- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
canım hepimizz zaman zaman tükeniyoruz ama buda bizim kaderimizmiş rabbim böle uygun görmüşşş bize düşen sabırla o mutlu günü beklemek allah sabır versin inşallah
ne zaman dır istiyorsunn bebek neler yaptın ?yada sorun felan mı var sebepsiz mii?[/QUO
bir buçuk yıldır ama öncesi var ben 5 yıl vajinusmusla uğraştım aşalı 1,5yıl oldu pco var adet olmuyorum dr gittim adet söktürücüler falan falan işte
canımm pco nun tedavisi en kolayı canını sıkma umutsuzluga kapılmaa inancını asla yetrmee:))benim tanıdığım ne kadar pco hastası varsa sonunda aldılar bebeklerini kucaklarınaa:)))
senin yapacagın iyi bi hekim bulup kontrollerini yaptırman zaten 3 ay klomen ve catlatma iğnesi olmazsa 4 ay iğne vee aşılama :))gercekden vajinusmusu yenmiş olman en önemli kısmı bence ki sen atlatmışsın bak sonundaa ...doktorunu iyi sec canım çok önemliii
oturan bebek haaaaman yolup napcan kız yolma sen bpşver bak şimdi
aminnnnnnnnnnnnnnn
bu arada ne matemati kız
ölmeyecek kadar toplama -çıkarma çarpma işte :)
bendehemde 15.günümde
hayır eslemlivaaaaaaaaaaaaaaaa
onun adı yerleşme kanaması değillll
OTURMA KANAMASI muhatın bebişi oturuyor bikere
oturan bebek o
oturan bebek işte
evetkız sende mi sigara içiyorsunn canım inan bırakabiliyorsun ben içiodum ve bıraktımm ve bırakmış olmanın mutluluğunun tarifi imkansızzz çok güzell bir duygu ..eşimde bende aynı zamanda bıraktıkk ve cok mutluyuz şiddetle tavsiye ediorum bırakmanızı kızlarr
tabiki canımmm
benim bey karar vermiş ekmeye tepecekmiş
haftaya kayınlarımı çağıralım beraber teperler
eltilerde yapsın onlar anlıyo bu işten
bende yemeklerini hazırlarım
canımn ALLAH kolaylık versin
evlilik böyle bişey işte
elinden geliyosa yap be tatlım
benim elimdende gelmiyo aslını istersen
gülüyolar bana ben yaparkenbende yapmıyorum
hemennnnnnnnnnnnnnnnnn
ay oda oturuyomuşşşş
kız ben onu HAYALOT için koydum
oda sana yazdığım yazının altına denk gelmiş
canımm pco nun tedavisi en kolayı canını sıkma umutsuzluga kapılmaa inancını asla yetrmee:))benim tanıdığım ne kadar pco hastası varsa sonunda aldılar bebeklerini kucaklarınaa:)))
senin yapacagın iyi bi hekim bulup kontrollerini yaptırman zaten 3 ay klomen ve catlatma iğnesi olmazsa 4 ay iğne vee aşılama :))gercekden vajinusmusu yenmiş olman en önemli kısmı bence ki sen atlatmışsın bak sonundaa ...doktorunu iyi sec canım çok önemliii
bu siteyi bu yüzden çok seviyorum ne zaman çıkmaza girsem birileri muhakkak moral dengemi yükseltiyor hayat şartları ve yaşanması gerken şeyler çok zormuş ki çok şeyin üstesinden geldim ama sanki bunun üstesinden gelemiyormuşum gibi teşekkürler
oturan bebek haaa
evetbırakıcam inşallah.kafamdan tamamen silip atmış değilim bugün düne göre çok iyiyim ama.şuana kadar normalde 1 paketden 2-3 tane kalması gerekirken ben bugün 5.yi içtim.inşallah bu hafta sonuna kadar azaltarak bırakcam.çevremdeki herkes eşimde dahil bugün beni görünce hepsi güldü bırakamassın dediler.içlerinden biriside demediki ya helal olsun bence onuda içme bırakırsın inanıyoruz diye ama biyandan böyle yapmaları daha iyi oluyo hırslanıyorum başarmama gün kaldı sen birden mi bıraktın antikdenizim nasıl başardın :26:tebrik ederim eşinle seni
valla bak bana yazdığın nasılda belli benim çok hoşuma gitti bu bebişoturan bebek
bu siteyi bu yüzden çok seviyorum ne zaman çıkmaza girsem birileri muhakkak moral dengemi yükseltiyor hayat şartları ve yaşanması gerken şeyler çok zormuş ki çok şeyin üstesinden geldim ama sanki bunun üstesinden gelemiyormuşum gibi teşekkürler
allah beterinden saklasın canımm ben öle insanlar gördüm kiii doktor açıkca olmaz dioo ve sonrasında normal yoldan oluyorr:))kiii bir örneğide benimmm bana doktorlarr kesinlikle tüp beebek diolardıı olduuu olmadı değil ama kaybettik malesed inşşş bidaha olacakk en normalinden hemde:)))bak benim eşimde bir çok şey 0 ken bile biz umutluydukk hemde her ayyy halada umutluyumm :)))
