Zor bir sınav Allah yardımcınız olsun. İnşallah tedavi güzel gider ve olumlu sonuçlanır. Rabbim tez vakitte sağlıklı bir evlada kavuştursun sizi.
Allah yardimciniz olsun.
ay canım benım ağlamainş Rabbim nasıb eder sanada.eşinin amelıyatı umarım bekledıgınız gıbı gecer kıyamam sana
İnsanlar çok acımasız durumumuzu bilen birkaç insan var ailelerimizden, yanımızda hertürlü muhabbet yapılabiliyor ve ben sadece boynum bükük kalıyorum
ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Yüce mevlamdan ümit kesilmez, en ummadığın, tükendiğin anda sana mucizeni bir hediye gibi sergiler. İnşallah ameliyattan olumlu sonuç alır en kısa zamanda evladına kavuşursun. Her şeyde bir hayır vardır, Rabbim tez vakitte seni sıkıntından kurtarıp yüzünü güldürsün kader ortağım : (Merhaba ben beş yıllık evliyim, 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bende bir problem yok şükür, 1 sene önce eşimin rahatsızlığını öğrendik, azosperm yani sıfır sperm, o gün bu gün hastaneler doktorlar ilaçlar iğneler , maddi manevi yorulduk, şuan tüp bebek tedavisine başladık eşim 10-12 gün sonra ameliyata girecek sperm aranacak bulunursa tedavi devam edecek bulunmazsa da iptal..bir yandan insanların baskısı diğer taraftan içimdeki hasret 2 senedir ağlıyorum sonum hayır olsun inşallah, Allahım herkesin yardımcısı olsun. Burada içimi dökmek istedim..
nurusima81 seni anlaşma anlaşma bu arkadaş anlar.
Sakin umitsiz olma
Allah ol dedikten sonra gerisibboş. Bize de tüpten başka olmaz demişlerdi.25.yilimiza gidiyoruz.
Lütfenama llütfen quenzym Q10 i arastir. Bi e vesile oldu. Spermi de yapilandiriyoe
nıye boynun bükük canım sende yapma böle.sende tafralan kalk gıt yanlarından ayıp yanı
ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Yüce mevlamdan ümit kesilmez, en ummadığın, tükendiğin anda sana mucizeni bir hediye gibi sergiler. İnşallah ameliyattan olumlu sonuç alır en kısa zamanda evladına kavuşursun. Her şeyde bir hayır vardır, Rabbim tez vakitte seni sıkıntından kurtarıp yüzünü güldürsün kader ortağım : (
Kıskandığımı düşünenler bile oluyor çocuklarını Allah kimseyi evlatsız bırakmasın , desteğin için sağol.
Canım benim üzülme dediğim gibi vardır her şeyde bir hayır. Rabbim vermiyorsada vardır elbet bir bildiği... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle/evlat acısıyla/evladıyla sınamasın. Üzme kendini ne olur, dualara sığın, elbet yaradan bizimde sesimizi duyacak.Kader ortağı olmamıza üzüldüm arkadaşım, hiçkimse düşmanım bile bu dertle yanmasın isterim ama Allah bize bunu takdir etti vardır bir bildiği elbet.
sen salla onları cnm benım.Allaha dayan.dua et...
Sağol arkadaşım evet Allahım isyandan korusun bazı anlar kendimi kaybederim diye korkuyorum , tanıyamaz oluyorum kendimi , inşallah bir gün biter bu zor günler..
Canım benim üzülme dediğim gibi vardır her şeyde bir hayır. Rabbim vermiyorsada vardır elbet bir bildiği... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle/evlat acısıyla/evladıyla sınamasın. Üzme kendini ne olur, dualara sığın, elbet yaradan bizimde sesimizi duyacak.
Âmin inşallah, hakkımızda hayırlısı...Çok doğru söylüyorsun yapmamız gereken bıkıp usanmadan dua etmek , başka birşey gelmiyor elimizden .Allahım tez zamanda hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.