Evlat Sahibi Olmak İçin

Herkesin adına okudum.. Rabbim kabuk etsin inş

Canm ben kandil yatsidan sonra giriyo diye yatsidan sonra çektim tespitlerini gece teheccude de tekrardan dua edicem herkesede ismiyle dualadim Rabbım kabul etsin inşallah tez zamanda bizlerin yüzünü güldürsün böyle birbirimizi tanımadan görmeden edilen dualar kesin kabulmus Allahin izniyle çok mutluyum iyiki aklınıza geldi

Şimdi bitirdimRabbim bu mübarek gece hürmetine her birimize tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hamile olan kardeşlerime de sağlıcakla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Bu duaya vesile olan herkesten de Rabbim bin kere razı olsun kat kat ecrini versin inşallah

Herkesin adına okudum.. Rabbim kabuk etsin inş
Okudum herkesin ismiyle Allah kabul etsin insallah
Allah razı olsun kızlar Rabbim kabul etsin inşallah

Catlak-kurabiye okudumm balım. Rabbim kabul eylesin inşallah keşke bnde gerçek adımı söyleseydim ya olur mu ki böyle
Rabbim niyetlerimizi biliyor canım gönlünü ferah tut isim vermesen de sana edilen dualar döner dolaşır gelir . kadir gecesi yine yapalım diyoruz o gece de katılırsan eklerim ismini

Rabbim niyetlerimizi biliyor canım gönlünü ferah tut isim vermesen de sana edilen dualar döner dolaşır gelir . kadir gecesi yine yapalım diyoruz o gece de katılırsan eklerim ismini
Ben Kadir gecesi de katılmak isterim mutlaka unutmayın beni olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…