s.a.hayırlı olsun canım ben varım benide yaz listeye.yalnız nasıl hangi duayı okayacaz.bu yazdıgın surelerin hepsinimi.
Arkadaşlar bir kişiye 7000 okumak çok gelirse kaç kişi olursak kişye göre bu 7000 ni paylaşalım siz nasıl derseniz..
tamam canım.bana fazla gelmez ama bazı çalışan arkadaşlar olabilir ve onlara belki fazla gelebilir.listede 9.10 ve ya 11 kişi olunca başlarız istersen,hem böylelikle kimse zorlanmaz.
ben de katılırım arkadaşlar....
allah razı olsun ne güzel düşünmüşsün...duamızdan başka neyimiz var ki....ben de katılmak isterim ama 7bin çok gelir bana çalışıyorum...bölebilirsek iy olur....
canım beni de ekleyebilirsin listeye...
Canım hayırlı olsun topiğin ve hayırlara vesile olsun inşallah.bende varım ama şöyle yaparsak daha iyi olur 7000 tesbihi sayımıza göre bölsek zorlanmayız
abdestsiz okuyabilirmiyiz acaba?
7 gün daha abdesttiz olucam da
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn.
Ey Rabbim! Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık Sensin. (Enbiya, 21/89)
قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)
ARKADAŞIM TÜRKÇESİNİ VE ARAPÇA YAZILIŞINIDA MERAK EDENLER OLUR DİYE PAYLAŞMAK İSTEDİM
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn.
Ey Rabbim! Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık Sensin. (Enbiya, 21/89)
قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)
ARKADAŞIM TÜRKÇESİNİ VE ARAPÇA YAZILIŞINIDA MERAK EDENLER OLUR DİYE PAYLAŞMAK İSTEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?