Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende Meryem suresi okuyorum benimde 10 gün haftaya beklenmeyen adet günüm inşallah o bitince yasin suresinede başlayayımArkadaşlar ben de 500 Yasin-i Şerif okutanın duasının kabul olduğunu duydum bir komşumuzdan rica ettim.O da kendisinin de olmadığını ve Meryem Suresi ni günde 1 tane olmak üzere 41 gün okuduğunu regl döneminde ise yakınına okuttuğunu ve 41 gün bitmeden hamile olduğunu söyledi.Bahsettiğim bayanın 3 tane çocuğu var şu anda. Ve ben de başladım bugün 10.gün okudum.Ne zamandır paylaşıcam bi türlü yazamadım.İnşaallah Allah'ım bizlerinde dualarını geri çevirmez en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
teşekkür ediyorum sıra bana gelmiş ne mutlu ama hesap yapılmayınca ben okumak istemedim ne yapsak ki..400 OKUDUM HALEMON ARKADAS ICIN.
ESES CNM NERDESIN LISTE KABARDIIIII.
DUZENLEYEYIM LISTEYI ESES GELENE KADAR BEKLEMEYELIM BELKI ISI VARDIR.teşekkür ediyorum sıra bana gelmiş ne mutlu ama hesap yapılmayınca ben okumak istemedim ne yapsak ki..
:)))) napıyım tatlım karistir karistir oyle bulmuştum unutkanlık olunca bende yaptığım şeyi hatırlayamadım :))))) ceviz yiyorum balık yiyorum ama fayda etmiyo bu unutkanlık başa BelaGüldüm ama çok şekersin
Yasmincim konuya girdim ama birden ben de sebepsizlerden olduğum için dikkatimi çekti. Ben de 3 aşılama yaptırdım tutmadı. Sonra bi de tüp bebek ama yine aynı yerdeyimCanım sizdede mi sorunsuz olmuyor.
Ben daha önce duymuştum sorun yoksa aşılama zor tutuyor diye acaba doğrumu.
Ne kadar istiyordunuzda aşılamaya falan karar verdiniz. Bizdede sorun yok ama olmuyor
AYY SORUNU BULAMIYCAKLARSA NIYE DOKTOR OLMUSLAR ONCA YILLARINI VERMISLER YA .Yasmincim konuya girdim ama birden ben de sebepsizlerden olduğum için dikkatimi çekti. Ben de 3 aşılama yaptırdım tutmadı. Sonra bi de tüp bebek ama yine aynı yerdeyim
tüp bebek sürecin nasıldı pskoloji olarak ağır bir süreçmiydi bende baslayacm inşallhYasmincim konuya girdim ama birden ben de sebepsizlerden olduğum için dikkatimi çekti. Ben de 3 aşılama yaptırdım tutmadı. Sonra bi de tüp bebek ama yine aynı yerdeyim
CANİM ya sen de mi sebepsiz ben de 4 yıldır istiyorum yapmadığım kalmadı yazını okuyunca asilama gunlerime gittim bi an. Her süreç çok zor allah güç kuvvet versin. Ben şimdi tıbbi herseyi bıraktım Rabbim e sığındım bi de kürleri uyguluyorum bakalım bu ay neler olacak umutluyum bu kürlerden inşallah.Canim ben 5 seneden beri istiyorum. 3 senedir yumurta takibi asilamayla ugrastim. Sorunsuz gebelik olusmuyorsa asilama zor tutuyor ben de duymustum. Bunu yasayinca anladim. Keske 2 asilamadan sonra tup bebek tedavisi gorseydim.
Amin canım inşallah allah kabul etsin dua ni ben de duymuştum bu duayı okumuştum Meryem süresini hergün bir hurmaya okuyup yiyordum adet günlerinde de eşim okuyodu.Arkadaşlar ben de 500 Yasin-i Şerif okutanın duasının kabul olduğunu duydum bir komşumuzdan rica ettim.O da kendisinin de olmadığını ve Meryem Suresi ni günde 1 tane olmak üzere 41 gün okuduğunu regl döneminde ise yakınına okuttuğunu ve 41 gün bitmeden hamile olduğunu söyledi.Bahsettiğim bayanın 3 tane çocuğu var şu anda. Ve ben de başladım bugün 10.gün okudum.Ne zamandır paylaşıcam bi türlü yazamadım.İnşaallah Allah'ım bizlerinde dualarını geri çevirmez en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
200 aliyorum
200 okudum
100 tane allahım kabul buyur
CINARADANIN DUASINA EKLENDILER.Cinarada için 300 aldım