ne yaparsak yapalm bildrm qelmedigini söyleyenler var nese cnm okuduqn eklndiİşte Bahsettiğim Hatırlatma buydu sadece bütün herkesin toplu olarak ismini alıntılamak ama hala birileri aynı yerde diye yakışmışsınız... Amacımız dua kaçırmamak için sadece bir öneri... Çoğumuz çalışıyoruz kk ya inanın sadece bu bölüm için giriyorum günde iki kişinin Duası bitiyor ne zaman bittip başladığını yakalamak çok zor... Uzattım biraz farkındayım ama yoğun ve Üzücü geçen bir günün ardından dolmuşum birazcık... Bu arada Sıradaki arkadaş için 300 alıyorum...
cnm sabah qirms bekleyelm qelr nasilsa sengl mutlaka okur hep skinti yokCANLAR
300 ekler misiniz
canm foruma qirmssn ama sayfaya ugramamssn sizlerin dua almasini bekliyoruz300 alayım☺
sana okuyorz gül foruma qirmssn ama duana katilmadn gectqmz arkadasada okumadn 2 kere okumayanlari siliyoruz biliosn ki kendn icinde okumazsan silmk zornda kalacagm400 aliyorum
Foruma girdim ama o sırada okuma şansım olmadığı için almadım. okuyamacak durumda sayı vermeyi doğru bulmuyorum.canm foruma qirmssn ama sayfaya ugramamssn sizlerin dua almasini bekliyoruz
sana okuyorz gül foruma qirmssn ama duana katilmadn gectqmz arkadasada okumadn 2 kere okumayanlari siliyoruz biliosn ki kendn icinde okumazsan silmk zornda kalacagm
Canim sagol biliyorsunuz ben 7 de paydos ediyorum mesayi olmasa mesayi olursada 10 ama kimseyi kacirmamaya calişıyorum bunuda sayfa sahibi olarak farkinda olman beni mutlu etticnm sabah qirms bekleyelm qelr nasilsa sengl mutlaka okur hep skinti yok
Eğer bu kız 7de paydos ediyor ve mesai kalınca 10a kadarsa kesin tekstilde çalışıyordur dedim ve doğru. Bir tekstil çalışanı olarak seni anlıyorum☺☺Canim sagol biliyorsunuz ben 7 de paydos ediyorum mesayi olmasa mesayi olursada 10 ama kimseyi kacirmamaya calişıyorum bunuda sayfa sahibi olarak farkinda olman beni mutlu etti
Evet canim sen tekstilde ne iş yapiyorsunEğer bu kız 7de paydos ediyor ve mesai kalınca 10a kadarsa kesin tekstilde çalışıyordur dedim ve doğru. Bir tekstil çalışanı olarak seni anlıyorum☺☺
Ben bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Bizim fabrikada çaloşma stili biraz değişik. Ben esnek operatörüm. Aslında kaliteciyim☺Evet canim sen tekstilde ne iş yapiyorsun
Benim bir dikim ve ütü paketim var yaklaşik 80 kişi calişiyoruz yani kendi işim ama cok zor ya hep sitresBen bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Bizim fabrikada çaloşma stili biraz değişik. Ben esnek operatörüm. Aslında kaliteciyim☺
sen?
İsyeri nerde canim istanbul muBen bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Bizim fabrikada çaloşma stili biraz değişik. Ben esnek operatörüm. Aslında kaliteciyim☺
sen?
Yok canım izmirİsyeri nerde canim istanbul mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?