Canım kişi başı ortalama 437 adet düşüyorCanım sana zahmet olmazsa eksik okuyanlara da mesaj atar mısın. Bize fazla geliyor diyorlarsa 100 fazla okuruz sorun değil ama böyle kenara çekildiklerini görünce inan soğudum.
500 ben aliyim ozamanCanım kişi başı ortalama 437 adet düşüyor
Okumayanlara msj attım ama henüz görmediler galiba biz tamamlayarak kalan 1.250 yi
Canım kişi başı ortalama 437 adet düşüyor Okumayanlara msj attım ama henüz görmediler galiba biz taMamlayalım kalan 1.250 yiCanım sana zahmet olmazsa eksik okuyanlara da mesaj atar mısın. Bize fazla geliyor diyorlarsa 100 fazla okuruz sorun değil ama böyle kenara çekildiklerini görünce inan soğudum.
Cnm bi daha kine herkes eşit okusun bence az okuyunca geride tamamlamaya çalışıyoruz okumak zor değil tabi ama günlük başka dualarımızda oluyor..birde ben tüp yaptıracam inşallah 15 gün sonra benimki o zaman okunsa olurmu acaba?Canım kişi başı ortalama 437 adet düşüyor
Okumayanlara msj attım ama henüz görmediler galiba biz tamamlayarak kalan 1.250 yi
Cnm tedavi ayrı bence okunan kişi değil diğerleri eşit olmalı Cnm rabbim niyetimizi kabul etsinkızlar benimde transfer yapıldığı için yatıyorum ara ara karnımda batmalar var o yüzden çok oturup okuyamıyorum yatarak da okumak istemiyorum az az okuyorum ama gün içinde tamamlarım üstüme düşen sayıyı eksik kalmasın duamız niyetimiz
Canım sen benden sonrasın kaç kişi önüne geçsin dersen listeyi düzenleyip okadar geriye atalım seniCnm bi daha kine herkes eşit okusun bence az okuyunca geride tamamlamaya çalışıyoruz okumak zor değil tabi ama günlük başka dualarımızda oluyor..birde ben tüp yaptıracam inşallah 15 gün sonra benimki o zaman okunsa olurmu acaba?
En son olsun Cnm sana zahmet transfer tarihi net değil yine o zaman söylerimCanım sen benden sonrasın kaç kişi önüne geçsin dersen listeyi düzenleyip okadar geriye atalım seni
kızlar benimde transfer yapıldığı için yatıyorum ara ara karnımda batmalar var o yüzden çok oturup okuyamıyorum yatarak da okumak istemiyorum az az okuyorum ama gün içinde tamamlarım üstüme düşen sayıyı eksik kalmasın duamız niyetimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?