- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.841
eilenn 10.kişiye kadar okudum,okudukça yazacam kaçıncı sıraya geldiğimi
bende devam etmek isterim ama, günde 1 kişiye okuyunca liste çok uzuyor zaten bide haftasonu olmazsa daha uzamış olacak, bari günde 2 yada 3 kişiye okunsun daha hızlı ilerler liste canlı olur.
ama ben hergün giremiyorum bazende unutuyorum o yüzden toplu almaktan yanayım.
eilenn
canım beni bu sefer listenin ortalarına alır mısın transferim olacak bayramdan sonra o zaman okunursa çok mutlu olurumOKUMALARA BAŞLAMAYALIM
ACİL DURUMU OLUP İLK SIRALARA GEÇMEK İSTEYEN OLABİLİR
CUMA GÜNÜ BAŞLARIZ İNŞALLAH
LİSTEMİZ 2 GÜN AÇIK KALACAK
HANIMLAR LİSTEMİZİN DAHA DÜZENLİ İLERLEMESİ İÇİN BİR KAÇ KURALIMIZ OLACAK
* HAFTASONU OKUMA YAPILMACAK (KENDİMDE GİREMEDİĞİM İÇİN SIRASI HAFTA SONUNA GELEN ARKADAŞLARIMIN İSMİNİ YAYINLAYAMIYORUM VE İÇİM RAHAT ETMİYOR)
* HERGÜN SIRADAKİ ARKADAŞIMIZA 100 ADET OKUNACAK
* EN FAZLA 5 KİŞİ ALDIM VE SONRASINDA OKUDUM DİYE BİLDİRİM YAPILACAK
* 2 GÜNDEN FAZLA MAZERET BELİRTMEDEN BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILACAK
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
(REGLİYKEN OKUNABİLİR)
nazah35 (NAZLI) dnzderya demet1973 (BUKET) - G guzbahar
- S sngl35
saydin78 (SEVDA) fatihpepe tubatesbih Avrenim (EBRU) - M meleek9090
eilenn (AYLİN) Neseli_Hatun - @ebrukkkk
- K KZLCHMM06
- @yagmur559
rosebady (AYŞE) mrym5579 Cilekkokusu12345 whiterose00 Ilayumut - @Gojiberries
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @avucdolusudua (BERFİN)
TEKPRENSES sunnycat (ÖZLEM) Hilalozt masal01010 - M MrtHatice
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) GURBET KUSU (AYŞE) veram ecrin87 Lale kozan (VEYSİYE) - R Ruzgarmasal
- F flower world
Luna28 (AYSUN) - B belovedone
- M melek-bebekim
canım beni bu sefer listenin ortalarına alır mısın transferim olacak bayramdan sonra o zaman okunursa çok mutlu olurum
Allah razı olsun canım daha belli zamanı değil zaten ben yazarım o zamantamam kuzum nasıl istersen
transferin olmadan önce yine haber ver bana olurmu tatlım
ona göre duanı yazayım inşallah
hayırlı olsun canım bizede dua etCanlarım Dr geldim keseyi gördük inşallah bayram sonrası kalp atışlarını dinleyecez darısı tüm isteyenlerin başına
Darısı hepinizin başına inşallahhayırlı olsun canım bizede dua et
Ayyy hadi gozun aydin darisi bana ins bendr persembe gormeye gidicem heycanlandim kiz simdidenCanlarım Dr geldim keseyi gördük inşallah bayram sonrası kalp atışlarını dinleyecez darısı tüm isteyenlerin başına
Oyyy maasallah canimmm. Allah tamamina erdirsin insaAllah canimmmmCanlarım Dr geldim keseyi gördük inşallah bayram sonrası kalp atışlarını dinleyecez darısı tüm isteyenlerin başına
Sağol canım darısı başına inşallahOyyy maasallah canimmm. Allah tamamina erdirsin insaAllah canimmmm
Aminnn bitanem insaAllah. Musait olunca biraz bahsedermisin canim? Transfer sonrasi neler yaptin. Neler yedin tukettin? Ilac igne kullandin mi? Merak ediyorum :)Sağol canım darısı başına inşallah
canım sorma kalbim duracaktı az kalsın Dr muayene sini yapıyor ben topik duamıza okuyorum içimden rabbim sesimi duydu darısı bütün arkadaşların başınaAyyy hadi gozun aydin darisi bana ins bendr persembe gormeye gidicem heycanlandim kiz simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?