• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ölümü acı koca mı

Görümcelerinize hiçbir şey olmadı
Ne derseler desinler
Onların lafıyla kendinizi kötü hissetmeyin
Onlar hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam edecek olan size ve kaynana kaynatanıza oldu

Farkindaysaniz evlenmeden önce dedim. Evlendikten sonra boyle bir sey dusunmedim çunku çocugun olma istegi boyle bir sey duşunmeme mani oluyor du.
Evet dogru çünkü çocuk hiç bir şeye benzemiyormuş. Allah saglikli sihhatli çocuklar nasip etsin.

Arkadaşlar topluca cevap olsun.
İlk önce herkees sizle aynı fikirde olmayabilir.
İkincisi ben evlat atılsın demiyorum, tabiki evlat çok kıymetlı özel birşey.
Ama yoldaş eş bambaşka birşey.
İlerde kapıyı kapatınca yanında kalan tek kişi eşindir.
Evet sizin ile aynı fikirde olamayiz zaten iyiki de degiliz Eş için evladım dan vazgeçmem dışarıda el oğlu bulursunuz ama evladı bulamazsınız

Kocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Burada ölümden bahsediliyor farkında mısınız, evladı herşeyin önüne koyup eşi umursamamak değil yani bahsedilen.
Gündüz kuşağı programlarında, sevgililerinin çocuklarına dövmesine, işkence etmesine ses etmeyen anneler geldi aklıma demek ki bu zihniyette oluyorlar diye

Hanımefendinin çocuğu yok, kırıcı olmak değil niyetim asla ancak mesajlarına göz gezdirince çocuk sahibi olabilmek adına herşeyi göze almaya hazır gözüküyor. En çokta sindiremediğim şey çocuk her zaman olur deyip çocuk için çabalaması ve olmaması.
Bekara karı boşamak kolay derler.
9 ay karnında taşıyıp,sabırla beklediğin,hastalanınca basında uykusuz sabahladıgın çocuğunla eşini kıyaslamakta ne bileyim. Ha tabi ki insan eşini sever,hayat arkadaşı en nihayetinde ama çocuk evlenip gidecek,bana bakmayacak ne de olsa diyerek gözden çıkarılamaz.

Kocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.

evlat sevgisi karşılıksızdır zaten o yüzden evlat sevgisi

sizin sevginiz koşullu sanırım kimle rahat edersem onu daha çok severim diye

Annemi kaybettiğimde teyzelerim biz o bizim annemiz dediğimizde direkt kıyaslamaya girerlerdi.
Bizim acımız daha çok dermiş gibi, susturmak isterlerdi bizi.
Ama herkes evine, çocuklarının yanına gitti.
Anneannem 9 çocuğundan ilkini kaybetti her gün ağladı, her gün.. Hala annemin adı geçsin ağlıyor.
Babam ilk 5 yıl derbeder gibiydi, ama artık bir arkadaşından bahsediyormuş gibi konuşuyor.
Acı kıyaslanmaz ama evlat unutulmuyor.

Şöyle bir durum var siz hayatınıza Zor da olsa devam edebilirsiniz ama kayınvalidenizin içindeki yangin hiçbir zaman sönmeyecek

Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor görümcelerim bir araya geliyorlar gelin ne çekiyor ki olan bize oldu evimiz direği gitti olan bize oldu diye hem aralarında konuşuyorlar hem de farklı yerler de hep kendi acılarından ana babalarının çektiği acılardan bahsediyorlar. Sanki bende dışarıdan biriyim ölen benim kocam ama bana nasılsa atlatır yoluna bakar gözüyle bakıyorlar. Benim acımı hayatımın zorluğunu görmüyorlar.
Kayınvalide , görümce şikayeti çok gördüm ama sizinki gibisini görmedim. Son seviye olmuş

Back
X