- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
Nasıl yani. Bizde de sorun yok 2kere klomen kullandım. Önümüzdeki ay aşılama olacak. Şimdi ümitlenmemek mi lazım. Kafam karıştıCanım sizdede mi sorunsuz olmuyor.
Ben daha önce duymuştum sorun yoksa aşılama zor tutuyor diye acaba doğrumu.
Ne kadar istiyordunuzda aşılamaya falan karar verdiniz. Bizdede sorun yok ama olmuyor
Canim ben 5 seneden beri istiyorum. 3 senedir yumurta takibi asilamayla ugrastim. Sorunsuz gebelik olusmuyorsa asilama zor tutuyor ben de duymustum. Bunu yasayinca anladim. Keske 2 asilamadan sonra tup bebek tedavisi gorseydim.Canım sizdede mi sorunsuz olmuyor.
Ben daha önce duymuştum sorun yoksa aşılama zor tutuyor diye acaba doğrumu.
Ne kadar istiyordunuzda aşılamaya falan karar verdiniz. Bizdede sorun yok ama olmuyor
Yok yok canım ümitlen tabikiNasıl yani. Bizde de sorun yok 2kere klomen kullandım. Önümüzdeki ay aşılama olacak. Şimdi ümitlenmemek mi lazım. Kafam karıştı
Canim Rabbim ol deyince bebeklerimiz gelir. Asilama veya tup bebek garanti olamaz. Rabbim bilir. Biz tedavimizi olalim . Dualarimizi edelim.Nasıl yani. Bizde de sorun yok 2kere klomen kullandım. Önümüzdeki ay aşılama olacak. Şimdi ümitlenmemek mi lazım. Kafam karıştı
Evet canım galiba doğru ya.Canim ben 5 seneden beri istiyorum. 3 senedir yumurta takibi asilamayla ugrastim. Sorunsuz gebelik olusmuyorsa asilama zor tutuyor ben de duymustum. Bunu yasayinca anladim. Keske 2 asilamadan sonra tup bebek tedavisi gorseydim.
Rabbim gerceklestirmeyecegi birseyi hayal ettirmez. Insallah bebislerimiz olcak birgun. Sakin umudunuzu kaybetmeyin. Ben hic kaybetmedimm. Cok uzuldum cok agladim ama duami eksik etmemYok yok canım ümitlen tabiki
Bu bebek meselesi nasip
Rabbim verdikten sonra aşılama vesile.
Belki aşılamayla olmayacak ama sonra normal yolla olacak bilemeyiz ki.
Ya ne kadar çok var sorunsuz hamile kalamayanya.
Valla işimiz dua ya kaldı. Elimizden başka bişey gelmiyor.
Ben sorunsuz tüp bebek yaptırıp yine tutmayanlarda gördüm malesef canım ya.
Dua edelim bol bol Rabbim nasip eder inşallah
Yaptir canim tabiki. Rabbim ol der olur sakin umudunu kaybetme sakin. Tedavini ol asilamaysa asilamani yaptir duani da etEvet canım galiba doğru ya.
Bende 1.5 senelik evliyim sorunsuz olmuyor aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilmiyorum
Canım çok yıpratıcı bir süreç ya.Yaptir canim tabiki. Rabbim ol der olur sakin umudunu kaybetme sakin. Tedavini ol asilamaysa asilamani yaptir duani da et
Eğer doktor uygun görüyorsa yaptır. Ama tabiki ilk aşamadan geçtiysen. mesala klomen kullandın mıEvet canım galiba doğru ya.
Bende 1.5 senelik evliyim sorunsuz olmuyor aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilmiyorum
Değiştirdim canım. Listeyi hazırlarken hayr78i hayriss87 diye değiştirirseniz sevinirim. Dua alırken karışmasıncanim iletişim detaylarindan ayarlara git orada yazio kullanici ismi değiştirme die oradan degistirebilirsin
Evet kullandımEğer doktor uygun görüyorsa yaptır. Ama tabiki ilk aşamadan geçtiysen. mesala klomen kullandın mı
Zaman geçiyor ve insan üzülüyor. Eğer doktor uygun görüyorsa aşılama yaptırEvet kullandım
Rahim filmide cektirdim temiz çıktı
Canım paketım bıttı olur yarın gıremezsem ben sıradaki arkadaşım halemoon ıcın 200 okucam eklersen olurmu tatlımcanim sayfayi takip etsende sen sayfayi ziyaret etmedikçe bildirim gelmioooo
ara ara ac sayfayi kendin takip et
Bilmiyorum ki canım internette de baktım ama sonuçta kesin olcak diye bişey yok biz gerekeni yapalım da takdiri ilahiCanm meryemi bnde okudm 41 gün hamile kalamadm ama olsun muhakkak bi etkisi vardr yinede bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?