- 27 Mart 2023
- 928
- 323
- 23
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Evet bu akşam başlarız dedim yarın yada ?Bugün mu okunacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu akşam başlarız dedim yarın yada ?Bugün mu okunacak
Yarın daha iyi olur, ama sizler daha iyi bilirsinizEvet bu akşam başlarız dedim yarın yada ?
Arkadaşlar hepsi yanlarda yazıyor sadece cumartesi duası 1900 4 kişiyiz 475 tane düşüyor diğerleri yanlarda yazıyor lütfen yanlışlık olmasın lütfen yanlarda olanları yapıyoruz durun hemen şiste yapıyorumArkadaşlar sırayla başladım
Cokbilmisbayan Tuğçe
Z Zeynoyi
Humakaser
Zamanyeli
Arkadaşlar şimdi en üste konuda neler okunacak yazdım toplam okunacaklar onlar okuyan yazsın sıra listemiz 4 kişi Tuğçe olarak başlayıp sonra Zeyneb’e okuyacağız okudukları o kaç kez okuduğunuzu yazın bugün yarın bitirelim Allahım kabul etsin lütfen yarıda kesmeyelim 4 kişi olarak 4 ümüze sırayla okuyalım arkadaşlar
Arkadaşlar hepsi yanlarda yazıyor sadece cumartesi duası 1900 4 kişiyiz 475 tane düşüyor diğerleri yanlarda yazıyor lütfen yanlışlık olmasın lütfenArkadaşlar sırayla başladım
Cokbilmisbayan Tuğçe
Z Zeynoyi
Humakaser
Zamanyeli
Arkadaşlar şimdi en üste konuda neler okunacak yazdım toplam okunacaklar onlar okuyan yazsın sıra listemiz 4 kişi Tuğçe olarak başlayıp sonra Zeyneb’e okuyacağız okudukları o kaç kez okuduğunuzu yazın bugün yarın bitirelim Allahım kabul etsin lütfen yarıda kesmeyelim 4 kişi olarak 4 ümüze sırayla okuyalım arkadaşlar
Bugun mu başlıyoruz yarın mi?Huvallahul haligul bariul musavvir 1001
O Allah ki yaratandır yokken var eden şekil veren
Allahumme ya varis 707
Allahumme ya evvelü 101
Allahumme ya semiu 101
Sümmes sebile yesserahu 101
Rabbi hebli mines salihin 101
Saffet suresi 101. Ayet
Febeşşernâhu biġulâmin halîm(in) 101
Meryem suresi 19.21.22 1
Yasin süresi 82.83 ayet 1
Cumartesi duası 1900 tane
Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
neyi be kadar okuduğunuz lütfen yazın rakamlar ya larda ki gibi morpapatya bittikten sonra hemen zeynoyi başlayacağız neyden ne kadar okuyacağınızı söyleyin hemen ki ona göre okuma yapalım Allah kabul etsin 2 3 saate hepimizin bitmiş olur arkadaşlar önce niyet sonra kalpten inanın bu duaları okuyup o ay hamilelik haberi alan çok var ve mübarek 3 aylar