Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oturan bebek haaa
evet bırakıcam inşallah.kafamdan tamamen silip atmış değilim bugün düne göre çok iyiyim ama.şuana kadar normalde 1 paketden 2-3 tane kalması gerekirken ben bugün 5.yi içtim.inşallah bu hafta sonuna kadar azaltarak bırakcam.çevremdeki herkes eşimde dahil bugün beni görünce hepsi güldü bırakamassın dediler.içlerinden biriside demediki ya helal olsun bence onuda içme bırakırsın inanıyoruz diyeama biyandan böyle yapmaları daha iyi oluyo hırslanıyorum başarmama gün kaldı sen birden mi bıraktın antikdenizim nasıl başardın :26:tebrik ederim eşinle seni

valla bak bana yazdığın nasılda belli benim çok hoşuma gitti bu bebişoturan bebek

canımmm vallaa işin açığı bayanlar bu konuda iradesizz eşim pat dediii bıraktııı aynı gün asla ağzına sürmedi ..ben bi kaç fire verdimm bi ay öle gectii gün de bir iki en fazlaa kaçmağım oluyorduu:))
sonra kendi kendime ben bunu basaracam dedimmmm aklıma geldiği zamanlar farklı meşkaleler buldum kendimee sakızz biraz o araa çiğnedimmm aklıma geldikçee bitti gitttiii vallaa şimdii isee iğreniyorumm hattaa allahım böle koktumu bilsem o zamanlar hiç içmezdim diorum içen arkadaşlara:))

ne kadarzorada çok sölemiştim cnmm yeterkii istee

haa bu arada bir kumbaaraa almıştık o ay sigaraya verdiğimiz paraları sankii sigara alıyormuş gibi kumbaraya atmıştıkk:)))zaten dünyanın parasını vermişizz yıllarcaa

genee ben tekkkk kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahanda çıkıyorummm hoşcakalın dostca kalınnn :)))

tebrik ediyorum sizi azmetmiş ve başarmışsınız canım çok büyük bir adım bu maaşallah

kaçamak olsun ama bırakmışsın sonuçta ne güzel.inşallah bende başarabilirim
sabahtan beri sakız çiğnedim tam canım istiyo elime alıyorum oynuyorum kalem gibi içmedim ama
birisine gidiyorum yanıma 1 tane aldım hep oda hani tutki içersem başkasından almım diyeama içmeden geri geldim hep
ben bu insanlarıda anlamıyorum hayır hepsi içiyo ben elimde tutup oynuyorum sigarayla.dönüp dedilerki ya bırak inadı iç gitsin işteiçmiyorum dedim hep kalktım yanlarından
bundan sonra ahanada benim smilim busakız çiğneyen adamevde hiç kokmadı bu arada ha tertemiz kokuyiii

Bu azimle başarırsın canım insanlar maalesef böyle iyi ye destek vereceklerine kötüye sevk ederler insanı maalesef
Sen bakma onlara boşver hiç alma hatta yanına ki hem gurur yapıp istemezsin başkalarından hemde elinde görüp daha çok düşünme fırsatın olmaz

sağol canım ALLAH razı olsun

ben iyiyim elhamdülillah canım da annem hala aynı.hastanede kaç defa ağrı kesici.kas gevşetici filan verdiler.hiç bi işe yaramadı.ağrılar için okunan duayı okuttum 2 defa biraz geçip devam ediyor.napsam bilemedim ya.dua da ettik.anneannem nazar duası,yasin filan okudu ama aynı.o kadar kötü ki ALLAHım beni iyileştir söz kurban kesiceem dedi.hatta iyileşmeden kestircek herhalde.böyle hastalıklarla kurban kesilince de geçermiş.

ohhh misler gibi vallaa ne o öleee kokuyor pis pisss sonra kalk bide evi havalandırrr..

yenilmeee aklınaa başka şeyler getirrr ben başardıkdan sonra herkes başarırr vallaa

Allahım annecinin ve tüm hastalarımızın yardımcısı olsun rabbım tez zamanda şifasını göndersin inşallah sibelim.

ohhh misler gibi vallaa ne o öleee kokuyor pis pisss sonra kalk bide evi havalandırrr..

yenilmeee aklınaa başka şeyler getirrr ben başardıkdan sonra herkes başarırr vallaa

sabah yaptım temizliğimi evin içindede içmiyorumki alışmım gidiyorum balkonda içiyorum zorlaştırıyorum işi
olcak inşallah antikdenizim
bırakanlar bırakabiliyosa bende yapabilirim herhalde:26:

sibelcim geçmiş olsun annenin nesi var canımm allah şifa versin inş

2-3 gün önce temizlik yaparken sürekli düşmüş gözü kararmış canım.en son kalçasının üzerine düşmüş kalmış.ondan beri boynunun sol tarafına kramp giriyor canım.oynatamıyor hiç.yatıyor.ayrıyeten kanser hastası canım.normalde tedavisi bitmişti ama son testleri iyi çıkmamış tekrar tedaviye başladı doktorlar.herhalde dengesini bozdu.kanser ilaçları çok sarsıyor annemi.

hayalot,amin canım.
asbelove,benimde elimden bişey gelmiyor ki.elimiz kolumuz bağlı.ancak acısını izliyoruz.

Rabbim tez zamanda şifa nasip eder inşallah cnaımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…