Evlat Sahibi Olmak İçin

Kuzum rabbim razı olsun senden ve bütün çiçeklerimden inşallah bacım rabbim duysun sende sağ Salim paşayı kucağına alırsın inşallah kuzucum

Amin inşallah tinnoşum hep duamdasınız zaten

Aminnnnnnnnn kuzum

Amin ferdam rabbim kabul etsin inşallah açılan elleri boş çevirmesin

Okudum bağışladım hepsine Faime dahil❤ Rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı bir evlat versin isteyen herkese ❤ hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini inşaAllah

Faime arkadaşımız dahil hepimizin niyetine okudumRabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin Hamile arkadaşlarımın hayırlısı ile evlatlarını sağsalim kucaklarına almasını da evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarım ve benim de en kısa zamanda hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun RabbimAllah razı olsun herkesten

Okudum tek tek herkese bağışladım , Rabbim herkesin gonlundekini en kısa zamanda sağlıkla ,hayirla nasip etsin inşallah
Bu güzel gecede dualarımiz kabul günahlarımiz affolsun.
Hepimize Salih Saliha evlatlar nasip etsin Allah'ım aminnn.

hepimiz için okudum rabbim sesimizi elbet işitir tez zamanda dualarımız kabul olsun inşallah sağlıkla hayırla evlatlarımıza sahip olalım müjdelenelim Allah’ın izniyle herkese hayırlı kandiller
Okudum, bağışladım. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Okudum bağışladım hepsine Faime dahil❤ Rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı bir evlat versin isteyen herkese ❤ hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini inşaAllah
Aminn kızlar Allah razı olsun

Aminn kızlar Allah razı olsun
Okudum Allah hepimizin gönlündeki Muradi versin bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olanlara da hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçirip sağ saglim dogurmalarini nasip etsin

Arkadaşım Hacer listedeki arkadaşların tamamına okudu.Faime dahil Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminn balım
Okumaya birazdan baslicam misafir var cnm
Tamam canım sen okuyunca bildirim yap ben olmasam da gece buralar tinnoşuma emanet
Aminn aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…