Canım ben de duydum, tavsiye edildi bana da ama denemedim.. işe yarayabilir belki bilemiyorum ama, kötü kokuyor bence ya.. nasıl uygulanıyormuş biliyorsan anatsana...Kizlar bisey sorcagim yaki hamile kalmayi kolaylaştırıyormus tam olarak bilgisi olan yada deneyen varmi???
Incir yumurtaliklarin gelişimi icin cok iyi zayifya kürü cok iyi geliyorCanım ben de duydum, tavsiye edildi bana da ama denemedim.. işe yarayabilir belki bilemiyorum ama, kötü kokuyor bence ya.. nasıl uygulanıyormuş biliyorsan anatsana...
sadece benim net bildiğim bişey var, hamile kaldığım ay hayatımda yemediğim kadar incir yemiştim bilmeden.. günde 3-4 incir yiyordum en az
Canim bende preseed jele güvenim çok o jeli kullanacağım ocaga kadar gebelik olmazsa bu jeli duyan varmi yada kullansn......bildiklerimizi paylaşmak da fayda varKızlar güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize..
benim hamilelik haberim erken sevinme olmuş bu ay :)
bhcg değerim düşmeye başladı, kanamam var...
sizler bitkisel vb neler yapıyorsunuz, ben hayıt tohumu aldım, nasıl kullanacağım bilmiyorum henüz.. bir de yakı olayı aklıma yattı.. tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınz
1 tatli kasigi toz hayiti 1 su bardagi su da kaynatip ilik iciuosun canm ben daha once yapmistim ama faydasini gormedimKızlar güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize..
sizler bitkisel vb neler yapıyorsunuz, ben hayıt tohumu aldım, nasıl kullanacağım bilmiyorum henüz.. bir de yakı olayı aklıma yattı.. tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınz
Canim yakiyi adetli yada ovulasyon gunlerinde 48 saat kullanılıyor en azda 6 saat rahmin sıcaklığını artiriyorben bugün it,bariyle hayıt otuna başlıyorum...senin tarif ettiğin gibi günde 2 kez kaynatıp içicem ama 10 gün devam edicem. yumurtama günlerinde içilmemeli sanırım öyle okudum yada yanlış biliyorum :)
birde yakı alıcam ama onu ne zaman yapıştırıcam tam bulamadım emin olamadım :) onu da yapıcam bu ay
ve tabi dualara devam :)
okudum Allah kabul etsinArkadaşlar, 28.11.2015 @ D Duambelli arkadaşımız için okuyoruz.. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)
1.vkt (Nalan) ******* Okudu
2.dnzderya
3.mini87
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm (Aysun) ***** Okudu
6.Patronicee (Meltem) ******** Okudu
7.yumiti ***** Okudu
8. J jasminej (Selin)
9. @Sukasidesi32
10.Cry- (Amine)
11.esimaa (Melike)
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01
14.derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16.eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ***** Okudu
18. D Duambelli
19.kimsinnsen
20.azap_cicegi (Dilek) ******* Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
aaa canım ya nasıl inanmıyorum çok üzüldüm cnm Allah yardımcın olsunKızlar güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize..
Toparla canım da devam edelim.kızlar günydın iyi haftalar
hafta sonu site bozuk olduğu için listeleri güncelleyemedim ama toparlıyacağım birazdan :)
kızlar günydın iyi haftalar
hafta sonu site bozuk olduğu için listeleri güncelleyemedim ama toparlıyacağım birazdan :)
Kızlar sizi özledim iki gün gecti büyük kayipti sonunda kavuştuk....kızlar günydın iyi haftalar