canım12 kasım benim duam okunduğu gun gebe oldugumu öğrendim. Hem de ne gebelik 3basarisiz tup bebek denemesinden sonra kendi gelen mucizem öğrendikten 15 gun sonra terk etti beni. Cuma gun kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Rabbin kimseye yaşatmasın arkadaslar ne olur dualarinizda bana da yer verin listemiz don buldu. İnsalkah hepimiz saglikli uzun omurlu evlatlatimiza en kisa surede kavusuruz. Hakkinizi helal edin
Ben listeyi tamamladım yeniden devam etmek isterim caninArkadaşlar,
bugün okumamızın son günü.sitede ki sorun sebebiyle zaten bağlanamadık ve dualarımız karıştı, daha doğrusu ben sayfalar arasında bulmakta zoruluk çekiyorum. Ben tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı niyetlenerek okumamı tamamlamıştım. Ayrı ayrı listeleri güncellememek adına sizler de tüm okumalarımı liste için bitirdim yazarsanız bu liste üzerinde güncelleyeyim..
bir de yarından itibaren yine okumaya devam etmek isteyenler olur mu? yeni liste yapalım mı? sizlerden gelecek bilgi ile yeni liste başlatacağım.
Hakkınızı helal edin, umarum dularımız kabul olur ve listemiz hamile haberleri ile dolar. Allah kabul etsin dualarımızı inş
1.vkt (Nalan) ************ Okudu
2.dnzderya
3.mini87
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm (Aysun) ****** Okudu
6.Patronicee (Meltem)
7.yumiti
8. J jasminej (Selin)
9.Tubdur32
10.Cry- (Amine)
11.esimaa (Melike)
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01
14.derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16.eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli
19. @haci maci mokkey
20.azap_cicegi (Dilek)
Canım bende listeyi tamamladım..Ben listeyi tamamladım yeniden devam etmek isterim canin