- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
Tmm siliyorumYeni listede olamiycam malesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm siliyorumYeni listede olamiycam malesef.
Yeni listede var mısın
Aslında katılman gerekiyor. Çünkü sen ilk iki kişi için dua almışsın. Yeni listede 2.kişi sendinKizlar bende yokum yeni listede
1günde 89tane mrsaj yazmanız normal değil. Sırf teklam vermek için üye olmuşa benziyorsunuz. Kkda reklam yasakARKADAŞLAR MERYEM ANA ELİ OTU GİTTİGİDİYOR SANAL PAZAR VE SAHİBİNDEN . COM DA SATILIYOR. İNDİRİMDEYDİ BEN GİTTİGİDİYORDAN ALDIM. AKTARLARDA VE BİR ÇOK YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM. BULDUKLARIM DA HEM DAHA PAHALI HEMDE AÇIK TORBA İÇERİSİNDE HİJYENİK OLMAYAN ÜRÜNLERDİ. 19.99 TL YE ALDIM.
Rabbim bize de o mucizeyi yasatsin insallah kimyasal yasadim 1 kez iki gun de hamileyim diye sevindim o duygunun tamamını tatmak istiyorumAfilim92 Umutsuzluğa kapılma,bu duayı artık o kadar çok okuyordum ki bol bol oku sende Rabbim ol derse olur inşallah,4 yıl oldu benim dua herşeyin ilacı arkadaşım
2İnşallah canım kaç yıllık evlisin?
Ne oldu peki anlayamadimBazen olmaması olmasından daha iyidir herşeyin hayırlısını dilemek lazım
Ben bu duaya başladığımda tıp bebek yaptırmaya yeni başlamıştım ve 41 meryem suresi vardı emin değilim onu da okumuştum şükür rabbime evlatlarim oldu ama hayat insana öyle bir sopa gösterdi ki felegimi şaşırdım sizin de umarım bir an önce olmasını temenni ederim
Çok doğru söylemişsin dua ederken bile hayırlısını dilemek lazım,isterken herşeyin hayıslısını istemek,birde hayata şöyle bak hayat bir imtihan ve herkesin bi sınavı var kimisinin evlattan kiminin kocadan kiminin sağlıktan sende bu tarafından bak ve hep bir şükür sebebin olsun hayatta,Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımızın sağlığıyla acısıyla imtihan etmesin inşallah,kimsenin 4-4 lük değil arkadaşım ama senin yükün biraz daha fazla gibi mükafatını alırsın inşallah,sıkma canını herşeyin hayırlısıÇocuklarla ilgili bir kısım olmadığı için yazmadım duam şu oldu evlatlarim olsun da herşeye raziyim dedim evim dağıldı evliligim bitti babasız 2 çocuk yetiştirmeye çalışıyorum 1 sene oğlum bronşit tedavisi gördü çok zor günler geçirdim demem o ki edilen dua yi eksik dilememek gerekiyor muş