evlat hasreti..anne olma arzusuyla yanan bi kadın..

Allah yardımcımız olsun canım

evlat edinme konusunda mı yardım istiyorsunuz yoksa birinin çocuğunu alma konusunda mı anlamadım??
biliyorsunuz ki devler kanalı ile yapılıyor evlat edinme..prosedürlerle ilgili bilgi için kk da topikleri var..evlat edinmiş olan,başvuru yapan vss her tür bilgiyi veri arkadaşlar size..
umarım diğer illegal bir yoldan bahsetmiyorsunuz??

Tabi ki devlet kanalı ile tanıdık bakıma muhtaç bakamadığı bir çocuk da olabilir.

Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Kendini uzmemeye çalış. Rabbim büyüktür vardır bir hikmeti.

eşine keçi boynuzu kürü içir belki işe yarar. benimkinde işe yaramıştı

kader arkaşım benim inş. hayırlısıyla bulunur inş. micro tese tek testiste aratın İbrahim saraçoğlu demişti diğer testis toparlansın ikisini birden yıpratmayın diye etrafın lafına aldırış etme sen canım moralinide bozma

arkadaşım bu yaptığınız suçtur ve bebek satışıdır bu

Tabi ki devlet kanalı ile tanıdık bakıma muhtaç bakamadığı bir çocuk da olabilir.
bildiğim kadarıyla bir çocuk bulup,develete gidip de ben bu çocuğu evlat edinicem diyemiyorsunuz..ve sizin amacınızı da pek doğru bulmadım..devleetin bakımı altında binlerce çocuk var.niyetiniz iyi ise,gidip başvuru yapın..

şuan benim de içim yanıyor.2 yıla yakın evliyim.9 - 10 aydır da hamile kalmayı deniyorum olmuyor.2 ay önce hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptım.çok aşırı üzülmem gerekiyordu belki ama umursamadım bile.hissizleştim belki.2 aydır korunuyorum.az önce kuzenimin haberini aldım.bebeği dünyaya gelmiş.kendime üzüldüm.çocuk isteğim depreşti.duygularım çoştu.sonra kendi kendime sordum.ben neden çocuk istiyorum.kendim istediğim için mi?annem babam torun sevsin diye mi?kardeşim için mi?(çünki hamile kalmamı çok istiyor.dayı olmak istiyormuş kuzum)yoksa millet aaaaa hala doğuramadı , sorun mu var demesin diye mi?gerçi milleti hiç takan bir insan değilim.soranlara daha düşünmüyorum.istemiyorum.çocuk falan bakamam ben diye sanki istemiyormuşum da yapmıyormuşum gibi davranıyorum.gel bana sor birde , her ay çalışmalar hız kesmeden devam ediyor aslında.sonuç olarak ben niye istiyorum bu bebeği?cevap veriyorum yazdıklarımın HEPSİ etken.sanırım yavaş yavaş elalemin lafını da takmaya başlamışım ki yeni farkettim.offfffffffffffffff

Okypete bekarsınız benim ne yazdığımı iyi anlamanız açısından bir daha yazıyorum ben devletin bana vereceği bir evladı kabul edeceğim. Siz 12 yıl bir bebeği kucağınıza alamamak acısını her gün yaşadınız mı.Tüm gün çalışıp otobüste kaç saat yol gidip Sabah 6 da tüp bebek önlerin de yattık hastaneler de o kadar rezillik çektik bunu ancak benim gibi çekenler anlar.

Evet şimdi blue ye gelelim sizin de bir çocuğunuz var Allah analı babalı büyütsün olmadığını düşünün 10 dk siz de bana evlat hasreti konusun da hak vereceksiniz . O küçük çocukları para ile alıp satanların karşısına ilk bizim gibi acı çeken insanlar karşı çıkar .Anadolu da çok yakın akrabanın çocuğunu evlatlık edinebilirsin bakamaya cam der bakarsın ben de bu konuya da açıklık getireyim .Bizim gibi evlatlık hasreti çekenler dertlerini anlatsın bilinçlenelim.

Allah inşallah size de evlat nasip eder, isteyen dileyen herkesin bebeği olsun, kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın Mevlam.

Siz çocuk esirgeme kurumuna başvurun, bakamayacak bir aileden çocuk evlat edinmeye çalışmayın zira sonucu sizi üzer, neden üzer yazayım, yıllar önce anneleri vefat etmiş 3-4 çocuk vardı, yaş aralıkları 4 yaş ila 40 günlük arasıydı, baba bakamayacağım dediği için çocuklarını vermek istedi, 4'ünü birden alamayacaktım, en azından 40 günlüğü alayım dedim, o ara Allah Tarafından diyorum artık.

Çocuk Esirgeme Kurumu'nun bir Şubesi'nde pedagog olan arkadaşımla karşılaştım, böyle böyle yapacağım dedim, asla dedi, asla sakın böyle birşey yapma, gün gelir baba çocuklarımı geri istiyorum derse yasal bir evlat edinme olmayacağından çocuğu senden alırlar, kaçırdı bile diyebilir birde yargılanırsın dedi, sen erişkinsin belki ağlar dövünür ama durumu kabullenmek zorunda kalırsın lakin o çocuk ne olacak?
Seni anne, eşini baba, kızını abla bilecek ve birkaç yıl sonra adamın teki gelip ben senin Babanım deyince ne olacak?

Istiyorsan git başvur kuruma ama bu şekilde evlat sahibi olmaya kalkma dedi.
Ve inanır mısınız haklı çıktı, arkadaşım öyle deyince ben bebeği almadım ama alan aile olmuş ve adam 2 yıl sonraydı sanırım oğlanı o aileden almış.

Bu sebeple lütfen şayet burdan bu şekilde evlat sahibi olma niyetiniz varsa Vazgeçin zaten yasal değil, bebek kaçırma suçuyla bile karşı karşıya kalabilirsiniz zira karşınızdaki ailenin karakterini bilemezsiniz, ayrıca zaten sitede yasal olmadığı için izin vermiyoruz da.
Kendi bebeğinize sahip olma ihtimaliniz yoksa bir an önce Çocuk Esirgeme Kurumuna başvurun.

Seni çok iyi anlıyorum ben de beş yıldır evliyim bebegim olmuyor çünkü kistim var bazen öyle bi boşluk öyle bi bunalım sarıyor ki içimi anlatmak zor ancak yaşayan bilir bazen kendimi işe yaramaz hissediyorum mesela bazen insanlar hakkımda ne düşünüyor diye merak ediyorum. Adet görmek bile çile benim için. Ama bazen de bu bi sınav sabret diyorum herseyin zamani var.bi kez de ablam bebek önemli ama senin varlığın da önemli sen onceliklisin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…