Arkadaşlar 10 defa tüp bebek denedik Türkiye de en iyi hastaneler de olmadı . Üç seferden sonra çok iyi düşünerek karar verin rica ediyorum. 12 yıldır bebeğimiz olmuyor evlatlık almayı düşünüyoruz mali durumumuz iyi bir çocuğun her ihtiyacını karşılayıp sahiplenebiliriz bu konu da ciddi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
evlat edinme konusunda mı yardım istiyorsunuz yoksa birinin çocuğunu alma konusunda mı anlamadım??Arkadaşlar 10 defa tüp bebek denedik Türkiye de en iyi hastaneler de olmadı . Üç seferden sonra çok iyi düşünerek karar verin rica ediyorum. 12 yıldır bebeğimiz olmuyor evlatlık almayı düşünüyoruz mali durumumuz iyi bir çocuğun her ihtiyacını karşılayıp sahiplenebiliriz bu konu da ciddi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşım bu yaptığınız suçtur ve bebek satışıdır buArkadaşlar 10 defa tüp bebek denedik Türkiye de en iyi hastaneler de olmadı . Üç seferden sonra çok iyi düşünerek karar verin rica ediyorum. 12 yıldır bebeğimiz olmuyor evlatlık almayı düşünüyoruz mali durumumuz iyi bir çocuğun her ihtiyacını karşılayıp sahiplenebiliriz bu konu da ciddi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
bildiğim kadarıyla bir çocuk bulup,develete gidip de ben bu çocuğu evlat edinicem diyemiyorsunuz..ve sizin amacınızı da pek doğru bulmadım..devleetin bakımı altında binlerce çocuk var.niyetiniz iyi ise,gidip başvuru yapın..Tabi ki devlet kanalı ile tanıdık bakıma muhtaç bakamadığı bir çocuk da olabilir.
Evet şimdi blue ye gelelim sizin de bir çocuğunuz var Allah analı babalı büyütsün olmadığını düşünün 10 dk siz de bana evlat hasreti konusun da hak vereceksiniz . O küçük çocukları para ile alıp satanların karşısına ilk bizim gibi acı çeken insanlar karşı çıkar .Anadolu da çok yakın akrabanın çocuğunu evlatlık edinebilirsin bakamaya cam der bakarsın ben de bu konuya da açıklık getireyim .Bizim gibi evlatlık hasreti çekenler dertlerini anlatsın bilinçlenelim.bildiğim kadarıyla bir çocuk bulup,develete gidip de ben bu çocuğu evlat edinicem diyemiyorsunuz..ve sizin amacınızı da pek doğru bulmadım..devleetin bakımı altında binlerce çocuk var.niyetiniz iyi ise,gidip başvuru yapın..
Evet şimdi blue ye gelelim sizin de bir çocuğunuz var Allah analı babalı büyütsün olmadığını düşünün 10 dk siz de bana evlat hasreti konusun da hak vereceksiniz . O küçük çocukları para ile alıp satanların karşısına ilk bizim gibi acı çeken insanlar karşı çıkar .Anadolu da çok yakın akrabanın çocuğunu evlatlık edinebilirsin bakamaya cam der bakarsın ben de bu konuya da açıklık getireyim .Bizim gibi evlatlık hasreti çekenler dertlerini anlatsın bilinçlenelim.
Merhaba ben beş yıllık evliyim, 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bende bir problem yok şükür, 1 sene önce eşimin rahatsızlığını öğrendik, azosperm yani sıfır sperm, o gün bu gün hastaneler doktorlar ilaçlar iğneler , maddi manevi yorulduk, şuan tüp bebek tedavisine başladık eşim 10-12 gün sonra ameliyata girecek sperm aranacak bulunursa tedavi devam edecek bulunmazsa da iptal..bir yandan insanların baskısı diğer taraftan içimdeki hasret 2 senedir ağlıyorum sonum hayır olsun inşallah, Allahım herkesin yardımcısı olsun. Burada içimi dökmek istedim..
selam eşiniz ameliyat oldumu dr nuz kim
Seni çok iyi anlıyorum ben de beş yıldır evliyim bebegim olmuyor çünkü kistim var bazen öyle bi boşluk öyle bi bunalım sarıyor ki içimi anlatmak zor ancak yaşayan bilir bazen kendimi işe yaramaz hissediyorum mesela bazen insanlar hakkımda ne düşünüyor diye merak ediyorum. Adet görmek bile çile benim için. Ama bazen de bu bi sınav sabret diyorum herseyin zamani var.bi kez de ablam bebek önemli ama senin varlığın da önemli sen onceliklisin dediMerhaba ben beş yıllık evliyim, 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bende bir problem yok şükür, 1 sene önce eşimin rahatsızlığını öğrendik, azosperm yani sıfır sperm, o gün bu gün hastaneler doktorlar ilaçlar iğneler , maddi manevi yorulduk, şuan tüp bebek tedavisine başladık eşim 10-12 gün sonra ameliyata girecek sperm aranacak bulunursa tedavi devam edecek bulunmazsa da iptal..bir yandan insanların baskısı diğer taraftan içimdeki hasret 2 senedir ağlıyorum sonum hayır olsun inşallah, Allahım herkesin yardımcısı olsun. Burada içimi dökmek istedim..
Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Kendini uzmemeye çalış. Rabbim büyüktür vardır bir hikmeti.