• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:46::46::46::46:sabah yaptım temizliğimi evin içindede içmiyorumki alışmım gidiyorum balkonda içiyorum zorlaştırıyorum işi:1::1:
olcak inşallah antikdenizim:40:
bırakanlar bırakabiliyosa bende yapabilirim herhalde:26:

yapacaksınnnnnnnn güveniyorummmmm sana kararı vermekkk önemli olan sen başardın bunuuu:)))

2-3 gün önce temizlik yaparken sürekli düşmüş gözü kararmış canım.en son kalçasının üzerine düşmüş kalmış.ondan beri boynunun sol tarafına kramp giriyor canım.oynatamıyor hiç.yatıyor.ayrıyeten kanser hastası canım.normalde tedavisi bitmişti ama son testleri iyi çıkmamış tekrar tedaviye başladı doktorlar.herhalde dengesini bozdu.kanser ilaçları çok sarsıyor annemi.

canımm benim allahım şifa versinn annelerimize ve babalarımızaaa kıyamıyorum ben onlaraa yaa benimde babam hastaa aklım çıkıyorrr hele birde uzakda olunca iş dahada zorlaşıyorr:((((

Canlarım size iyi akşamlar Allaha emanet olun biraz çamaşırlarla boğuşayım biraz:16:

al bendende o kadar bir dünya işim var amaa nerde bende o çalışkanlıkk :))))çamaşır deyince akılma geldiii iki sepet camaşırım var katlanacakk ütülenecek ve yerleştirilecek olannn

yapacaksınnnnnnnn güveniyorummmmm sana kararı vermekkk önemli olan sen başardın bunuuu:)))

canımm benim allahım şifa versinn annelerimize ve babalarımızaaa kıyamıyorum ben onlaraa yaa benimde babam hastaa aklım çıkıyorrr hele birde uzakda olunca iş dahada zorlaşıyorr:((((

al bendende o kadar bir dünya işim var amaa nerde bende o çalışkanlıkk :))))çamaşır deyince akılma geldiii iki sepet camaşırım var katlanacakk ütülenecek ve yerleştirilecek olannn

:17::17::17::52::52::52::52:olcak olcak:1::1::1::29::29::29:

ben çıkıyorum size bol sohbetler:16::16:
çok konuşunki ben gelince okuyayımda sigara aklıma gelmesin:9::9:
öpüldünüz hepiniz sibelim annecin için elimden gelen bir şey olursa yaparım canım dualrım seninle.rabbim yardımcınız olsun:29::29:
iyi geceler:3::3::3:

sanada geçmiş olsun canım :(( amin canım.RABBim herkese şifa versin inşALLAH

bende çıkıyorum kızlar ALLAHa emanet olun hayırlı geceeler hepinize.
hayalot,canım teşekkür ederim ALLAH razı olsun.sana da hayırlı geceeler :54:

Ohhh yarasın enişteye sen bozuntuya vermeden takviyelere devam edebilirsin benim eşim ilk öğrendiğinde hazmedene kadar bebekle ilgili konuşmamıştık bile ama çözeülemeyecek şey değil inan şükür ki en azından erkenden fark ettiniz durumu da önlemlerinizi alırsınız sigara da çok etken canım sigarayı bıraktıktan bi kaç ay sonra normal değerlere ulaşan çok kişi var öyle kilolu mu bilmiyorum ama kilo da çok etken bir de Süpermenler vücutta 72günde bir yenileniyor testi ona göre tekrarlarsınız canım öncesinde tekrarlarsanız aynı değerlerle karşılaşabilrsiniz bu da eşinin psikolojisi açısından kötü olur benimki son testini nerdeyse boynuna takıp gezdirecek değerlerim yükselmiş diye onlar bizim gibi sağlık olarak bakmıyorlar olaya daha farklı bakıyorlar:34:
ay bende özendim bende kırayım fındıklarım duruyor mutfakta:9:
canım benim eşim testi 4 ay sonra yaptırdı yani her türlü sonuca kendini hazırlladı.
sonucu alınca biraz afalladı. hayatım hadi şunu yapalım bunu yapalım dedim hayır dedi.
sonra nette bakarken keçiboynuzu kürünü gördü. aman zarar gelecek dedim. benim de yumurtalar yavaş galiba dedim. yani ikimizde de sorun varolayı oluşturdum.
kendini suçlamasın diye. çünkü erkekler hemen kendini suçlayıp üzülüyor. dag inciri yedi bu ara boyuna. maaşın büyük kısmı kuruyemişe gidiyo :)
tabiki canımmm
benim bey karar vermiş ekmeye tepecekmiş
haftaya kayınlarımı çağıralım beraber teperler
eltilerde yapsın onlar anlıyo bu işten
bende yemeklerini hazırlarım:51::51:

canımn ALLAH kolaylık versin
evlilik böyle bişey işte
elinden geliyosa yap be tatlım
benim elimdende gelmiyo aslını istersen
gülüyolar bana ben yaparken :33::33:bende yapmıyorum

