- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
Canım günlük girip sıra kimdeyse dua alman lazım bazen sorunlar yaşıyoruz listede takipte olacaksan ekleyeyim senide arkadaşının isminide yazSelamünaleyküm ..Bende tesadüfen tanıştıgım bi hanım arkadaşım için dua istesem ben onun yerine okurum eşi azosperm gözü yaşlı beklemekte...
benmi 160 okumuşum iyi bak bakalım, sakinleşmeden baktığın için yanlış yerlere bakıyosun heraldeAdetli olanları anladım da diğerleri niye okumuyor. Benim canım sıkılmaya başladı. Dünde aynısı oldu. Ben şimdi kalanı tamamlayayım diyorum ama, bu liste niye bu kadar uzun diye düşünüyorum. Listeyi ben yapmış olsaydım okumayanları ve mazeret bildirmeden eksik okuyanları çıkarırdım. Bugün kendisine okuduğumuz arkadaş bile 160 okuyup bırakmış.
Ben şimdi biraz sakinleşip 300 daha okuyacağım. Yarın da aynı şeyler tekrarlanırsa beni listeden çıkarın.
Allah ebeden razı olsun karnımda embriyolarım :) sizin dualarınız ve Rabbimin sonsuz merhameti hepsine hamdolsun inşallah 6 gün sonra buraya hayırlı haberi yazarım size söz hep dualarınıza devam edeceğim :)Akimelin listesi maşallah hızlı ilerliyo.... Duayıda 10 dakkada 100 rahat çekiliyo
allah yar ve yardımcın olsun canımAllah ebeden razı olsun karnımda embriyolarım :) sizin dualarınız ve Rabbimin sonsuz merhameti hepsine hamdolsun inşallah 6 gün sonra buraya hayırlı haberi yazarım size söz hep dualarınıza devam edeceğim :)
Tatlım dua almayan arkadaslara mesaj atarmısın. Duaya ortak olsunlarAllah ebeden razı olsun karnımda embriyolarım :) sizin dualarınız ve Rabbimin sonsuz merhameti hepsine hamdolsun inşallah 6 gün sonra buraya hayırlı haberi yazarım size söz hep dualarınıza devam edeceğim :)
Ama bazı kişiler her gün girip sayı almıyo tatlımAcaba sayiyi ortak bolup ustune dusen kadar okusa herkes okuma geregi duyar o zaman gunde 1 kisi butmis olur
benmi 160 okumuşum iyi bak bakalım, sakinleşmeden baktığın için yanlış yerlere bakıyosun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?