Kızlar dualarınız için Allah razı olsun hepinizden evde yaptığım testte pozitifi gördüm,öğleden sonra kanı alıcam dualarınız eksik etmeyin benden Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşaallah
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin arkadaşım.Kızlar dualarınız için Allah razı olsun hepinizden evde yaptığım testte pozitifi gördüm,öğleden sonra kanı alıcam dualarınız eksik etmeyin benden Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşaallah
gözünaydın Allah tamamına erdirsin isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin arkadaşım.
canım benimmmmmmmmmmmmm süperrrrrrr yaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrrrrrr
çokkkk çok çok sevindimmmmmmmmmmm
rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhh
darsısı bizlerin başınaaaaaaaaaaaaa
ayy canım benim yazdıklarını okuyunca kalbim yerinden çıkacakmışgibi oldu inan hem çook sevindim hem de çok heyecanlandım kimbilir sen nasılsındır. çok çook çooook tebrik ederim İnşallah bebişini de sağlıkla sıhhatle kucağına da alırsın canım.
canım bizim eski lise ne oldu tamamlandı mı merak ettim bildiğim kadarıyla ben listenin sonundaydım benim duam da yapılmadı sanırım ya da ben görememiş de olabilirim
İnşaallah sebilem Rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın bu duyguyu,sende çok azimle dua ediyorsun Rabbim boş çevirmez çok çok iste canım ben yağmur yağarken bile dua ediyordum
12-13 Aralık Çarşamba-Perşembe askbebek için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.RomaRoma..............okudu
3.gunslinger..............okudu
4.blk10.....................okudu
5.askbebek.........................okuyor
6.gnshusna...............okudu
7.sebilem..................okudu
14-15 Aralık Cuma-Cumartesi gnshusna için okuyoruz.
3.gunslinger..............
5.askbebek........................okuyor
6.gnshusna..............okudu
7.sebilem..................okudu
16-17 Aralık Pazar-Pazartesi sebilem için okuyoruz.
3.gunslinger..............
5.askbebek...............
6.gnshusna..............okudu
7.sebilem.................
askbebek ve gunslinger okuyorlar fakat yoğunluktan biraz geç haber veriyorlar gerçi bu hafta burdayım ben bu grubu tamamlarım listeyi siz isterseniz yenisine başlayın mutlaka okumuşlardır.
Kızlar dualarınız için Allah razı olsun hepinizden evde yaptığım testte pozitifi gördüm,öğleden sonra kanı alıcam dualarınız eksik etmeyin benden Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşaallah
kızlar bende katılabilirmiyim duanıza ama 7000 günde çok muş paylaşıyomuyuz???