- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.861
Hadi ins bi gun snra gidicem az kaldo bana gor buyuk gune 1 kaldi persembe gidicemcanım sorma kalbim duracaktı az kalsın Dr muayene sini yapıyor ben topik duamıza okuyorum içimden rabbim sesimi duydu darısı bütün arkadaşların başına
inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz
Canım ilk üç gün annem yanımdaydı çok fazla kalkmaya müsade etmedi yağlı baharatlı hamur işi kahve patates pilav bunları hiç yemedim maydanoz nane yemedim onlarda söktürücü olduğu için zararlıymış çok fazla yormadım kendimi annemler gelip yapardı günlük işimi sabahları yumurta süt, meyve bide domates die duymuştum bunları özellikle çok yedim ilaç crınone jel coraspin folik asit estrofem bide clexane kullandım bugün bide progestan iyney başladık canımAminnn bitanem insaAllah. Musait olunca biraz bahsedermisin canim? Transfer sonrasi neler yaptin. Neler yedin tukettin? Ilac igne kullandin mi? Merak ediyorum :)
Cok sevindim Masalah yavrucugun yer edinmis kendine rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah !!progestan igneye neden gerek gorduler acaba ?? Birde cleaxane nedir ne icin kullaniyorsun?Canım ilk üç gün annem yanımdaydı çok fazla kalkmaya müsade etmedi yağlı baharatlı hamur işi kahve patates pilav bunları hiç yemedim maydanoz nane yemedim onlarda söktürücü olduğu için zararlıymış çok fazla yormadım kendimi annemler gelip yapardı günlük işimi sabahları yumurta süt, meyve bide domates die duymuştum bunları özellikle çok yedim ilaç crınone jel coraspin folik asit estrofem bide clexane kullandım bugün bide progestan iyney başladık canım
cnm gec kalmadım ins . cuma mu baslayacakOKUMALARA BAŞLAMAYALIM
ACİL DURUMU OLUP İLK SIRALARA GEÇMEK İSTEYEN OLABİLİR
CUMA GÜNÜ BAŞLARIZ İNŞALLAH
LİSTEMİZ 2 GÜN AÇIK KALACAK
HANIMLAR LİSTEMİZİN DAHA DÜZENLİ İLERLEMESİ İÇİN BİR KAÇ KURALIMIZ OLACAK
* HAFTASONU OKUMA YAPILMACAK (KENDİMDE GİREMEDİĞİM İÇİN SIRASI HAFTA SONUNA GELEN ARKADAŞLARIMIN İSMİNİ YAYINLAYAMIYORUM VE İÇİM RAHAT ETMİYOR)
* HERGÜN SIRADAKİ ARKADAŞIMIZA 100 ADET OKUNACAK
* EN FAZLA 5 KİŞİ ALDIM VE SONRASINDA OKUDUM DİYE BİLDİRİM YAPILACAK
* 2 GÜNDEN FAZLA MAZERET BELİRTMEDEN BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILACAK
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
(REGLİYKEN OKUNABİLİR)
nazah35 (NAZLI) dnzderya demet1973 (BUKET) - G guzbahar
- S sngl35
saydin78 (SEVDA) fatihpepe tubatesbih Avrenim (EBRU) - M meleek9090
eilenn (AYLİN) Neseli_Hatun - @ebrukkkk
- K KZLCHMM06
- @yagmur559
rosebady (AYŞE) mrym5579 Cilekkokusu12345 whiterose00 - @Ilaymilya
- @Gojiberries
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @avucdolusudua (BERFİN)
TEKPRENSES sunnycat (ÖZLEM) Hilalozt masal01010 - M MrtHatice
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) GURBET KUSU (AYŞE) veram ecrin87 Lale kozan (VEYSİYE) - R Ruzgarmasal
- @blondgunes
Luna28 (AYSUN) - B belovedone
- M melek-bebekim