:56::56::56::56::56:hemennnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

:9:
:1::9::9:

ay oda oturuyomuşşşş:9:
kız ben onu HAYALOT için koydum
oda sana yazdığım yazının altına denk gelmiş :9: :9:
tepmek ne demek :)
ben üstüme alındım onu bi kere hıhhhhh :p
rabbim herkesin duasını kabul etsin en kısa zamanda banada bir bebiş nasip etsin
amin amin amin...
ben iyiyim elhamdülillah canım da annem hala aynı.hastanede kaç defa ağrı kesici.kas gevşetici filan verdiler.hiç bi işe yaramadı.ağrılar için okunan duayı okuttum 2 defa biraz geçip devam ediyor.napsam bilemedim ya.dua da ettik.anneannem nazar duası,yasin filan okudu ama aynı.o kadar kötü ki ALLAHım beni iyileştir söz kurban kesiceem dedi.hatta iyileşmeden kestircek herhalde.böyle hastalıklarla kurban kesilince de geçermiş.
canım hasta olmasam ben vakıa yı okuyum diycem ama hiç sorma . birine meryem suresi sözüm vardı dün hurma verdiler bugün hasta oldum :( onu da okuyamıycam çarşambaya istediler çünkü :(
:46::46::46::46:sabah yaptım temizliğimi evin içindede içmiyorumki alışmım gidiyorum balkonda içiyorum zorlaştırıyorum işi:1::1:
olcak inşallah antikdenizim:40:
bırakanlar bırakabiliyosa bende yapabilirim herhalde:26:

evettttt dinle hayalotuuuuuuuu :)

bahar nasılsın, pek denk gelemiyoruz.

iyiym canım bana sordun heralde..yada başka baharamı... ama bende cevaplayayım.. yeni listeyi görmeye çalışıyorum ama bulamıyorum yayınlanmadı heralde.bu hafta kimlere okuncak...yarın embiriyom transfer edilicek 1 tane döllenme olmuş 4 yumurta toplanmıştı inş birtanecik embiriyom bana sımsıkı tutunur bana süpriz yapar..sen nasılsın..

napıyım canım ya kps için netten dökümanlara bakıyorum :)
seyyan bi yere falan mı gidecekti?
gündüz cagrı da attım gelmedi.

geldim canım.çağrın gelmedi canım yada farkında değilim.bugün abimler geldi dabahtan sonra sünnet alışverişine gittik.bu yaz benim yeğenlern sünneti varda.sen nasılsın canım

iyiym canım bana sordun heralde..yada başka baharamı... ama bende cevaplayayım.. yeni listeyi görmeye çalışıyorum ama bulamıyorum yayınlanmadı heralde.bu hafta kimlere okuncak...yarın embiriyom transfer edilicek 1 tane döllenme olmuş 4 yumurta toplanmıştı inş birtanecik embiriyom bana sımsıkı tutunur bana süpriz yapar..sen nasılsın..
amin canım. saat kaçgibi olacak. bizde burda dualarla eşlik etmeye çalışırız.
evet canım sana yazmıştım.:D
geldim canım.çağrın gelmedi canım yada farkında değilim.bugün abimler geldi dabahtan sonra sünnet alışverişine gittik.bu yaz benim yeğenlern sünneti varda.sen nasılsın canım

manyaaaaaakkkkkkk
dünki hal,nden sonra gelmeyince korktum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arayacaktım az önce geç oldu diye aramadımmm
ama buraya adını yazınca hemen geliyosun :D

canım yeni listeyi yayınlamadım çünkü daha bu liste tamamlanmadı.5 yasin eksiğimiz var.canım inşaallah o bitanecik yumoşun sana sımsıkı tutunur.dualarımız seninle.doktorum geçen kontrolde anlattıydı.benimle aynı zamanlarda bir hastasının 43 yaşında ve bir emriyosu olduydu vede kalitesi çok iyide değilmiş ama tutunmuş anneciğine.o yüzden sayıya,kaliteye falan takılma.tecrübeli olarak 3 embriyom vardı son tedavimde ,kaliteleride çok iyiydi ama Rabbim ol demedi ve olmadı.sadece çok dua et.inşaallah bebiş haberini verirsib bize.

amin canım. saat kaçgibi olacak. bizde burda dualarla eşlik etmeye çalışırız.
evet canım sana yazmıştım.:D

manyaaaaaakkkkkkk
dünki hal,nden sonra gelmeyince korktum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arayacaktım az önce geç oldu diye aramadımmm
ama buraya adını yazınca hemen geliyosun :D

canım haleti ruhiyem aynı ne yazıkki.bugün kendimi okutmaya karar verdim.çünkü bu gidişat iyi değil.moralim bozuk değil ama bu heryerde sıkılma ve darlanma acayip.anlatamıyorum ki.canım burnumda geziyorum var üzerimde bişey anlamadım.o yüzden okutmaya karar verdim.kendim hep okuyorum ama belki başkasınınki daha iyi gelir.sen adımı yaz ben hemen gelirim.

Back
X