evlat hasreti..anne olma arzusuyla yanan bi kadın..

kader arkaşım benim inş. hayırlısıyla bulunur inş. micro tese tek testiste aratın İbrahim saraçoğlu demişti diğer testis toparlansın ikisini birden yıpratmayın diye etrafın lafına aldırış etme sen canım moralinide bozma

Sağol arkadaşım artık ne kadar üzülsekte boş Allah neyi takdir ederse o olcak

Seni çok iyi anlıyorum ben de beş yıldır evliyim bebegim olmuyor çünkü kistim var bazen öyle bi boşluk öyle bi bunalım sarıyor ki içimi anlatmak zor ancak yaşayan bilir bazen kendimi işe yaramaz hissediyorum mesela bazen insanlar hakkımda ne düşünüyor diye merak ediyorum. Adet görmek bile çile benim için. Ama bazen de bu bi sınav sabret diyorum herseyin zamani var.bi kez de ablam bebek önemli ama senin varlığın da önemli sen onceliklisin dedi

Canım derdi veren Allah inşallah dermanını da verecektir bizlere, ümitsiz yaşanmaz. Bazen bende diyorum acaba hatta inşallah Allah'ın sevdiği kullarıyızdır ki imtihanımız büyük, böyle kendimi rahatlatıyorum, Rabbim bu dünyada çektirsin diyorum belki günahlarımıza kefaret olur, Rabbim bilir, duayı bırakmayalım hiç.

şuan benim de içim yanıyor.2 yıla yakın evliyim.9 - 10 aydır da hamile kalmayı deniyorum olmuyor.2 ay önce hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptım.çok aşırı üzülmem gerekiyordu belki ama umursamadım bile.hissizleştim belki.2 aydır korunuyorum.az önce kuzenimin haberini aldım.bebeği dünyaya gelmiş.kendime üzüldüm.çocuk isteğim depreşti.duygularım çoştu.sonra kendi kendime sordum.ben neden çocuk istiyorum.kendim istediğim için mi?annem babam torun sevsin diye mi?kardeşim için mi?(çünki hamile kalmamı çok istiyor.dayı olmak istiyormuş kuzum)yoksa millet aaaaa hala doğuramadı , sorun mu var demesin diye mi?gerçi milleti hiç takan bir insan değilim.soranlara daha düşünmüyorum.istemiyorum.çocuk falan bakamam ben diye sanki istemiyormuşum da yapmıyormuşum gibi davranıyorum.gel bana sor birde , her ay çalışmalar hız kesmeden devam ediyor aslında.sonuç olarak ben niye istiyorum bu bebeği?cevap veriyorum yazdıklarımın HEPSİ etken.sanırım yavaş yavaş elalemin lafını da takmaya başlamışım ki yeni farkettim.offfffffffffffffff

Zaten herşeyi kafaya takmamız başlıca sorunumuz, insanlar sanki bizim için 5 dakika ayırıpta üzülmüşmüdür, çoğu için hayır diyebilirim, hayat devam ediyor herşeye rağmen, Allaha sonsuz şükürler olsunki mükemmel bi eşim var , şu halde bile o beni teselli edip mutlu etmeye çalışır, Allah onun yüzüne baksın , canım diyeceğim o ki evliliklerimizin kıymetini bilelim ,milleti boşverelim, Allahım en kısa zamanda sana yavrunu nasip eylesin inşallah

Okypete bekarsınız benim ne yazdığımı iyi anlamanız açısından bir daha yazıyorum ben devletin bana vereceği bir evladı kabul edeceğim. Siz 12 yıl bir bebeği kucağınıza alamamak acısını her gün yaşadınız mı.Tüm gün çalışıp otobüste kaç saat yol gidip Sabah 6 da tüp bebek önlerin de yattık hastaneler de o kadar rezillik çektik bunu ancak benim gibi çekenler anlar.

Allahım tez zamanda hasretini dindirsin inşallah, mis kokuluna kavuştursun

Canım derdi veren Allah inşallah dermanını da verecektir bizlere, ümitsiz yaşanmaz. Bazen bende diyorum acaba hatta inşallah Allah'ın sevdiği kullarıyızdır ki imtihanımız büyük, böyle kendimi rahatlatıyorum, Rabbim bu dünyada çektirsin diyorum belki günahlarımıza kefaret olur, Rabbim bilir, duayı bırakmayalım hiç.
doğru söylüyorsun belki günahlarimiza kefarettir. Hep dua ediyorum rabbime bana ve benim gibi yalvaranlara evlat ver diye inşallah bi gün hayallerimiz gerçek olur üzme kendini etrafida çok takma

Yok canım denemedik ilk kez duydum senden nasıl bişeyki acaba

Canim alman sitelerinde arastirdim nete yazarsan cikar ... Bir aletmis azospermi olanlara yardimci olmus diye yazdilar forumlarda istersen bi bak ben yöntemler buldukca size özelden yazarim
Ama lütfen doltorunuza danismadan benim dediklerimi bile uygulamayin ...

