Teşekkür ederim canim Allah razı olsunBen birazdan işten çıkacağım, sıradaki yasemin arkadaşımız için 300 alıyorum. fazlasını okuyabilirsem pazartesi bildiririm.
Ağustos arkadaşıma 150 daha okudum
Evet canım listenin altına not düş istersen.hâklisin tatlim en az 300 alinsa cabuk ilerler listemizzz
hafta sonlari genelde bole yasminimEvet canım listenin altına not düş istersen.
Çok az alanlar var böylelikle dua herkes okusada bitmiyor
Canim ben de sana 200 ya vasi çektim Rabbim kabul etsin hayırlı haberlerini almayi nasip etsin insallAyy Allah razı olsun. Keşke bu topiği önceden görseydim. ne güzel insanlarsınız. Allah'ım senin dualarını da kabul etsin, Hepimizin hakkında hayırlısını versin, gönlümüzede razı eylesin inşallah.
Amin kuzum cumlemize inşallahTeşekkür ederim canim ağzına sağlık.
Rabbim Sanada gönlüne göre evlatlar nasip etsin inşallah
Yasemin arkadaşım için 350 aldm canm allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kızlar.Ben yasemin arkadas icin 550 okumustum . Allah kabul etsin ins
100 daha yaz canım agustos için okudum
+150 okudum ağustos arkadasm için allah kabul etsin inş
Yasemin arkadaşım için 350 aldm canm allah kabul etsin inşallah
canlar daha ağustos un duasi bitmedi bitince eklerimBen yasemin arkadas icin 550 okumustum . Allah kabul etsin ins
Amin canım hepimizin tek isteği bu Rabbim olmayacağı hiç birseyin hayalini kurdurmazmış inşallh bizim kucaklarımızda dolacak :)Allah razı olsun kızlar.
Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahhh
Canim ben de sana 200 ya vasi çektim Rabbim kabul etsin hayırlı haberlerini almayi nasip etsin insall
Amin canım Insallah senın güzel haberınle bizde mutlu oluruz yuzumuz gülerAyy Allah razı olsun. Keşke bu topiği önceden görseydim. ne güzel insanlarsınız. Allah'ım senin dualarını da kabul etsin, Hepimizin hakkında hayırlısını versin, gönlümüzede razı eylesin inşallah.