arkadaşlar listeye katılmak isteyen var mı
1.deniz1717......................
2.gunslinger..............
3.blk10.....................
4.askbebek.................
5.gnshusna...............
6.??????????
7.??????????
nisancım senın adına çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım canım benım inşallahh rabbım sağlıkla sıhhatıyle kucağına almayıda nasıp eder bebeğini
nisanbu canim hayirli olsun rabbim gule gule kucaginada almayi nasip etsin allah hickimsenin ellerini bos cevirmez ...Masallahhh bugunlerde epey hamile haberleri aldik insallah bize ugur getirirsinizde ve bizlerde en yakin zamanda bu guzel haberi sizlerle paylasiriz:))
niasn bu hayırlı olsun evladın sen bize öncelik ettin bu duaları okumamız için allah senden razı olsun bebeğini kucağına almayı nasip etsin artık ismini zekeriya koyarsan topiciğimizin adı
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"
hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et allah rızası için:)Kızlar dualarınız için Allah razı olsun hepinizden evde yaptığım testte pozitifi gördüm,öğleden sonra kanı alıcam dualarınız eksik etmeyin benden Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşaallah
cnm seni ben listeye ekliyorumkızlar adımızı listeye nasıl yazacagız bende istiyorum banada dua edin ne olurr :)
Kızlar dualarınız için Allah razı olsun hepinizden evde yaptığım testte pozitifi gördüm,öğleden sonra kanı alıcam dualarınız eksik etmeyin benden Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşaallah
günde 1000 adet okuyoruz canım seni de listeye alayım istersen
Al canim peki adetliykende okunuyomu
Insallah yetistirebilirim bir gunde 1000 adet
arkadaşlar listeye katılmak isteyen var mı
1.deniz1717......................
2.gunslinger..............
3.blk10.....................
4.askbebek.................
5.gnshusna...............
6.zebebek.............
7.??????????
son halidir...........
Al canim peki adetliykende okunuyomu
Insallah yetistirebilirim bir gunde 1000 adet
kuzey28: 13-14 Aralık
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA iki günde bir, bir kişiye 1000 tane okuyoruz
1.kuzey28 =okudu
2.nisanbu =okudu
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=okudu
6.maiii44=
7.nurme=okudu
nisanbu 15-16 Aralık
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA iki günde bir, bir kişiye 1000 tane okuyoruz
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=
6.maiii44=
7.nurme=
mavimenekşe 17-18 Aralık
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=
6.maiii44=
7.nurme=
kızlar neredesiniz?