150 kaldi sana yazdm o zamanKizlar kusura baknayin tum gun hastanedeydim sabah sira beklerken girmistim ama buraya ugrayamadan ultrasona girdim kndim.icin.kalan kacsa hepsini ben.aliyim okuyan herkesten Allah razi olsun canlarrr sagolun kimseninkini kacirmamaya calisiyorum eliden geldigince kul hakkindan cok korkarim.cunku.
tatlm Allah razi olsun sen herkese cok özverili bir sekilde okuyosun bunu ben sayfa sahibi olmadan öncede görüyodm senin girebilecek imkanin varsa mutlaka girip aliyosun ben her türlü seni idare ederm sninde burda bizim yerimize cok dua almisligin var bizim okuma imkanmz olmadigi zamanlarda..o yüzden sni biliyorm ben tatlmCanim sagol biliyorsunuz ben 7 de paydos ediyorum mesayi olmasa mesayi olursada 10 ama kimseyi kacirmamaya calişıyorum bunuda sayfa sahibi olarak farkinda olman beni mutlu etti
helal olsn canm olur öle şeyler geçmiş olsnDamla icin 350.aliyim
@hasretimdesin Arkadasim hakkini helal et hastanedeydim giremedim sabah beklerken girdim buraya giremeden siram.geldi ultrasona girdim isim.uzun surdu durum bira karisikti.Hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?