Teşekkür ederim canim ağzına sağlık.Yasemin ark. İçin 200 okudum sırası gelince ekleyin kızlar belki yarın giremem diye şimdiden okudum Allah kabul etsin hayırlı bi evlat versin ona tez zaman da inşallah
canım senin için 10 ayetel kürsi 200 ya muhyi okucam içimden geldi inş hayırla sonuçalnıraminn. bende tedavi aşamasındayım. pazartesi aşılamam yapıldı. Rabbim bu dualarımızın yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı Salih evlatlardan nasip etsin inşallah
200 alıyorum canım
ağustos72 arkadaşımız için 200 ekler misiniz
Ağustos için 200 okuyorum Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda
250 de ben aliyim kizlar agustos arkadasimiz icin
A
Ay canım aşılama m i yaptirdin benim gönlümde sana okunması geçti ama sağlık olsun canım benim inşallah tutar da hasta olmazsın Rabbim emeklerini boşa cikartmasin inşallah. İlk denemen mi
canım senin için 10 ayetel kürsi 200 ya muhyi okucam içimden geldi inş hayırla sonuçalnır
Teşekkür ederim canim Allah razı olsunşimdiden yazıyorum kızlar yasemincim için 200 alıyorum yarın geçeriz kesin
hâklisin tatlim en az 300 alinsa cabuk ilerler listemizzzArkadslar kisi basi en az 300 alirsak duamizi rahatca bitireblrz lütfen alirkn kendm dahil hepimz 300er tane almaya gayret edelm yoksa bitmiyor herks okusa bileEsEs50 de yardmci olalm lütfn bana 100 daha yaz cnm
tatlm zatn 300den asagi alinca bitmiyoki herks alsa bile..o yüzdn yavas ilerliorz brazckdahâklisin tatlim en az 300 alinsa cabuk ilerler listemizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?