canımmm vallaa işin açığı bayanlar bu konuda iradesizz eşim pat dediii bıraktııı aynı gün asla ağzına sürmedi ..ben bi kaç fire verdimm bi ay öle gectii gün de bir iki en fazlaa kaçmağım oluyorduu:))
sonra kendi kendime ben bunu basaracam dedimmmm aklıma geldiği zamanlar farklı meşkaleler buldum kendimee sakızz biraz o araa çiğnedimmm aklıma geldikçee bitti gitttiii vallaa şimdii isee iğreniyorumm hattaa allahım böle koktumu bilsem o zamanlar hiç içmezdim diorum içen arkadaşlara:))
ne kadarzorada çok sölemiştim cnmm yeterkii istee
haa bu arada bir kumbaaraa almıştık o ay sigaraya verdiğimiz paraları sankii sigara alıyormuş gibi kumbaraya atmıştıkk:)))zaten dünyanın parasını vermişizz yıllarcaa
allah beterinden saklasın canımm ben öle insanlar gördüm kiii doktor açıkca olmaz dioo ve sonrasında normal yoldan oluyorr:))kiii bir örneğide benimmm bana doktorlarr kesinlikle tüp beebek diolardıı olduuu olmadı değil ama kaybettik malesed inşşş bidaha olacakk en normalinden hemde:)))bak benim eşimde bir çok şey 0 ken bile biz umutluydukk hemde her ayyy halada umutluyumm :)))
onlardan biri de benimmmmmm
canımmm vallaa işin açığı bayanlar bu konuda iradesizz eşim pat dediii bıraktııı aynı gün asla ağzına sürmedi ..ben bi kaç fire verdimm bi ay öle gectii gün de bir iki en fazlaa kaçmağım oluyorduu:))
sonra kendi kendime ben bunu basaracam dedimmmm aklıma geldiği zamanlar farklı meşkaleler buldum kendimee sakızz biraz o araa çiğnedimmm aklıma geldikçee bitti gitttiii vallaa şimdii isee iğreniyorumm hattaa allahım böle koktumu bilsem o zamanlar hiç içmezdim diorum içen arkadaşlara:))
ne kadarzorada çok sölemiştim cnmm yeterkii istee
haa bu arada bir kumbaaraa almıştık o ay sigaraya verdiğimiz paraları sankii sigara alıyormuş gibi kumbaraya atmıştıkk:)))zaten dünyanın parasını vermişizz yıllarcaa
kaçamak olsun ama bırakmışsın sonuçta ne güzel.inşallah bende başarabilirim
sabahtan beri sakız çiğnedim tam canım istiyo elime alıyorum oynuyorum kalem gibi içmedim ama
birisine gidiyorum yanıma 1 tane aldım hep oda hani tutki içersem başkasından almım diyeama içmeden geri geldim hep
ben bu insanlarıda anlamıyorum hayır hepsi içiyo ben elimde tutup oynuyorum sigarayla.dönüp dedilerki ya bırak inadı iç gitsin işteiçmiyorum dedim hep kalktım yanlarından
bundan sonra ahanada benim smilim busakız çiğneyen adam evde hiç kokmadı bu arada ha tertemiz kokuyiii
Canımmm Rabbim bu 6ay içinde yollasın meleğini inşallahhhhhhhhh
Canım benim total mi ml.de ki sayı mı 1milyon. az gibi canım sayınız keçi boynuzu kürü vitaminler takviyeler başlamanız gerek bence diğer oranları da yazar mısın hızı morfoloji vs. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
benim eşime de klomen verildi ama biz hiç kullanmadık canım başka ilaçlar ve takviyeler kullandık klomenin faydasını gören çok yok
Canımmm çok geçmiş olsun dualarım seninle reglim bitsin yasin okuyacağım inşallah annen için
Canım benim geçmiş olsun ara dr.u gerekiyorsa bir muayeneye git nolur nolmaz
Canım hadi test yap artık amaaaaaaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin temiz yürekli kardeşim benim
Msjını aldım yağmur başlasın hemen toplamaya başlayacağım inşallah benim eşimde sorun var ya acaba ona mı içirsem ben mi içsem anlayamadım
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider de kavuşursun meleklerine inşallah
Maaşallah suphanallah ne tatlı bir şey buuuuuuu
ben bu insanları anlamıyorum yaaa ne biçim şeyler bunlar ay nasıl sinir oldum şimdi
canım bunlar bizim sabrımızı deniyor sakin ol boşver ve görüşme bu tip insanlarla bu süreyi stressiz geçirmen gerek senin boşverrrr
canım o çevreyi boşver sen:)
gel yamacımıza:)
şimdi tam olarak ne olacak sana? yumurtalar mı büyüyecek??
