Canim rabim hayirli eli ayagi duzgun saglikli bal gibi tatli bir evlat nasip etsin inşallah50 tane daha okudum eklerseniz sevinirim Rabbim kabul buyursun inşallah
Ayet ama dua ayeti mesela şöyle örnek vereyim sen adetli iken hiç dua etmiyormusun Allah'ım sağlık ver hastalara şifa ver sen herşeyi duyansın benide duy gibi mesela öyle şeyler denilir adetli iken bak bunun anlamıda dua Rabbim bize Evlat ver diyoruz. Kuran'da geçen dua âyetleri bunlar okunur. Çünkü adetli iken dua edebiliriz.ama ayet değil mi
cnm malesef yanlis biliyorsun .bu ayettir kurani kerimde ali imran suresinin 38 inci ayetini okuyoruz ve kuran adetliykende abdessizde okunmaz.ben boyle biliyorum.vebal almayalim herkes 500 okursa fazlasinida alsin adetliler okumasin bence ...olurmu?Canım ben araştırdım anlamı dua olduğu için adetliykende okunur muş.
Canım kuran'a el sürmeden ezbere dua okunur.cnm malesef yanlis biliyorsun .bu ayettir kurani kerimde ali imran suresinin 38 inci ayetini okuyoruz ve kuran adetliykende abdessizde okunmaz.ben boyle biliyorum.vebal almayalim herkes 500 okursa fazlasinida alsin adetliler okumasin bence ...olurmu?
CNM sende haklisin ama benim icime sinmez bana musade edin olurmu? Hakkinizi helal edin ben 5 gun sonra araniza donerim fazlasiyla okurum tmm........Canım kuran'a el sürmeden ezbere dua okunur.
Hadisi şerifte Peygamberimiz kadınların özel günlerinde kuran okuyamayacaklarını fakat dua edebileceklerini söylüyor.
Benim eşim 4 yıllık ılahiyat Fakültesi mezunu ve İmam eşime sordum o araştırdı söyledi.
Adetli olanları anladım da diğerleri niye okumuyor. Benim canım sıkılmaya başladı. Dünde aynısı oldu. Ben şimdi kalanı tamamlayayım diyorum ama, bu liste niye bu kadar uzun diye düşünüyorum. Listeyi ben yapmış olsaydım okumayanları ve mazeret bildirmeden eksik okuyanları çıkarırdım. Bugün kendisine okuduğumuz arkadaş bile 160 okuyup bırakmış.
Ben şimdi biraz sakinleşip 300 daha okuyacağım. Yarın da aynı şeyler tekrarlanırsa beni listeden çıkarın.
Canım özel msj attım listedekilere cvp bekliyorum bir sorun varsa katılamayacaklarsa bildirirler bekliyorum
Evet çok yavaş ilerliyor LİSTEMİZ
tamamlayalım canım yarım kalacak hali yokk kaç okuyalımArkadaşlar okuyup tamamlayalimmi listeyi ne dersiniz
Yari yariya böleriz olmasatamamlayalım canım yarım kalacak hali yokk kaç okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?