- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.881
hyrdır cnm nedn moralin bozuk ?? inş önemli bişy yoktr
canm hiç bozma moralini yüce rabbim çok büyük sakın stres yapma tedavini ol cnm Allaha emanet ol cnmcanım benim teşekkür ederim sorduğun için
düşük tansiyon vardı bende uzun zamandır geçen 2 haftada 2 kere bayıldım bi dahiliyeye gidiyim dedim kan tahlili yaptı ve kardiyolojiye gönderdi genelde kadınlarda düşük tansiyon olurmuş zaten ama benimkinin nedeni 4 kalp kapakçığımın 2 sinde yetmezlik varmış yani ordan kan kaçırdığı için tansiyonum düşüyormuş ömür boyu düşük tansiyon ile yaşıcaksın yetmezlik ilerlerse ameliyat olman gerek 6 ayda bir kontrole geleceksin dedi
biraz moralim bozuldu bunada şükür diyorum neler var görmediğimiz bilmediğimiz ne hayatlar var..
Geçmiş olsun inss ameliyata gerek kalmazcanım benim teşekkür ederim sorduğun için
düşük tansiyon vardı bende uzun zamandır geçen 2 haftada 2 kere bayıldım bi dahiliyeye gidiyim dedim kan tahlili yaptı ve kardiyolojiye gönderdi genelde kadınlarda düşük tansiyon olurmuş zaten ama benimkinin nedeni 4 kalp kapakçığımın 2 sinde yetmezlik varmış yani ordan kan kaçırdığı için tansiyonum düşüyormuş ömür boyu düşük tansiyon ile yaşıcaksın yetmezlik ilerlerse ameliyat olman gerek 6 ayda bir kontrole geleceksin dedi
biraz moralim bozuldu bunada şükür diyorum neler var görmediğimiz bilmediğimiz ne hayatlar var..
canm hiç bozma moralini yüce rabbim çok büyük sakın stres yapma tedavini ol cnm Allaha emanet ol cnm
Geçmiş olsun inss ameliyata gerek kalmaz
GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH GEREK KALMAZ AMELIYATA:)Çok sağolun kızlar inşallah ameliyata gerek kalmaz :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH GEREK KALMAZ AMELIYATA:)
Canım çok gecmis olsun insallah ameliyata gerek kalmaz kardesim. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin sana şifa versin bekleyen herkese versin. Sen burda tanımadığımız bir çok kişiyi bir araya getirip dualarda buluşmamızı sağlıyorsun elbet bunun mükafatını da fazlasıyla alacaksın. Allah senden razı olsun kardesim. Tekrar geçmiş olsun.canım benim teşekkür ederim sorduğun için
canım benim teşekkür ederim sorduğun için
Canım çok gecmis olsun insallah ameliyata gerek kalmaz kardesim. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin sana şifa versin bekleyen herkese versin. Sen burda tanımadığımız bir çok kişiyi bir araya getirip dualarda buluşmamızı sağlıyorsun elbet bunun mükafatını da fazlasıyla alacaksın. Allah senden razı olsun kardesim. Tekrar geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsuneilenn sıkma canını , ameliyat çok çok ileri yaşların işi. Sen beslenmene dikkat et çok yağlı vsss yeme...
kontrollerini zamanında yaptır öyle hemen söylendiği gibi hemencecik olacak bir ameliyat değil o benim annemde de var ve 54 yaşında ona bile ameliyat için yaş çok genç diyorlar. Kİ neredeyse ameliyat sınırında bir genişlemesi var takipte.
Doktorla iadere edebildiği kadar kendi kapağıyla devam etmesinden yana
Canim çok geçmiş olsun benim babamda aynı sorun var çok şükür dikkat edince sıkıntı olmuyor önemli olan stresten uzak durmakcanım benim teşekkür ederim sorduğun için
cnm cok üzüldüm rabbim sağlık sıhhat versin ins Allah hayırlı sifa versin ins cnm yacanım benim teşekkür ederim sorduğun için
Canim çok geçmiş olsun benim babamda aynı sorun var çok şükür dikkat edince sıkıntı olmuyor önemli olan stresten uzak durmak
eilenn cok geçmiş olsun inşallah iyi olursun dikat et kendine
cnm cok üzüldüm rabbim sağlık sıhhat versin ins Allah hayırlı sifa versin ins cnm ya
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine lütfen
eilenn cnm cok gecmis olsun iyiki ogrendin erkenden.
her serde vardir bir hayir demekki.bak diger hamileliginde kalp rahatsizligindan dolayi normal dogumla riske girerdin.
bunu ogrendin artik hamis kalirsan (insallah ) tedbirli olursun dogum doktorunu uyarirsin.beterinden korusun RABBIM...
eilenn çok geçmiş olsun canım benim de kalp kapakçıklarım tam kapanmıyor,dolaşım tamamlanmadan kan geri kaçıyor,Allah'ıma şükürler olsun ilaçla senelerdir idare ediyorum,kendini yormamalısın,yediklerine dikkat etmelisin be en önemlisi de stresten uzak durman gerekiyor ama o son söylediğimi henüz ben beceremedim.Hangi kapaklar tam çalışmıyor canım?aort kapağı değilse o kadar sıkıntı yok,Rabbim şifa versin tatlım
dualarımı aldımeilenn
tatlım beni listenin ortalarına alacaksın değil mi :)OKUMALARA PAZARTESİ BAŞLIYORUZ
ACİL DURUMU OLUP İLK SIRALARA GEÇMEK İSTEYEN OLABİLİR LÜTFEN PAZARTESİDEN ÖNCE OKUMA YAPILMASIN
HANIMLAR LİSTEMİZİN DAHA DÜZENLİ İLERLEMESİ İÇİN BİR KAÇ KURALIMIZ OLACAK
* HAFTASONU OKUMA YAPILMACAK (KENDİMDE GİREMEDİĞİM İÇİN SIRASI HAFTA SONUNA GELEN ARKADAŞLARIMIN İSMİNİ YAYINLAYAMIYORUM VE İÇİM RAHAT ETMİYOR)
* HERGÜN SIRADAKİ ARKADAŞIMIZA 100 ADET OKUNACAK
* EN FAZLA 5 KİŞİ ALDIM VE SONRASINDA OKUDUM DİYE BİLDİRİM YAPILACAK
* 2 GÜNDEN FAZLA MAZERET BELİRTMEDEN BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILACAK
DUAMIZ: RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
(REGLİYKEN OKUNABİLİR)
nazah35 (NAZLI) dnzderya demet1973 (BUKET) - G guzbahar
- S sngl35
saydin78 (SEVDA) fatihpepe tubatesbih Avrenim (EBRU) - M meleek9090
eilenn (AYLİN) Neseli_Hatun - @ebrukkkk
- K KZLCHMM06
- @yagmur559
rosebady (AYŞE) mrym5579 Cilekkokusu12345 whiterose00 - @Ilaymilya
- @Gojiberries
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF)
Ay12live (LEYLA) - @avucdolusudua (BERFİN)
TEKPRENSES sunnycat (ÖZLEM) Hilalozt masal01010 - M MrtHatice
seyhancvn (HÜSNİYE KIZI SEYHAN) GURBET KUSU (AYŞE) veram ecrin87 Lale kozan (VEYSİYE) - R Ruzgarmasal
- @blondgunes
Luna28 (AYSUN) - B belovedone
- M melek-bebekim
ARIKADIN Hayata_umutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?