Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

Kizlar bisey sorcagim yaki hamile kalmayi kolaylaştırıyormus tam olarak bilgisi olan yada deneyen varmi???
Canım ben de duydum, tavsiye edildi bana da ama denemedim.. işe yarayabilir belki bilemiyorum ama, kötü kokuyor bence ya.. nasıl uygulanıyormuş biliyorsan anatsana...
sadece benim net bildiğim bişey var, hamile kaldığım ay hayatımda yemediğim kadar incir yemiştim bilmeden.. günde 3-4 incir yiyordum en az

Canım ben de duydum, tavsiye edildi bana da ama denemedim.. işe yarayabilir belki bilemiyorum ama, kötü kokuyor bence ya.. nasıl uygulanıyormuş biliyorsan anatsana...
sadece benim net bildiğim bişey var, hamile kaldığım ay hayatımda yemediğim kadar incir yemiştim bilmeden.. günde 3-4 incir yiyordum en az
Incir yumurtaliklarin gelişimi icin cok iyi zayifya kürü cok iyi geliyor
Canim tam net bir bilgim yok ama bazıları ovulasyon gününde 2 gün beline yapistiracaksin bszilarida adetin basladiginda 2gun beline yapistiracaksin diyor ...ama erkek infertilitesinde ise yararmi bilmiyorum bizim sorunumuz erkek infertilitesi......

D Duambelli @ hacı macı mokkey
bacılarımın dualarını okudum ALLAH kabul eder inşş
bu arada yakıyı sormuşsunuz şu an bnde var 4 gündür takıyorum hiçte koku yapmıyor bnde duymuştum yaptım inşş tutar yum günümde taktım

Arkadaşlar, 28.11.2015 @ D Duambelli arkadaşımız için okuyoruz.. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)

1. vkt vkt (Nalan) ******* Okudu
2. dnzderya dnzderya
3. mini87 mini87
4. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
5. edacimm edacimm (Aysun) ***** Okudu
6. Patronicee Patronicee (Meltem) ******** Okudu
7. yumiti yumiti ***** Okudu
8. J jasminej (Selin)
9. @Sukasidesi32
10. Cry- Cry- (Amine)
11. esimaa esimaa (Melike)
12. nazah35 nazah35
13. beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01
14. derinruzgar derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16. eniseeeemmm eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ***** Okudu
18. D Duambelli
19. kimsinnsen kimsinnsen
20. azap_cicegi azap_cicegi (Dilek) ******* Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...

Kızlar güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize..
benim hamilelik haberim erken sevinme olmuş bu ay :)
bhcg değerim düşmeye başladı, kanamam var...

sizler bitkisel vb neler yapıyorsunuz, ben hayıt tohumu aldım, nasıl kullanacağım bilmiyorum henüz.. bir de yakı olayı aklıma yattı.. tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınz

sizler bitkisel vb neler yapıyorsunuz, ben hayıt tohumu aldım, nasıl kullanacağım bilmiyorum henüz.. bir de yakı olayı aklıma yattı.. tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınz
Canim bende preseed jele güvenim çok o jeli kullanacağım ocaga kadar gebelik olmazsa bu jeli duyan varmi yada kullansn......bildiklerimizi paylaşmak da fayda var

ben bugün it,bariyle hayıt otuna başlıyorum...senin tarif ettiğin gibi günde 2 kez kaynatıp içicem ama 10 gün devam edicem. yumurtama günlerinde içilmemeli sanırım öyle okudum yada yanlış biliyorum :)
birde yakı alıcam ama onu ne zaman yapıştırıcam tam bulamadım emin olamadım :) onu da yapıcam bu ay
ve tabi dualara devam :)

1 tatli kasigi toz hayiti 1 su bardagi su da kaynatip ilik iciuosun canm ben daha once yapmistim ama faydasini gormedim

ben bugün it,bariyle hayıt otuna başlıyorum...senin tarif ettiğin gibi günde 2 kez kaynatıp içicem ama 10 gün devam edicem. yumurtama günlerinde içilmemeli sanırım öyle okudum yada yanlış biliyorum :)
birde yakı alıcam ama onu ne zaman yapıştırıcam tam bulamadım emin olamadım :) onu da yapıcam bu ay
ve tabi dualara devam :)
Canim yakiyi adetli yada ovulasyon gunlerinde 48 saat kullanılıyor en azda 6 saat rahmin sıcaklığını artiriyor
Ve rahmi yukarda olanların icin dolenmeyi kolaylastiriyor
Adet sanci ve agrisina iyi geliyor
Hatta idrar yolu enfeksiyonu olanda fayda ediyir sicak tuttugu icin rahatlatiyor bildiklerim bu kadar canim....

Arkadaşlar, 28.11.2015 @ D Duambelli arkadaşımız için okuyoruz.. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua)

1. vkt vkt (Nalan) ******* Okudu
2. dnzderya dnzderya
3. mini87 mini87
4. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
5. edacimm edacimm (Aysun) ***** Okudu
6. Patronicee Patronicee (Meltem) ******** Okudu
7. yumiti yumiti ***** Okudu
8. J jasminej (Selin)
9. @Sukasidesi32
10. Cry- Cry- (Amine)
11. esimaa esimaa (Melike)
12. nazah35 nazah35
13. beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01
14. derinruzgar derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16. eniseeeemmm eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ***** Okudu
18. D Duambelli
19. kimsinnsen kimsinnsen
20. azap_cicegi azap_cicegi (Dilek) ******* Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
okudum Allah kabul etsin

• Beğen
Reactions: vkt

aaa canım ya nasıl inanmıyorum çok üzüldüm cnm Allah yardımcın olsun

kızlar günydın iyi haftalar
hafta sonu site bozuk olduğu için listeleri güncelleyemedim ama toparlıyacağım birazdan :)

hafta sonu site bozuk olduğu için listeleri güncelleyemedim ama toparlıyacağım birazdan :)
Kızlar sizi özledim iki gün gecti büyük kayipti sonunda kavuştuk....

X