- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.876
- 598
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
Boyle buyuk bir acı yasanırken insanın gözü acısından Baska bıseyı goremezkenn siz yarışmaya nasıl başladınız? Kazananın ödülü nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendinin çocuğu yok, kırıcı olmak değil niyetim asla ancak mesajlarına göz gezdirince çocuk sahibi olabilmek adına herşeyi göze almaya hazır gözüküyor. En çokta sindiremediğim şey çocuk her zaman olur deyip çocuk için çabalaması ve olmaması.Ne zaman üzülürsünüz peki siz?
Yani eşle evlat anne baba her neyse nasıl kıyaslanırda tercih yapılabilir böyle fütursuzca ben anlamadım? Hepsinin yeri ayrı,insan pek tabi hepsine üzülür.
Evlat pazarda manavda satılan karpuz değil her zaman olur ne demek inanın onuda anlamadım,çok kadın var anne olmak isteyipte olamayan. Onlara sorsan bambaşka birşey anlatır.
Koca bulunmaz hint kumaşı mı,elin adamı evlenene kadar sokakta karşılaştığın herhangi biri,seversen sevgilin eşin olur ilerde anlaşamazsan ayrılıp yine iki yabancı misali hayatına devam eder hatta istersen yenisini bulur evlenirsin ama bu yazdıklarım evladın için geçerli değil,40 yaşına da gelse,uzaklara da gitse, evlenip kendi yuvasını da kursa yine de senin canın ,kanın.
Oha ben ne okudumevlat acisindan daha buyuk aci dusunemiyorum
Size soylenecek bir şey yok maalesef
Aklını kacırdın heralde
Ya kazık atarsa, ya aldatırsa, ya boşanırsanız yani nasıl garanti görüyorsunuz eşi? Eş bulunur evlat bulunmaz olayı bu aslındaArkadaşlar topluca cevap olsun.
İlk önce herkees sizle aynı fikirde olmayabilir.
İkincisi ben evlat atılsın demiyorum, tabiki evlat çok kıymetlı özel birşey.
Ama yoldaş eş bambaşka birşey.
İlerde kapıyı kapatınca yanında kalan tek kişi eşindir.
o sizin fikriniz ama bana gore cok yanlis bana evlatmi eşmi diye sorsalar hic dusunmeden evlat derim evladimi asla elin adamina degismemArkadaşlar topluca cevap olsun.
Ya kazık atarsa, ya aldatırsa, ya boşanırsanız yani nasıl garanti görüyorsunuz eşi? Eş bulunur evlat bulunmaz olayı bu aslında
Çocuğu bize baksın bakıcı diye yapmıyoruz zaten..dünyada hiçbirşeyin garantisi yok.
evladın yanında kalacağına dairde bi garanti yok.
günümüzde huzur evleri doldu taşıyor.
Anne baba evladı için herşeyi yapıyor ama evlat büyüyünce yada evlenince sırtını dönüyor, eşin iyiyse yine eşinle kalıyorsun.
Ben zaten evlat atılsın demedim, sadece eş bi yerde bence daha yakın.
yoksa Tabikide ikiside çok kıymetlı Allah yokluklarını vermesin.
bizler onlara karsi gorevimizi yapalim sevgimizi merhametmizi eksik etmeyelimde varsin bakmasinlar bize sonucta o cocuklar isteyerek gelmiyodünyada hiçbirşeyin garantisi yok.
evladın yanında kalacağına dairde bi garanti yok.
günümüzde huzur evleri doldu taşıyor.
Anne baba evladı için herşeyi yapıyor ama evlat büyüyünce yada evlenince sırtını dönüyor, eşin iyiyse yine eşinle kalıyorsun.
Ben zaten evlat atılsın demedim, sadece eş bi yerde bence daha yakın.
yoksa Tabikide ikiside çok kıymetlı Allah yokluklarını vermesin.
Kim diyor?Arkadaşlar topluca cevap olsun.
Sizi de gördüler mi gelin ne çekiyor diye
İşte bende bunu diyorum. Herkesin düşüncesi farklıo sizin fikriniz ama bana gore cok yanlis bana evlatmi eşmi diye sorsalar hic dusunmeden evlat derim evladimi asla elin adamina degismem
bizler onlara karsi gorevimizi yapalim sevgimizi merhametmizi eksik etmeyelimde varsin bakmasinlar bize sonucta o cocuklar isteyerek gelmiyo
dunyaya biz isteyerek yapiyoruz onlari yapiyosak sahip cikmasinida bilmeliyiz
Kim diyor?
Ayrıca kapıyı kapatınca tek kalan o diye, en çok o kıymetli olmuyor. Milyonlarca boşanamayan kadın var, çok sevdiklerinden yada kıymet verdiklerinden değil.
Hayır, kayınvalidesiyle acısını kıyaslıyor. Kayınvalide evladını kaybetmiş onun da eşi..Keşke çocuğum gitseydi de kocam kalsaydı ya getiriyor sanırım.
Yahu ne saçmalıyorsunuz siz ya? Evlat her zaman olur ne demek? Ölen evladı geri getirme yöntemi mi buldunuz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bence evlat sevgisini hayal bile edemiyorsunuz. Siz sevilmenizi rahat hayat yaşamanızı, canınızdan bir parça olan evladın ölümüne nasıl tercih edebilirsiniz? Eşi seçmenizin sebebi de kendi bencilliğiniz, sizi seviyor kıymet biliyorsa oKocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Ebru Şallı da böyle diyordu, o evlatlarının önüne koyduğu kocasından boşandı. Sonra küçücük yavrusunu kaybettikten sonra o zamanki söylediklerinin arkasında durmuş mudur merak ediyorum.Arkadaşlar topluca cevap olsun.
Herkesin derdi kendine.Onlari dinleme hatta uzak dur.Rabbim yüreğine ferahlık versin.Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor görümcelerim bir araya geliyorlar gelin ne çekiyor ki olan bize oldu evimiz direği gitti olan bize oldu diye hem aralarında konuşuyorlar hem de farklı yerler de hep kendi acılarından ana babalarının çektiği acılardan bahsediyorlar. Sanki bende dışarıdan biriyim ölen benim kocam ama bana nasılsa atlatır yoluna bakar gözüyle bakıyorlar. Benim acımı hayatımın zorluğunu görmüyorlar.
Benim çocuğum yok ancak hiçbir zaman evladını kaybeden için üzülmesin nasılsa yapar diye düşünmedim. Çocuğum yok ama yokken bile olacak çocuğumu düşünüyorum. En basiti sonradan değerlenecek bir şey alıyorsam bana yaramasa da çoluğuma çocuğuma yarar diyorum. Henüz ortada olmayan birinin bana bunları düşündürmesi olsa ne olur acaba dedirtiyor.Leylasultan
Evladınızı kaybetmedniz sanirim insallah da bu aciyi tatmazsnz. Biliyormsnz sizin bu düşüncenizi ben evlenmeden once boyle dusunurdum. Evladini kaybedeni duyunca uzulmesin cocuk yaparsin yine olur diye. Taki kendi çoçugumun ölüsünü görünceye kadar. Evlat acisi hiç bişeye benzemez. Tabiki ešimi kaybetmedim insallah da kaybetmem. Onun acısını bilemem. Konu sahibinide yargilamak istemiyorum simdi ne acisi vardir onun o sekilde soruyordur. Ama bana sorarsan baba anne eş kardeş hepsinden daha acı avlat