- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
allah razı olsun senden canım nekadar düşüncelisin bende hayırlı sağlıklı evlat istiyenlerdenim ismim zeynep bana da dua edersen cok sevinirim rabbim kabul etsin şimdiden cnmArkadaslar oncelikle Kandiliniz mubarek olsun insallah.. ben evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarin isimleri alabilsem.. umreye gidicem kismetse orda isimleriyle dua etmek istiyorum icimden geliyor gercekten bende evlat sahibi olmak isteyenlerdenim hayirli bi evlat.. insallah Allah herkese nasip etsin.. birseyin olmasi istemek diger kardesin icin istemekten gecer orada isimlerinizi anarim insallah dilerseniz tabi niyetimi belirtmek istedim hayirli gunler..
gönlünden gecen ne duan varsa rabbim hayırlısıyla karsına cıkarsın canımBenim ismimde hatice insallah benide dualarinzda unutmayin Allah razi olsunn..
senin sorunun ne, ne zamandır istiyosun hiç bahsetmemişinPes etme derken surekli tedavide olmak surec zor olur demek istedm insallah olur dedigin gibi maddi manevi zor surecler herkes kaldiramaz Ama Rabbim ol derse her turlu olucak tabiki..
rabbim kabul etsin dualarini. ne güzel bir düsünce. allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah. insallah tez zamanda hasretin diner.Arkadaslar oncelikle Kandiliniz mubarek olsun insallah.. ben evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarin isimleri alabilsem.. umreye gidicem kismetse orda isimleriyle dua etmek istiyorum icimden geliyor gercekten bende evlat sahibi olmak isteyenlerdenim hayirli bi evlat.. insallah Allah herkese nasip etsin.. birseyin olmasi istemek diger kardesin icin istemekten gecer orada isimlerinizi anarim insallah dilerseniz tabi niyetimi belirtmek istedim hayirli gunler..
senin ismin Esmami?5 yildirmiGuzel Allahim insallah vesile kilar bacim gercekten icimden geciricem seni.. Allah sendende razi olsun.. Guzel Allahim once kendine layik eylesin takdirine bisey diyemeyizki
Aminn Allah razi olsun.. insallah .. hatice Esma ismim :)rabbim kabul etsin dualarini. ne güzel bir düsünce. allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah. insallah tez zamanda hasretin diner.
Benmde esmle birlikte bazi problemlerimiz var cocuk acisindan ama benm icin surec yeni basliyor diyebilirim cocuk sevgisi hep insanin icinde olunca :) ama 1 sene icinde olmayinca ne zaman olacak diye dusunuyorsun artik nasip ne zaman kismet olacaksa.. ben sorunumu bahsetmekten ziyade kendim icin olan niyeti buradaki arkadaslara kurmak istedim takip ediyordum normaldedesenin sorunun ne, ne zamandır istiyosun hiç bahsetmemişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?