Ben 7 yıl anne olmayı bekledim tam 7 yıllık evliydim ilk kızımı kucağıma aldığımda. Sebebi bilinmeyen infertilite vardı bizde de. Herşeyimiz normal ama yok olmuyor tüp bebeğe baş vurdum bir kez aşılama yapıldı tutmadı tabi. Sonra doktorum senin kafan rahat değil ki sen psikiyatriye git dedi. Gitmedim hayattan nefret ede ede yaşamaya çalıştım çokta zor bir hayatım vardı. 1,5 sene sonra doğuştan yüzümde olan beni aldırınca anladım ki iyi değilim ben ve sonunda gittim.depresyon dedi doktor ilaç verdi.Ben ilacı kullanmaya başlayalı 9 gün olmuş ve ben hamile kalmışım.kızım oldu çok şükür. Sonra ilaçlara devam ettim ve her 6 ayda bir hamile kaldım ama düştü hep en son kullandığım antidepresan ile bir daha hamile kalmışım oda düşüyordu ki tutundu kuzum iki kızım var şimdi yani yaradanım öyle vesileler kılıyor ki vakti saati o zamanmış ve ilaç ta vesile oldu. Psikolojim hormonlarımı baskıladı çünkü yaradanım öyle istedi.tevekkül her şeyde tevekkül. Zamanı vardır herşeyin. Bak kk da araştır bir kadın ağladı eşi azosperm olduğu için ağladığını yazdıktan tam 1 yıl sonra kızı ile mutluluğunu yazdı hayatta herşeyin vakti zaman vardır yeter ki sabret umutlu ol tevekkülü asla bırakma.
Seni çok iyi anlıyorum bende 5 yıldır bekliyorum.bu imtihan zorken bide çevre dahada zorlaştırıyor.5 yıldır neler duymadım ki..sülalenin yüzkarası, bi bebek yapamadım daha neler neler Rabbim cahil insanlardan korusun inşallah bizi, bize en kısa zamanla hayırlı evlatlar versin.
Seni çok iyi anlıyorum bende 5 yıldır bekliyorum.bu imtihan zorken bide çevre dahada zorlaştırıyor.5 yıldır neler duymadım ki..sülalenin yüzkarası, bi bebek yapamadım daha neler neler Rabbim cahil insanlardan korusun inşallah bizi, bize en kısa zamanla hayırlı evlatlar versin.
Allah yardimcin olsun Insallah. Bizimde bi akrabamiz 20sene ugrasti kac kez tup bebek yaptirdi olmadi sonra pes etti birakti olmuyor iste zorlamaya gerek yok dedi. 2ay sonra hamile oldugunu ogrendi. Allah buyuk ol der ve olur. Hic umidigini kaybetme. Insallah sanada bi evlat nasip etsin Rabbim.
Eski eşim azosperm idi 15 adet spermle 3 deneme yaptik benim 5.5 yasinda oğlum var. İnsallah sende mucizenin kucaklarsin insallah
ama eşiniz çok daha fazla üzülüyordur
sıfır sperm çıkarsa (çıkmaz inşallah ama) ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Sunu diyen akrabalar var mi gercekten? Valla kusura bakmayin ama Allah belasini versin bunu diyenlerin !! Cok sinirlendim cok.Ne hakla sizin elinizde olmayan sebepten oturu soylerler.Rabbim tez zamanda o mucizeyi gerceklestirir ve kucaginiza almayi nasip eder bebeginizi.Konu sahibinin de insallah hatta bebek hasretiyle yanip tutusan herkesin...
Allah yardımcınız olsun canım kocana sanada hakkınızda hayırlısı neyse onu versin amin
Rabbim size saglikli hayirli bir evlat nasip etsin.
Canm suanda hassas donemdesin.atlatacaksin merak etme.Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım , çok haklısın , olsa da olmasa da bir bebeğimiz sonucu kabullenmekten başka elimizden gelen bişe olmayacak çünkü Rabbim böyle takdir etti, dayanmak zorundayız , yine de istemekten hiç vazgeçmeyelim biz, şu duygusalllığı bırakmam lazım, kimbilir hayatta daha nelerle karşılaşıcaz çünkü, inşallah seninde tez zamanda bi yavrun olsun canım.
Canm sorun neydi neden olmadiArkadaşlar 10 defa tüp bebek denedik Türkiye de en iyi hastaneler de olmadı . Üç seferden sonra çok iyi düşünerek karar verin rica ediyorum. 12 yıldır bebeğimiz olmuyor evlatlık almayı düşünüyoruz mali durumumuz iyi bir çocuğun her ihtiyacını karşılayıp sahiplenebiliriz bu konu da ciddi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Canm suanda hassas donemdesin.atlatacaksin merak etme.
öldurmeyrn aci guclendiriyo insani.
bende ilk yillar cok uzulurdum.
2 asilama 4 tupbebekten sonra artik okadar uzulmuyorum.
tevekkul ettim.
rabbime zor yok.
kuluna şer vermez hayir verirmis.
Allaha sigin.herseyin hayirkisini iste.
kendinide esinide yipratma lutfen.
insallah ilk denemenizde sonuc alursiniz.
Buarada 4 tupbebek denemem umudini kirmasin cunku bizim olmamasinin sebebi esimden kaynakli degil.sperm sorunu yok.
erkekten kaynakli infertilitede daha cabuk olumlu sonuclar aliniyo.
icini ferah tut