şubattt haaaa :)
anaaam kulaklara bak uzunca :)
pek şeker bşiymiş bu:)
ben rüyamda 3 yavru kedi gördüm. evime almışım. biri bembeyaz ama ölmek üzereymiş süt falan verdim yaşadı geri :):)
alttan alttan matematik çalışıyon demi:)
yakınımda olaydın sana türkçeyi fulletirdim :)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siğarayı Türk dükkanlarından bile alma.
bırakmaya çalışmıştın ne oldu peds mi ettin
seyyyyyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ,
sssööööööööönnnmeezzzzzzz,
kayyyyyssssssssssss
piiieeeddddraaaaaa,
sibbbbbbbeellllllll,
eeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaa,
eslemmmmmmmmmlivaaa,
nuruuuuuuuusimaaaaaaa,
aaaayyyyyyyyyyşşşşşşşşşeeeeeeeeeee,
adını saamadıgım arkadalarım inşaallah iyisinizdir.
ben bugün pek iyi bi gün geçirmedim.12 gibi eve geldik bu saate kadar temizlik yaptım.
hırsımı fayanslardan çıkardım :):)
hayırlı, bereketli rüyalar görün inşaallah.
yeri gögü yaratıp, yıldızları havada tutan;
bir Alaktan bizleri yaratan RABB' a emenetsiniz...
kaçamak olsun ama bırakmışsın sonuçta ne güzel.inşallah bende başarabilirim
sabahtan beri sakız çiğnedim tam canım istiyo elime alıyorum oynuyorum kalem gibi içmedim ama
birisine gidiyorum yanıma 1 tane aldım hep oda hani tutki içersem başkasından almım diyeama içmeden geri geldim hep
ben bu insanlarıda anlamıyorum hayır hepsi içiyo ben elimde tutup oynuyorum sigarayla.dönüp dedilerki ya bırak inadı iç gitsin işteiçmiyorum dedim hep kalktım yanlarından
bundan sonra ahanada benim smilim busakız çiğneyen adam evde hiç kokmadı bu arada ha tertemiz kokuyiii
sağol canım ALLAH razı olsun
ben iyiyim elhamdülillah canım da annem hala aynı.hastanede kaç defa ağrı kesici.kas gevşetici filan verdiler.hiç bi işe yaramadı.ağrılar için okunan duayı okuttum 2 defa biraz geçip devam ediyor.napsam bilemedim ya.dua da ettik.anneannem nazar duası,yasin filan okudu ama aynı.o kadar kötü ki ALLAHım beni iyileştir söz kurban kesiceem dedi.hatta iyileşmeden kestircek herhalde.böyle hastalıklarla kurban kesilince de geçermiş.
ohhh misler gibi vallaa ne o öleee kokuyor pis pisss sonra kalk bide evi havalandırrr..
yenilmeee aklınaa başka şeyler getirrr ben başardıkdan sonra herkes başarırr vallaa
sibelcim geçmiş olsun annenin nesi var canımm allah şifa versin inş
2-3 gün önce temizlik yaparken sürekli düşmüş gözü kararmış canım.en son kalçasının üzerine düşmüş kalmış.ondan beri boynunun sol tarafına kramp giriyor canım.oynatamıyor hiç.yatıyor.ayrıyeten kanser hastası canım.normalde tedavisi bitmişti ama son testleri iyi çıkmamış tekrar tedaviye başladı doktorlar.herhalde dengesini bozdu.kanser ilaçları çok sarsıyor annemi.
oturan bebek haaa
valla bak bana yazdığın nasılda belli benim çok hoşuma gitti bu bebişoturan bebek
genee ben tekkkk kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahanda çıkıyorummm hoşcakalın dostca kalınnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?