- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
Sağol arkadaşım desteğin için çok güzel şeyler yazmışsın, hepsi doğru ama bu süreçte bazen unutabiliyor insan hayatın gerçeklerini, haklısın, bi bebeğim olsada olmasada artık kim neyi hakediyorsa sölemeliyim.Eşim içinde yaşıyo daha çok ve kendini suçluymuş gibi hissediyo ben ne kadar rahatlatsamda erkek bakışı farklı oluyo
Cok kiziyorum öyle sirf bebegi oldu diye kendini birsey sanan insanlara, insan bir bebegi evlat sevgisi icin yapar, statü sembolu olsun diye degil ya. Bide gidip bu konuda sikinti yasayan insanlarin yaninda abes abes konusmak neyin nesidir ya? Hic mi insanlik kalmamis? Gercekten onlardada utanma yoksa, sendede olmasin bi güzel yapistir onlara cevabini.
Esin zavalli yikilmistir, kolay degil böyle seyi kabul etmek. Ama bak yine en azindan cözüm ariyor. Burda nice konular var, erkek kabullenmek istemiyor ve tedaviye yanasmiyor bile. Gercekten umarim ki bize iyi haberler ile gelirsin bu gelecek haftalarda :)
inşallah Allah nasip eder canım.Etmezse de bir melek evlat edinirsiniz belki
canimmmm 6 yilik evli 3 yildir da bekleyen biri olarak seni cokkk iyi anliyorum. ben 34 yasindayim ve bir tane negatif asilamam oldu. bizde hic sorun yok yani bu degerler olmasina engel degil dediler esimde de bende de hersey yolunda ama gel gor ki......... ALLAH bizlere de nasip eder insallahhh...
Senden eksik yanları çoktur eltinin bir tek sende olmayan bebeği varsa onuda kullanıyordur işte.İnşallah canım keşke herkes senin gibi duyarlı olsa, mesela ben başka konularda sıkıntısı olan insanların yanında o konuyu açmamaya çalışırım asla nispet yapmam olması gereken budur çünkü ama bu zamanda kalmamış vicdan, herkes birbirini ne yapsam da üzebilsemin derdinde sanki, eltim ki kendisi herşeyi bilen biridir, yeni hamile kaldı 1,5 sene sonra kendisinde rahatsızlık vardı , yani o da biliyo bunun acısını, ilk günden başladı abuk sabuk davranmaya, bu bana fena vurdu 2 hafta kendime gelemedim ve şuanda görüşmüyorum, içimden de gelmiyor
Senden eksik yanları çoktur eltinin bir tek sende olmayan bebeği varsa onuda kullanıyordur işte.
Bu arada aklıma geldi arkadaşımın abisinde ameliyatla 3 Sperm buldular canım ve şimdi üçüzleri var
İnşallah canım keşke herkes senin gibi duyarlı olsa, mesela ben başka konularda sıkıntısı olan insanların yanında o konuyu açmamaya çalışırım asla nispet yapmam olması gereken budur çünkü ama bu zamanda kalmamış vicdan, herkes birbirini ne yapsam da üzebilsemin derdinde sanki, eltim ki kendisi herşeyi bilen biridir, yeni hamile kaldı 1,5 sene sonra kendisinde rahatsızlık vardı , yani o da biliyo bunun acısını, ilk günden başladı abuk sabuk davranmaya, bu bana fena vurdu 2 hafta kendime gelemedim ve şuanda görüşmüyorum, içimden de gelmiyor
Umarım en kısa zamanda bir bebeğiniz olur. Çok içten diliyorum bunu size.
benim 19 aydır olmuyor..daha dun bizim gelinin soylediği soz kalbimi çok kırdı..nenemi aramıstım telde birsey var mı dedi bende yok diye cevap verdim.o an boş bulunup annemle geline söyledim.gelinin söylediği aynen şu:"sende deseydin ki sana ne ben evlatlık alıp buyuteceğim" ben o an şok oldum.annem Allah korusunun niye oyle soyluyosun dedi hiç cevap yok..
adet olurum telde arar yine ana vatan kan ağlamış diye güler..
adet olmaya yakında ne zaman olcan oldun mu
yani bıkmış durumdayım ben ne cevap vereyim bu durumda
Rabbim bilerek canımızı acıtanlara bildiği gibi muamele etsin.
zor bi durum ama insanlar çevre daha da zorlaştırıyor.ben inanıyorum ki Rabbim en dogru zamanı biliyor ins birgun hepimizin olacak sadece dua ve sabır ben bunun farkındayım.
eşim bu durumu benden daha cok dile getirir ama ben hep olumlu konusurum.yanında kesinlikle ağlamam bu konuyu açmam.sorun eşimde cunku.. varikosel ameltı olalı bir ay oldu.hayırlısı Allahtan
benim 19 aydır olmuyor..daha dun bizim gelinin soylediği soz kalbimi çok kırdı..nenemi aramıstım telde birsey var mı dedi bende yok diye cevap verdim.o an boş bulunup annemle geline söyledim.gelinin söylediği aynen şu:"sende deseydin ki sana ne ben evlatlık alıp buyuteceğim" ben o an şok oldum.annem Allah korusunun niye oyle soyluyosun dedi hiç cevap yok..
adet olurum telde arar yine ana vatan kan ağlamış diye güler..
adet olmaya yakında ne zaman olcan oldun mu
yani bıkmış durumdayım ben ne cevap vereyim bu durumda
Rabbim bilerek canımızı acıtanlara bildiği gibi muamele etsin.
zor bi durum ama insanlar çevre daha da zorlaştırıyor.ben inanıyorum ki Rabbim en dogru zamanı biliyor ins birgun hepimizin olacak sadece dua ve sabır ben bunun farkındayım.
eşim bu durumu benden daha cok dile getirir ama ben hep olumlu konusurum.yanında kesinlikle ağlamam bu konuyu açmam.sorun eşimde cunku.. varikosel ameltı olalı bir ay oldu.hayırlısı Allahtan
Bu arada kizim 51 günlük oldu. 2. Bebek için gene ayni vitaminleri kullanaxmcagiz
Canim yazini okudum ve gercekten turkiye sartlarinda ne kadar okusan da su toplum baskisindan kurtulamiyosun.. bende cok yoruldum.. bu arada iyi bayramlar artik bayramdan bile tat alamaz oldum o ayri