evlat hasreti..anne olma arzusuyla yanan bi kadın..

Bazen gormeyip duymamak gerekiyor bendede ayni siknti var evlat hasreti ben olumsuz tup bebek denemesinden sonra cok agladim cok uzuldum ama inanirmisin sanki hayata yeniden dondum yani bir farkli duygular olustu simdi herseyin cocuk olmadigini farkettim kendimi ne kadar strese sokup bogdugumu hissettim esimi ne kadar uzdugumu hissettim ... bebek istemiyormuyum elbette istiyorum ama Rabbim verecek biz sadece vesile ariyoruz. Ben dualarla kisa surede toparlandim cok agladim ama sukur simdi cok iyiyim ve benden sana tavsiye syresli bir donemdeysen gerginsen en trannsferi yaptirma.. ayrica benim arkadasimin eside sizin gibiydi yumurta toplandigi gun tek sperm bulundi ve suan 3 aylik hamile.. yeterki ol desin onunde hic birsey duramaz .. insallah hersey istediginiz gibi olur

Teşekkürler canım sanırım etrafımda beni daha da mutsuz eden insanları takmamayı öğrenmem gerek acilen
Emin ol o insanlar bi Bebeğin olduğunda da sürekli konuşacak. O Yüzden bence bi an önce başlamalısın .
Evlat aşkıyla yanan insanları görüyorum,duyuyorum.. Inanın hepinize dua ediyorum hemde hep. Anne,baba olmaya Layık olmayanlara değil de sizlere versin Rabbim.
Olumsuz düşünmeyin lütfen.

Teşekkürler arkadaşım Allahım inşallah tez zamanda sana bana isteyen mücadele eden herkese nasip etsin hayırlısıyla, bende çok ağladım eşimide kendimide bitirdim elime bişey geçmedi çok haklısın ,desteğin için çok sağol şuandan sonra düşünmücem hiçbişeyi , seninde bebeğin inşallah kendiliğinden gelsin sürpriz yapsın sana..

Çok teşekkürler duaların için, Allah seninde ne dileğin muradın varsa hayırlısıyla nasip etsin arkadaşım

İnşallah kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bunu 5,5 yıllık evli ve 2,5 yıldır bebek bekleyip sen anlayan biri olarak söylüyorum.

İnsanlar çok acımasız durumumuzu bilen birkaç insan var ailelerimizden, yanımızda hertürlü muhabbet yapılabiliyor ve ben sadece boynum bükük kalıyorum

Niye boynun bükük olsun? sen hirsizlik, hilelik mi yaptinda boynun bükük olsun? Her insanda birsey cikabilir, yarin ben kaza gecirip, ölebilirimde, kanser olup dogurganligimi kaybedebilirim de.

Senin yaninda kirici konuscan insanlara kesinlikle agzinin payini ver. Ve pozitif düsün ki pozitif olsun hersey. Stress yapmamaya calis. Esine bu zor sürectede destek ol, bu tür seyler erkekler icin daha yikici olabiliyor. Umarim en kisa zamanda evladiniz olur. Biri bu arada bizi haberdar et yeni gelismelerden :)

Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. Tedavilerinizi yaptirip işi tevekkule birakmak lazim. Umarim tez zamanda dunyalar tatlısı bi bebeginiz olur. Rabbim evladiniza kavustursun...

Üzülme

Aynı durumda ilk tüp denememde çocuk sahibi oldum

Eşim keçiboynuzu kürü yaptı ben inanmamıştım bir etkisi olacağına ama ameliyat bile gerekmedi örnekte sperm buldular

Oğlum 5 yaşında şimdi teknoloji daha da gelişmiştir

Mutlu haberler ile gel

Allahım yar ve yardımcın olsun, inşallah tez vakitte Rabbim hasretini dindirir. ameliyatta sperm bulunur kaliteli embriyoların olur... tek yumurta tek sperm yeter.

İnşallah kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bunu 5,5 yıllık evli ve 2,5 yıldır bebek bekleyip sen anlayan biri olarak söylüyorum.

İnşallah Rabbim sana, bana, anneliğin hakkını verecek bütün kadınlara nasip etsin bu güzel duyguyu, tez zamanda gelsin bebeklerimiz inşallah arkadaşım

Sağol arkadaşım desteğin için çok güzel şeyler yazmışsın, hepsi doğru ama bu süreçte bazen unutabiliyor insan hayatın gerçeklerini, haklısın, bi bebeğim olsada olmasada artık kim neyi hakediyorsa sölemeliyim.Eşim içinde yaşıyo daha çok ve kendini suçluymuş gibi hissediyo ben ne kadar rahatlatsamda erkek bakışı farklı oluyo

Allah ol dedikten sonra gerisi boş.. Tedavilerinizi yaptirip işi tevekkule birakmak lazim. Umarim tez zamanda dunyalar tatlısı bi bebeginiz olur. Rabbim evladiniza kavustursun...

Sağol arkadaşım herşey Rabbimizin ol demesinde, seninde ne muradın varsa versin inşallah

Çok sevindim senin için arkadaşım Allah bağışlasın evladını, sonucumuzu her durumda paylaşacağım

Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım , çok haklısın , olsa da olmasa da bir bebeğimiz sonucu kabullenmekten başka elimizden gelen bişe olmayacak çünkü Rabbim böyle takdir etti, dayanmak zorundayız , yine de istemekten hiç vazgeçmeyelim biz, şu duygusalllığı bırakmam lazım, kimbilir hayatta daha nelerle karşılaşıcaz çünkü, inşallah seninde tez zamanda bi yavrun olsun canım.

SEHER6774 -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…