Allahtan hayirlisi canim dualarim seninle

Canim alman sitelerinde arastirdim nete yazarsan cikar ... Bir aletmis azospermi olanlara yardimci olmus diye yazdilar forumlarda istersen bi bak ben yöntemler buldukca size özelden yazarim
Ama lütfen doltorunuza danismadan benim dediklerimi bile uygulamayin ...

Allahtan hayirlisi canim dualarim seninle

Çok teşekkür ederim canım sonucumuz olumsuz olursa yavaş yavaş yeni araştırmalar yapmaya başlıcam bu da aklımda bulunsun, desteğin ve duaların için sağol

Evet şimdi blue ye gelelim sizin de bir çocuğunuz var Allah analı babalı büyütsün olmadığını düşünün 10 dk siz de bana evlat hasreti konusun da hak vereceksiniz . O küçük çocukları para ile alıp satanların karşısına ilk bizim gibi acı çeken insanlar karşı çıkar .Anadolu da çok yakın akrabanın çocuğunu evlatlık edinebilirsin bakamaya cam der bakarsın ben de bu konuya da açıklık getireyim .Bizim gibi evlatlık hasreti çekenler dertlerini anlatsın bilinçlenelim.
amin,Allah sizlere de sağlıkla evlat nasip etsin inşallah..evlat hasreti çektiğinizi acınızı anlıyorum..ama bu acının çözümü durumu iyi olmayan aileden çocuk almak değil..@mune o kadar güzel açıklamış ki,aynı şeyleri yazmama gerk yok sanırım..
çocuk esirgeme kurumuna başvurursanız,analttığınız kadarıyla şartlarınız da uygun..kurumdan bir evlaat sahibi olabilrsiniz..
başvuru yapmama sebebiniz nedir acaba? yani kk da hep okuyorum çocuğum olmuyor diyerek acıyla yazanları..bu kadar acı çekerken bir kadın neden bir çocuk evlat edinmez bunu bir türlü anlamıyorum ben..keşke bakacak durumum olsa 2.çocuğum olarak evlatlık edinsem,o da oğluma kardeş olsa..
evlat edinme topikleri var çokça kk da,ben arasıra girip okurum hatta..lütfen siz de bir bakın..konuşun insanlarla..
eminim sizin geçtiğiniz yollardan geçtiler onlar da...

Merhaba ben beş yıllık evliyim, 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bende bir problem yok şükür, 1 sene önce eşimin rahatsızlığını öğrendik, azosperm yani sıfır sperm, o gün bu gün hastaneler doktorlar ilaçlar iğneler , maddi manevi yorulduk, şuan tüp bebek tedavisine başladık eşim 10-12 gün sonra ameliyata girecek sperm aranacak bulunursa tedavi devam edecek bulunmazsa da iptal..bir yandan insanların baskısı diğer taraftan içimdeki hasret 2 senedir ağlıyorum sonum hayır olsun inşallah, Allahım herkesin yardımcısı olsun. Burada içimi dökmek istedim..
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba ben beş yıllık evliyim, 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bende bir problem yok şükür, 1 sene önce eşimin rahatsızlığını öğrendik, azosperm yani sıfır sperm, o gün bu gün hastaneler doktorlar ilaçlar iğneler , maddi manevi yorulduk, şuan tüp bebek tedavisine başladık eşim 10-12 gün sonra ameliyata girecek sperm aranacak bulunursa tedavi devam edecek bulunmazsa da iptal..bir yandan insanların baskısı diğer taraftan içimdeki hasret 2 senedir ağlıyorum sonum hayır olsun inşallah, Allahım herkesin yardımcısı olsun. Burada içimi dökmek istedim..
Allah yardimcin olsun kardeşim insallah tez zamanda guzel haberler duyarsin. Erkek doktoru olarak Ankarada Kaan Aydos hoca var insallah gerek kalmazda yinede aklinizda olsun derim ben. Gecmis olsun

Allah yardimcin olsun kardeşim insallah tez zamanda guzel haberler duyarsin. Erkek doktoru olarak Ankarada Kaan Aydos hoca var insallah gerek kalmazda yinede aklinizda olsun derim ben. Gecmis olsun

Teşekkürler Allah razı olsun canım dediğin gibi inşallah gerek kalmaz ama aklımda bulunsun evet

bende senin gibiyim 5 yıllık evliyiz cocumuz olmadı evlendimiz ilk yılı öğrendık eşimin azosperm oldunu ameliyat oldu olumsuz sonuç aldık bizde sosyal aile kurumuna başvurduk evlat edinme için göruşmelerimzi yapıoruz .. umudunu asla kaybetme inşalla iyi sonuç alırsın fakat kötu sonuç karşılaşırsan hiç beklemeden evlat edinmek için başvur karnında buyutmek annelik yapmak değildir doğduktan sonra başlar herşey

X