Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bir arkadaaimin hakkini yemek istemiyorum gunde iki uc kere kontrol ediyorum dun benim yumurtalar fazla buyumusler doktorumu bekledim.asilama ypip yapmayacagini bilemedi asistani .Bugun tekrar gidiyorum karar verecek bakalim canim.sagol anlayisin icin tesekkur ederimhelal olsn canm olur öle şeyler geçmiş olsn
Hic bir arkadaaimin hakkini yemek istemiyorum gunde iki uc kere kontrol ediyorum dun benim yumurtalar fazla buyumusler doktorumu bekledim.asilama ypip yapmayacagini bilemedi asistani .Bugun tekrar gidiyorum karar verecek bakalim canim.sagol anlayisin icin tesekkur ederim
Amiin arkadasim sagol.6 tane yumurtam 16 mm den fazla buumus besiz olur diye doktorum yapmak istemiyo asilamayi.Tutmaz hepsi yapalim bu son asilama sansim dedim asistanina ama doktorum.ne diyecek bugun bilmiyorum canim stresteyim valla hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insallah.Rabbim gnlumuzdekini versin insallah hepimize.Rabbim herşeyin hayrlısını versin gönlünden geceni versin canm
tatlım hayırlı olsun sende hamilesin.. ay görmeyeli baya kişi hamile.. allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. bizlerinde kucaklarını sağlıklı hayırlı imanlı alim evlatlarla doldursun..300 aliyorum
AMINNN canim. rabbim hepimizin kucagini saglikli, hayirli evlatlarla dolursun insallah. darisi hepinize insallahtatlım hayırlı olsun sende hamilesin.. ay görmeyeli baya kişi hamile.. allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. bizlerinde kucaklarını sağlıklı hayırlı imanlı alim evlatlarla doldursun..
Aaa hamile var aramızda. Çokk tebrik ediyorum. Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza300 aliyorum
Aaa öyle bir şey de mi var. Benim de bu hafta olacak aşılamam. Korkmaya başladım. Sanada allah kolaylık versinAmiin arkadasim sagol.6 tane yumurtam 16 mm den fazla buumus besiz olur diye doktorum yapmak istemiyo asilamayi.Tutmaz hepsi yapalim bu son asilama sansim dedim asistanina ama doktorum.ne diyecek bugun bilmiyorum canim stresteyim valla hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insallah.Rabbim gnlumuzdekini versin insallah hepimize.
allah razi olsun amin insallah.tüp bebisle hamile kaldim sükür insallah kucagimada almak nasip olur.Aaa hamile var aramızda. Çokk tebrik ediyorum. Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza
suan 13.kisi bitmek üzere liste bitimine az kaldi liste basa döndügünde sizide ekleyelm istersenz suan yeni kisi alimi yapmiyoruzliste kapandi mi yeni kişi aliyorsaniz bende katilmak isterim