evlat hasreti..anne olma arzusuyla yanan bi kadın..

Seni çok iyi anlıyorum bende 5 yıldır bekliyorum.bu imtihan zorken bide çevre dahada zorlaştırıyor.5 yıldır neler duymadım ki..sülalenin yüzkarası, bi bebek yapamadım daha neler neler Rabbim cahil insanlardan korusun inşallah bizi, bize en kısa zamanla hayırlı evlatlar versin.

Teşekkürler desteğin için canım, gerçekten zor günler geçirmişsin Rabbim vermiş mükafatını , çok sevindin adına, verdiğine de vermediğini de şükretmemiz lazım herzaman, yüreğime söz geçiremiyorum bazen daha çok depreşiyor duygularım ama tekrar toparlanıp yoluma devam ediyorum, Rabbim takdir etti bize sabretmek düşüyor

Amin canım inşallah hayırlısıyla , bizi bilerek kıranları da Allah ıslah etsin

Allah yardimcin olsun Insallah. Bizimde bi akrabamiz 20sene ugrasti kac kez tup bebek yaptirdi olmadi sonra pes etti birakti olmuyor iste zorlamaya gerek yok dedi. 2ay sonra hamile oldugunu ogrendi. Allah buyuk ol der ve olur. Hic umidigini kaybetme. Insallah sanada bi evlat nasip etsin Rabbim.

Eski eşim azosperm idi 15 adet spermle 3 deneme yaptik benim 5.5 yasinda oğlum var. İnsallah sende mucizenin kucaklarsin insallah

ama eşiniz çok daha fazla üzülüyordur
sıfır sperm çıkarsa (çıkmaz inşallah ama) ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Sunu diyen akrabalar var mi gercekten? Valla kusura bakmayin ama Allah belasini versin bunu diyenlerin !! Cok sinirlendim cok.Ne hakla sizin elinizde olmayan sebepten oturu soylerler.Rabbim tez zamanda o mucizeyi gerceklestirir ve kucaginiza almayi nasip eder bebeginizi.Konu sahibinin de insallah hatta bebek hasretiyle yanip tutusan herkesin...

İnşallah teşekkürler arkadaşım

ama eşiniz çok daha fazla üzülüyordur
sıfır sperm çıkarsa (çıkmaz inşallah ama) ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Evet o içine atıyo çok Allah yardımcısı olsun , bulunamazsa tekrar ameliyat olma şansı var ancak uzun bi süre ara vermeyi düşünürüz ikimizde çok yıprandık çünkü canım

Çok vicdansız insanlar var gerçekten, bizim mutsuzluğumuzdan kendine mutluluk çıkaran, Allah sırf bu problem için değil kim ne dertle uğraşıyorsa yardım etsin inşallah, bilerek üzenler ise kırdıkları yerden kırılsınlar

Allah yardımcınız olsun canım kocana sanada hakkınızda hayırlısı neyse onu versin amin

Canm suanda hassas donemdesin.atlatacaksin merak etme.
öldurmeyrn aci guclendiriyo insani.
bende ilk yillar cok uzulurdum.
2 asilama 4 tupbebekten sonra artik okadar uzulmuyorum.
tevekkul ettim.
rabbime zor yok.
kuluna şer vermez hayir verirmis.
Allaha sigin.herseyin hayirkisini iste.
kendinide esinide yipratma lutfen.
insallah ilk denemenizde sonuc alursiniz.

Buarada 4 tupbebek denemem umudini kirmasin cunku bizim olmamasinin sebebi esimden kaynakli degil.sperm sorunu yok.
erkekten kaynakli infertilitede daha cabuk olumlu sonuclar aliniyo.
icini ferah tut

Arkadaşlar 10 defa tüp bebek denedik Türkiye de en iyi hastaneler de olmadı . Üç seferden sonra çok iyi düşünerek karar verin rica ediyorum. 12 yıldır bebeğimiz olmuyor evlatlık almayı düşünüyoruz mali durumumuz iyi bir çocuğun her ihtiyacını karşılayıp sahiplenebiliriz bu konu da ciddi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Canm sorun neydi neden olmadi

Canım çok sağol desteğin için, inşallah sen ,ben, herkese annelik duygusunu yaşatsın Rabbim ,dediğin gibi biz yolun başındayız, bana yabancı gelen bir tedavi , herşeye garip bakıyorum ,iğneler ,ilaçlar, ultrasonlar, Allahım hayırlısını versin dediğin gibi tevekkül etmeliyiz,inşallah yavrun bir an evvel gelsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…