- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.901
tatlım beni listenin ortalarına alacaksın değil mi :)
Aylin'immm yeni gördüm bitanemmm. Geçmiş olsun canım benimmmm. Dikkat et kendine kuzucum çok yorma kendini stresten uzak dur olur mu kuzucummmm. Allahım korusun seni, şifa sağlık versin bitanemmm. Seviyorum seni canım benimm.canım benim teşekkür ederim sorduğun için
düşük tansiyon vardı bende uzun zamandır geçen 2 haftada 2 kere bayıldım bi dahiliyeye gidiyim dedim kan tahlili yaptı ve kardiyolojiye gönderdi genelde kadınlarda düşük tansiyon olurmuş zaten ama benimkinin nedeni 4 kalp kapakçığımın 2 sinde yetmezlik varmış yani ordan kan kaçırdığı için tansiyonum düşüyormuş ömür boyu düşük tansiyon ile yaşıcaksın yetmezlik ilerlerse ameliyat olman gerek 6 ayda bir kontrole geleceksin dedi
biraz moralim bozuldu bunada şükür diyorum neler var görmediğimiz bilmediğimiz ne hayatlar var..
Aylin'immm yeni gördüm bitanemmm. Geçmiş olsun canım benimmmm. Dikkat et kendine kuzucum çok yorma kendini stresten uzak dur olur mu kuzucummmm. Allahım korusun seni, şifa sağlık versin bitanemmm. Seviyorum seni canım benimm.
Ablamm benim çok sağol çok teşekkür ederim elimden geldiğince dikkat etmeye başladım
Aminn Rabbim herkese şifalar versin inşallah
Bende seni seviyorummm ablaamm
sakın üzülme her şey çok güzel olacak inanıyorum bitanemmm. Rabbim seni korusun canım benimmm dualarımdasın
InsaAllah bitanem inananıyorum hersey cok guzel olacak ♥♥♥canımsın ablam yaa içimde hissettim kucaklamanı Allah razı olsun
sayenizde çok daha iyi olucam :)
Gercektenmi Allahim ne guzel bir sey . Kendi doktorunu arayip sordunmu olabiliyomuymus??Kızlar hem şaşkın hem mutluyum bugün ilaçları mı yazdırma gittim başka bi Dr alttan ultrasonda baktı çok küçük bi kese gördü keseler iki oldu ama çok ufak belki devam etmeyebilirmiş diyer kesenin yarısı kadar kızlar bilgisi olan varmı yardım
Aradım olabilirmiş ufak olduğu için görmemiş olabiliriz dedi zaten bugün gittiyim Dr devam edip etmeyeceğini bilmiyor çok ufakmış kesesi Allahtan ümit kesilmez sen Naptın gitmedim drGercektenmi Allahim ne guzel bir sey . Kendi doktorunu arayip sordunmu olabiliyomuymus??
Evet Yaa bellimi olur . Yok ben daha gitmedim benim hastanenin tarzi bu herhalde. 1 ay olmadan cagirmiyorlar hala daha hic belirtim Yok .temmuz 1 gidicem iste insAllahAradım olabilirmiş ufak olduğu için görmemiş olabiliriz dedi zaten bugün gittiyim Dr devam edip etmeyeceğini bilmiyor çok ufakmış kesesi Allahtan ümit kesilmez sen Naptın gitmedim dr
Mide bulantısı halsizlik hiç bişi hissetmiyorsun benim çok oluyor özellikle yemek kokusuEvet Yaa bellimi olur . Yok ben daha gitmedim benim hastanenin tarzi bu herhalde. 1 ay olmadan cagirmiyorlar hala daha hic belirtim Yok .temmuz 1 gidicem iste insAllah
Canım su tüketiminin de yüksek olması gerekiyor vücut susuz kalınca daha çok yoruyor kalbi,ben de çok relax bir insan olamıyorum maalesef ama dua en güzel çözüm,ben de bol bol "La havle"çekiyorum,tekrar çok geçmiş olsun canım benim,Allah şifa versinKızlar çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız nasıl güzel moral oldunuz bana Allah razı olsun hepinizden
Rabbim nerde şifa bekleyen varsa mübarek gün hürmetine şifalar versin inşallah
Avrenim canım ben yapı olarak agresifim şuan kendimi esmalar ile dualar ile sakinleştirmeye çalışıyorum.. Stresle baş edebilirmiyim hiç bilmiyorum hergün evden işe 3 vesait gidiyorum trafikte stressiz durmak mümkün değil.. Doktor yetmezlik minimal seviyede dedi ama hangi kapak olduğunu söylemedi sanırım hatırlamıyorum çünkü bi ilaçta vermedi 6 ay sonra gel bekliyorum dedi..
Yok Yaa hic bir sey hissetmiyorum sadece halsizlik var onuda havanin sicskligina bagliyorum bazen dusunuyorum artik orda degilmi acaba diyeMide bulantısı halsizlik hiç bişi hissetmiyorsun benim çok oluyor özellikle yemek kokusu
karakerden başka bişi yiyemiyorum
Kızlar hem şaşkın hem mutluyum bugün ilaçları mı yazdırma gittim başka bi Dr alttan ultrasonda baktı çok küçük bi kese gördü keseler iki oldu ama çok ufak belki devam etmeyebilirmiş diyer kesenin yarısı kadar kızlar bilgisi olan varmı yardım
Canım su tüketiminin de yüksek olması gerekiyor vücut susuz kalınca daha çok yoruyor kalbi,ben de çok relax bir insan olamıyorum maalesef ama dua en güzel çözüm,ben de bol bol "La havle"çekiyorum,tekrar çok geçmiş olsun canım benim,Allah şifa versin
Yok öyle düşünme inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur başka bi Dr görünsen olmazmıYok Yaa hic bir sey hissetmiyorum sadece halsizlik var onuda havanin sicskligina bagliyorum bazen dusunuyorum artik orda degilmi acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?