Arkadaşlar, SAFFAT SURESİ 100. ayette; Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) "EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet; " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK
talep olursa başlayalım
arkadaşlar !!!
---------listemiz açılmıştır duyurulur -----
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet;'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK
talep olursa başlayalım arkadaşlar !!! ---------listemiz açılmıştır duyurulur -----
1. ZZeroselo
2. Tubdur32
3.--------
4.-----
5.------
6.-------
-----
-----
listemiz kişi alımına açıktır
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " Diye Dua ediyor. Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor. 101. Ayet;'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (okuyacağımız dua) " BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK
talep olursa başlayalım arkadaşlar !!! ---------listemiz açılmıştır duyurulur -----
1. ZZeroselo
2. Tubdur32
3. Cilekkokusu12345
4. IIrmak-986
5.------
6.-------
-----
-----
1. ZZeroselo
2. Tubdur32
3. Cilekkokusu12345
4. IIrmak-986
5. dnzderya
6.-------
7.-----
8.----- --------
------------