• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti...

Hangi sehirdeyseniz daha merkezi bir sehire gelip oyle halledin bu islerinizi. Genetige göndermek icin kurtaj materyalini vermemelerini anlayamadim, nasil cozecekmissiniz bu sorunu sebebini bilmezken?
Hakikatten bende anlamadım.ben hemen iki saat içinde şehir dışında fakülteye yada özel hastaneye goturcem desemde özel kap lazım o da bizde yok bozulur falan diye diye vermediler. Zaten İstanbul'a geleceğim aklmda bir doktor var inşallah ona gorunecegimm

Teşekkür ederim. Dün spermiogram baktirdik. Haftaya da sperm DNA hasarı testi bakılacak inşallah. Daha sonuçları almadım. Dusuklerde sperminde etkisi var değil mi
Evet sayfamdaki içeriği okumanızı isterim sizinkine benzer bir hikaye ve sonucu orada yazmaktadır doğal yoldan 12 haftalık düşüğüm var tüp bebek denedim düşük vs olmasın diye onunda 8. Hafta kalbi durdu ve sperm dna hasarı çıktı gittiğimiz doktor çözdü problemi 6 aylık doğal yollardan deneme sürecindeyiz inşallah olur 🙏

Okuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık ♥️
Nerede yaşıyorsunuz Ankara ise size bir dr önereyim.

Evet sayfamdaki içeriği okumanızı isterim sizinkine benzer bir hikaye ve sonucu orada yazmaktadır doğal yoldan 12 haftalık düşüğüm var tüp bebek denedim düşük vs olmasın diye onunda 8. Hafta kalbi durdu ve sperm dna hasarı çıktı gittiğimiz doktor çözdü problemi 6 aylık doğal yollardan deneme sürecindeyiz inşallah olur 🙏
Gerçekten mi 😥 hemen okuyacağımm. Peki tedavisini nasıl yaptı yani bunun bir tedavisi varmı ki

Dogudayim maalesef. Ama yine de önerir misiniz benim bildiğim Ankara'da Zahide küçük var .
Hulusi bülent zeyneloğlu, kendi klinigi var instagramdan gorusup doguda oldugunuzu yazın sonuclarıniza bakar ve olumlu bir donus saglar ise kendisine gitmek istediginizi vs. yazın ilgilenir diye dusunuyorum

Ama içeriginizi göremiyorum

Gerçekten mi 😥 hemen okuyacağımm. Peki tedavisini nasıl yaptı yani bunun bir tedavisi varmı
Ankara’daysan prof. Dr.Kaan Aydos hocaya görünmenizi öneririm. 2 ay sürdü klomen ve resvatrol verdi diyet ve yiyebileceği şeylerin listesini bu süreçte gebelik planlaması yapmayın tekrar kalbi durabilir yada düşük gerçekleşir dedi. 2 ay sonunda sonuçlar çok iyi geldi ve 6 ay boyunca gebelik planlayabilirsiniz dedi

Garez değil ben tekrarlayan düşükler konusunda her doktorun bilgisi olmadığını düşünüyorum. Tekrarlayan düşükler özellikle ayrı bı konu çünkü.
Tabi ki haklısınız o yüzden iyice araştırıp daha fazla hem maddi hem psikolojik olarak yıpranmadan alanında uzman bir doktorla bu süreci yönetmeniz sizin için daha iyi olacaktır umarım her şey gönlünüzce olur

Merhaba Allah razı olsun. İnanın en başından beri yalvarıyorum ben ne yapayım nereye gideyim ne test ne tahlil yapayım diye. En başından beri ne rahim filmi ne pıhtılasma testi asla hiçbirini söylemediler hepsini ben araştırdım ben gidip zorla yaptırdım ve pıhtılasma çıktı bende şimdi de doz konusunda hepsi ayrı bişey diyor ama ben güvenemiyorum hiçbirine. Çünkü benim genlerimde olanlar onların söyledikleri dozlarla tekrar kaybettiler bebeklerini ancak yükselince kucaklarina aldılar. Ben defalarca rahim filmi istiyorum dememe rağmen gerek yok pıhtılasma var zaten dediler yani 3 düşük yapan birinden rahim filmi istememek nasıl bişey. Deneme yanılma yoluyla ilerlemek istiyorlar.ben de insanım yoruldum. Ben internetten araştırmak yerine onların yönlendirmesi ile ilerlemek isterdim. Şimdi İstanbul'da bir doktora gidecem bakalm hayırlısı olsun inşallah
Merhaba. Kayıplarınız için çok üzüldüm. Doktorların rahim filmine gerek görmemesi anlamsız değil aslında. Tüpleriniz tıkalı olsaydı ya da sıvı birikmesi olsaydı zaten hamile kalamazdınız. Rahim filminde bunun haricinde başka bir şey görülemiyor. Histeroskopi yaptırabilirsiniz bunun yerine. Rahmin için daha detaylı görüntülenir ve varsa bir problem o an müdahale edilir. Ama ben illaki rahim filmi istiyorum içim rahat etsin diyorsanız bir görüntüleme merkezine gidip bunu talep edebilirsiniz. Bana sorarsanız maddi imkanınız varsa iyi bir tüp bebek merkezine gidip histeroskopi sonrası pgt li tüp bebek yaptırmak en mantıklısı.