Sağol tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahCanım ilk üç gün annem yanımdaydı çok fazla kalkmaya müsade etmedi yağlı baharatlı hamur işi kahve patates pilav bunları hiç yemedim maydanoz nane yemedim onlarda söktürücü olduğu için zararlıymış çok fazla yormadım kendimi annemler gelip yapardı günlük işimi sabahları yumurta süt, meyve bide domates die duymuştum bunları özellikle çok yedim ilaç crınone jel coraspin folik asit estrofem bide clexane kullandım bugün bide progestan iyney başladık canım
Tamam canm Allah razi olsunSuanda hazırlanma aşamasında canim ekliyorum
Canlarım Dr geldim keseyi gördük inşallah bayram sonrası kalp atışlarını dinleyecez darısı tüm isteyenlerin başına
Hadi ins bi gun snra gidicem az kaldo bana gor buyuk gune 1 kaldi persembe gidicem
Ayyyyy napim bakim bnm bugun keseyi gormeye gittim keseyide bebegide gordum cok sukur ama ilk basta biraz korktuk cunku ustten gorunmedi vajinal usg de gorundu bebisssnaptın kızz çitlenbiiikk
Ayyyyy napim bakim bnm bugun keseyi gormeye gittim keseyide bebegide gordum cok sukur ama ilk basta biraz korktuk cunku ustten gorunmedi vajinal usg de gorundu bebisss
Aminnn insaAllah kuzumçok sevindim canımm benimvakitlice sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah
canım beni çıkarmışsın bende varım demiştimOKUMALARA BAŞLAMAYALIM
ACİL DURUMU OLUP İLK SIRALARA GEÇMEK İSTEYEN OLABİLİR
CUMA GÜNÜ BAŞLARIZ İNŞALLAH
LİSTEMİZ 1 GÜN DAHA AÇIK KALACAK
HANIMLAR LİSTEMİZİN DAHA DÜZENLİ İLERLEMESİ İÇİN BİR KAÇ KURALIMIZ OLACAK
* HAFTASONU OKUMA YAPILMACAK (KENDİMDE GİREMEDİĞİM İÇİN SIRASI HAFTA SONUNA GELEN ARKADAŞLARIMIN İSMİNİ YAYINLAYAMIYORUM VE İÇİM RAHAT ETMİYOR)
* HERGÜN SIRADAKİ ARKADAŞIMIZA 100 ADET OKUNACAK
* EN FAZLA 5 KİŞİ ALDIM VE SONRASINDA OKUDUM DİYE BİLDİRİM YAPILACAK
* 2 GÜNDEN FAZLA MAZERET BELİRTMEDEN BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILACAK
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
(REGLİYKEN OKUNABİLİR)
nazah35 (NAZLI) dnzderya demet1973 (BUKET) - G guzbahar
- S sngl35
saydin78 (SEVDA) fatihpepe tubatesbih Avrenim (EBRU) - M meleek9090
eilenn (AYLİN) Neseli_Hatun - @ebrukkkk
- K KZLCHMM06
- @yagmur559
rosebady (AYŞE) mrym5579 Cilekkokusu12345 whiterose00 - @Ilaymilya
- @Gojiberries
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @avucdolusudua (BERFİN)
TEKPRENSES sunnycat (ÖZLEM) Hilalozt masal01010 - M MrtHatice
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) GURBET KUSU (AYŞE) veram ecrin87 Lale kozan (VEYSİYE) - R Ruzgarmasal
- @blondgunes
Luna28 (AYSUN) - B belovedone
- M melek-bebekim
Hayata_umutla
canım beni çıkarmışsın bende varım demiştim
yok canım estağfurullah listede olmayınca ondan sordumcanım çıkarmadım yanlış listeyi kopyalamışım
moralim bozuk biraz kusura bakma olurmu?
hyrdır cnm nedn moralin bozuk ?? inş önemli bişy yoktrcanım çıkarmadım yanlış listeyi kopyalamışım
moralim bozuk biraz kusura bakma olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?