiyorumki alışmım gidiyorum balkonda içiyorum zorlaştırıyorum işi
olcak inşallah antikdenizim
bırakanlar bırakabiliyosa bende yapabilirim herhalde:26:
muhatttttttttttttttttttttttttt
ne yapıonnnnnnnnnnnnn
bahar nasılsın, pek denk gelemiyoruz.
napıyım canım ya kps için netten dökümanlara bakıyorum :)
seyyan bi yere falan mı gidecekti?
gündüz cagrı da attım gelmedi.
napıyım canım ya kps için netten dökümanlara bakıyorum :)
seyyan bi yere falan mı gidecekti?
gündüz cagrı da attım gelmedi.
amin canım. saat kaçgibi olacak. bizde burda dualarla eşlik etmeye çalışırız.iyiym canım bana sordun heralde..yada başka baharamı... ama bende cevaplayayım.. yeni listeyi görmeye çalışıyorum ama bulamıyorum yayınlanmadı heralde.bu hafta kimlere okuncak...yarın embiriyom transfer edilicek 1 tane döllenme olmuş 4 yumurta toplanmıştı inş birtanecik embiriyom bana sımsıkı tutunur bana süpriz yapar..sen nasılsın..
geldim canım.çağrın gelmedi canım yada farkında değilim.bugün abimler geldi dabahtan sonra sünnet alışverişine gittik.bu yaz benim yeğenlern sünneti varda.sen nasılsın canım
kpss cafe yee bak canım süperr bir sitee hazırlanırken sıkı takip ederdim orayııı ....
iyiym canım bana sordun heralde..yada başka baharamı... ama bende cevaplayayım.. yeni listeyi görmeye çalışıyorum ama bulamıyorum yayınlanmadı heralde.bu hafta kimlere okuncak...yarın embiriyom transfer edilicek 1 tane döllenme olmuş 4 yumurta toplanmıştı inş birtanecik embiriyom bana sımsıkı tutunur bana süpriz yapar..sen nasılsın..
amin canım. saat kaçgibi olacak. bizde burda dualarla eşlik etmeye çalışırız.
evet canım sana yazmıştım.
manyaaaaaakkkkkkk
dünki hal,nden sonra gelmeyince korktum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arayacaktım az önce geç oldu diye aramadımmm
ama buraya adını yazınca hemen geliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?