Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son bitmek üzereyken geldiAsdes arkadaşımıza neden okumuyoruz listenin en altında o eklenmisti arkadaşlar
Esescim 100+200 olarak ekler misin. Çünkü önceki arkadaş için 100 tane daha okudum ama liste bitmiş. Ağustos arkadaşa ekleyelim
300 aldım kızlar
cikar cnm HASTANEDEN DOLAYI yetisemiycem ben .arada bir ugrarim.listede adimi gorunce agustos arkadasa 200 okudum ve yazdim.HERKES HAKKINI HELAL ETSIN .ALLAHA EMANET OLUN.RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.GURBET KUSU canim seni listeden cikarmadim tam net birsey yazmadigin için...
tubamms arkadaşım yetişemedim senin için ekstra 200 okuyorum canım kardeşimin nişan bohçasının hazırlıklarıyla uğralıyorduk yetişemedik hakkını helal etRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA.
TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
tubamms arkadaşımıza okuyoruz.
LİSTEMİZ:
1.Ağustos72..............................100
2.yasemin ................................300
3.okulum .................................300
4.Sengul...................................500
5.gulucukgs(betül şule)............100
6.EsEs50...................................350
7.mira26...................................200
8.ceren15 .................................350
9.masculin (ayse).....................300
10.volhat .................................300
11.CReSS_34 (hilal)..................250
12.esmerm91 ............................200
13.Spring2014...........................200
14.babyinlove ..(aylin).............200
15.hasretimsensin(busra) ........400
16. ECEM8736 ...........................
17.gülbahçesi0618(gülşen) .......350
18.damla_22..............................
19.fermante...............................300
20.derya--07..............................400
21.cinarada...............................300
22.halemoon.............................200
23.Mmihrimah..........................
24.hayriss87.............................300
25.yenibidunya.........................300
26.tubamms..............................300+50+150
asdes..................................300
KALAN=.....................................0
***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR.
helal olsun tabi saolasin ama benim bitti dualarim istersen siradakine ekle.. sorun degil canim benimtubamms arkadaşım yetişemedim senin için ekstra 200 okuyorum canım kardeşimin nişan bohçasının hazırlıklarıyla uğralıyorduk yetişemedik hakkını helal et
Asdes arkadaşımıza neden okumuyoruz listenin en altında o eklenmisti arkadaşlar
amiiiiinn aysem ammmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnncikar cnm HASTANEDEN DOLAYI yetisemiycem ben .arada bir ugrarim.listede adimi gorunce agustos arkadasa 200 okudum ve yazdim.HERKES HAKKINI HELAL ETSIN .ALLAHA EMANET OLUN.RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.
HERKESE TEZ VAKITTE SAGLIKLI ,HAYIRLI MINIK IKIZLER DILIYORUM.GOZUNUZ YOLDA, GONLUNUZ DARDA, KUCAKLARINIZ BOSTA KALMASIN KIZLAR
Agustos için 300 aldım bende, kabul eyler allahım inş
Hmm keşke ona da okusaydik neyse hayırlısı olsun canmson bitmek üzereyken geldi
listenin bastan baslicagini dahil olmak istedgini söyledi canim
Ay canım aşılama m i yaptirdin benim gönlümde sana okunması geçti ama sağlık olsun canım benim inşallah tutar da hasta olmazsın Rabbim emeklerini boşa cikartmasin inşallah. İlk denemen miben yeni geldim ya. Simdi en bastan baslayalim siram gelince banada okuruz nasipse. Gerci ayin 24 u adet gunum. O zamana kadar olsaydi iyiydi asilamam tutsun diye dua ederdik ama olsun. Rabbim niyetimizi biliyor
gunu gelince okuycaz nasilsa
evet cnm topigimi takip edicem.hayirlisiyla gelip mujdeli haberlerimizi paylasiriz burda insallah.cnm ayrilik konusmasi gibi oldu ama ben yine buralardayim tedavi baslayana kadar takip ederim .sadece listen yeniden basa dondu sona kadar takip edemezsem yanlis anlasilir diye bastan cikiyorum arasira okurum sizlere listede olmama gerek yok.amiiiiinn aysem ammmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
helal olsun canim sende bizlere helal et hakkini
inşallah müjdelerle gelirsin tekrar listeye
dualarindan mahrum etme bizleri
salavat topiğine bakiosun demi?
masculin nereye tatlm sende mi cikiosn listeden herks birbrne öyle alisti ki biri gidince cok üzülüyorum tedaviye mi baslicaksn canm ne uygulanacak ?cikar cnm HASTANEDEN DOLAYI yetisemiycem ben .arada bir ugrarim.listede adimi gorunce agustos arkadasa 200 okudum ve yazdim.HERKES HAKKINI HELAL ETSIN .ALLAHA EMANET OLUN.RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.
HERKESE TEZ VAKITTE SAGLIKLI ,HAYIRLI MINIK IKIZLER DILIYORUM.GOZUNUZ YOLDA, GONLUNUZ DARDA, KUCAKLARINIZ BOSTA KALMASIN KIZLAR