Evlat Sahibi Olmak İçin, Saffat Suresi 100. Ayet okuyoruz..

12 kasım benim duam okunduğu gun gebe oldugumu öğrendim. Hem de ne gebelik 3basarisiz tup bebek denemesinden sonra kendi gelen mucizem öğrendikten 15 gun sonra terk etti beni. Cuma gun kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Rabbin kimseye yaşatmasın arkadaslar ne olur dualarinizda bana da yer verin listemiz don buldu. İnsalkah hepimiz saglikli uzun omurlu evlatlatimiza en kisa surede kavusuruz. Hakkinizi helal edin
Canim üzülme kürtajdan sonra insan cok cabuk hamile kalir insallah sende tez zamanda saglikla yavruna kavuşursun

Arkadaşlar,
bugün okumamızın son günü.sitede ki sorun sebebiyle zaten bağlanamadık ve dualarımız karıştı, daha doğrusu ben sayfalar arasında bulmakta zoruluk çekiyorum. Ben tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı niyetlenerek okumamı tamamlamıştım. Ayrı ayrı listeleri güncellememek adına sizler de tüm okumalarımı liste için bitirdim yazarsanız bu liste üzerinde güncelleyeyim..
bir de yarından itibaren yine okumaya devam etmek isteyenler olur mu? yeni liste yapalım mı? sizlerden gelecek bilgi ile yeni liste başlatacağım.
Hakkınızı helal edin, umarum dularımız kabul olur ve listemiz hamile haberleri ile dolar. Allah kabul etsin dualarımızı inş

1. vkt vkt (Nalan) ************ Okudu
2. dnzderya dnzderya *********** Okudu
3. mini87 mini87
4. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345

5. edacimm edacimm (Aysun) ****** Okudu
6. Patronicee Patronicee (Meltem)
7. yumiti yumiti
8. J jasminej (Selin)
9. Tubdur32 Tubdur32
10. Cry- Cry- (Amine)
11. esimaa esimaa (Melike)
12. nazah35 nazah35
13. beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01
14. derinruzgar derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16. eniseeeemmm eniseeeemmm

17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli
19. kimsinnsen kimsinnsen

20. azap_cicegi azap_cicegi (Dilek)
Canim ben cuma cumartesi ve pazar günü olan tüm arkadaşlara okudum yeni listede olmak isterim

Arkadaşlar,
bugün okumamızın son günü.sitede ki sorun sebebiyle zaten bağlanamadık ve dualarımız karıştı, daha doğrusu ben sayfalar arasında bulmakta zoruluk çekiyorum. Ben tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı niyetlenerek okumamı tamamlamıştım. Ayrı ayrı listeleri güncellememek adına sizler de tüm okumalarımı liste için bitirdim yazarsanız bu liste üzerinde güncelleyeyim..
bir de yarından itibaren yine okumaya devam etmek isteyenler olur mu? yeni liste yapalım mı? sizlerden gelecek bilgi ile yeni liste başlatacağım.
Hakkınızı helal edin, umarum dularımız kabul olur ve listemiz hamile haberleri ile dolar. Allah kabul etsin dualarımızı inş

3. mini87 mini87
4. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 ******* Okudu

6. Patronicee Patronicee (Meltem) ********* Okudu
7. yumiti yumiti ********* Okudu
8. J jasminej (Selin)
9. Tubdur32 Tubdur32
10. Cry- Cry- (Amine) ******* Okudu
12. nazah35 nazah35
15. M meleek9090

17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli

Canım bende listeyi tamamladım..
şöyle bir sıkıntım var yalnız. Yarın yeni bir işe başlıyorum, çalışma ortamını vb hiç bilmiyorum. internet bağlantım olur mu fırsatım olur mu bilemiyorum. Bende okumaya devam etmek istiyorum. Listemizi takip edecek bir arkadaşımız çıkar mı acaba ?

yeni liste ;
1. dnzderya dnzderya
2. vkt vkt
bende devam edicem cnm

Arkadaşlar,

3. mini87 mini87
4. Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 ******* Okudu

6. Patronicee Patronicee (Meltem) ********* Okudu
7. yumiti yumiti ********* Okudu
8. J jasminej (Selin)
9. Tubdur32 Tubdur32
10. Cry- Cry- (Amine) ******* Okudu
12. nazah35 nazah35
15. M meleek9090

17. Z Zeroselo (Zehra)
18. D Duambelli

Canim cumartesi pazar ve pazartesi icin okudum ayrica yeni listede yer almak isterim

Ben de dun(aslinda dun yazacaktim ama hatlar ve internet gitti yeni yazabiliyorum) ve bugunku dualarimi okudum.

X