Merhaba inşallah en kısa vakitte güzel haber alırsınız. Ama doktor doktor gezmek yerine size hitap eden bir doktorla sürece devam edip profesyonel bir tedavi alırsanız daha başarılı olursunuz. Yazdıklarınzdan psikolojik olarak iyi olmadığınız anlaşılıyor.

Okuyacak olan içten duasını esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nereden başlayayım ne söyleyeyim gerçekten bilmiyorum. Şunu biliyorum ki içimde dağlar kadar yük var neyin var deseler saatlerce oturup ağlayacağım kadar yorgunluğum var. Ben Evleneli 4 sene oldu. İlk bir yıl çocuk düşünmedim. Sonradan istemeye başladık Bir yılın sonunda hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten artık dünyalar benimdi. Sürekli karnımı okşuyordum daha 1 aylık bile değildim alışverişler yapmıştım. İçim içime sığmıyordu. Derken bebeğimin kalp atışı oluşmamıştı. Ve aniden doktor beni kürtaja aldı. Kürtajım narkozsuz oldu. O anı bir saniye bile unutamıyorum. Çatala yattığım an bebeğimi çekiştirdiği anı asla unutamıyorum. Tramva idi benim için ve bu anları tam 3 kez yaşadım. 3 tane bebek kaybettim. Sonuncusunda iğne kullandım ve kalp atışı aldım dünyalar benimdi fakat 9. Haftada kalbi durdu. Şimdi doktor doktor geziyorum ne test ne tahlil varsa kendime bir eşime de yaptırıyorum. Fakat birçok doktor beni yönlendirmiyor ve birçoğu da bu konudan anlamıyor. Anlamadıklarını da kendileri belli ediyorlar zaten. Çok yoruldum gecelerce araştirmalar yapıyorum. Gecelerce ağlayarak yatıyorum. Sürekli dalıp dalıp gidiyorum. Eşime bakıyorum üzülüyorum. Psikolojim hiç iyi değil sürekli düşünme halindeyim. Benim sorunum ne olacak diye ben düşünmesem düşünecek kimse yok diye beni yönlendirecek hiç kimse yok diye. Gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum ama ümidim her zaman var. Bunu okuyan kardeşlerim ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var. Bir gün bu yazıyı bebeğimi kucağıma aldıktan sonra bütün ddrtlerimi unutup okumak istiyorum. Yemin ederim hiç ama hiç iyi değilim çok zormuş çok Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Kokusuna hasret kaldığım yavrucagim gel artık ♥️
Allah tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin size.Gereken tedavileri elbet yaptırıyorsunuzdur bunun yanında birde manevi destek alın.Arkadaşımın kardeşi üç düşükten sonra sübyan duası diye birşey yaptırdı ki pek inanmazdım ben öyle şeylere.Hamilelere özel bir durummuş sanırım.Sonrasında bebişine kavuştu.Şaşırdım duyunca hiç duymamıştım.Denemekte fayda var 💐

Ablamla yengemin yedi yıl boyunca olmadı. Şimdi ikisinin de üçer çocukları var. Rabbim size de nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde. Size de eltime de 🌺

Benzer şeyler yaşadım. O kadar ağladım ki. Geceler boyu gözyaşı döktüm. Sonra ramazan ayının ilk günüydü o kadar ağlayarak dua ettim ki artık dayanamıyordum üzüntüden iş yerinde bayılmıştım. Hiç unutmuyorum oruçlu iken dua ederek ağlıyordum. Ondan 2 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama korkudan kaybederim diye her gün ağlayıp dua ediyordum. Riskliydi gene. Yatarak geçti. İlaçlarla iğneler. Sonuç dünyalar güzeli evladım şuan yanımda uyuyor. Üstüne o kadar titriyorum ki. Uyurken bile fotoğraf videolarına bakıyorum. Ümidini kaybetme. Senin de olacaktır. Rabbim kucağını boş bırakmasın. Allah ın izni ile seneye bu zamanlar evladın kucağında olacak inşallah ❤️❤️🥀🥰

Neler çektiğini neler hissettiğini az çok anlıyorum senin yaşadıklarını bende yaşadım yıllarca infertilite tanısıyla Dr Dr gezdim sebepsiz bişey olmaz dedim kendim araştırdım boşuna akıl sağlığımi ve paramı kaybettim 3 kere rahim filimi çekildi bişey yok denildi tedavi süreçlerine başlanıldı ama netice yok yıllarca böyle devam etti sonrasında araştırınca filimin sonuç bölümünde t rahimli olduğum ufak bı operasyonla çözüleceğini ogrendim Dr bulup operasyonu geçirdim ardından 6 ay sonra hamile kaldım 14 haftada kalbi durdu kan pıhtılaşmasindan olduğu anlasildi dünyam başıma yıkıldı 4 sene sonra kavusmusken olmad....sonra kendimi toparladım tevekkül ettim kürtajdan 6 ay sonra yine hamile kaldım bu sefer ikizlere şimdi yedi yasindalar büyüyüp kardeş isteyecek yasa geldiler ve şuan tekrar hamileyim neolur yipratmayin kendinizi En kısa zamanda Allah'ım duanı kabul etsin elbet vakti saati geldiğinde hersey kendilginden olucak insan neyi çok isterse imtihanı da ondan olur..

Back