evlat hasreti..anne olma arzusuyla yanan bi kadın..

Sağol arkadaşım desteğin için çok güzel şeyler yazmışsın, hepsi doğru ama bu süreçte bazen unutabiliyor insan hayatın gerçeklerini, haklısın, bi bebeğim olsada olmasada artık kim neyi hakediyorsa sölemeliyim.Eşim içinde yaşıyo daha çok ve kendini suçluymuş gibi hissediyo ben ne kadar rahatlatsamda erkek bakışı farklı oluyo

Cok kiziyorum öyle sirf bebegi oldu diye kendini birsey sanan insanlara, insan bir bebegi evlat sevgisi icin yapar, statü sembolu olsun diye degil ya. Bide gidip bu konuda sikinti yasayan insanlarin yaninda abes abes konusmak neyin nesidir ya? Hic mi insanlik kalmamis? Gercekten onlardada utanma yoksa, sendede olmasin bi güzel yapistir onlara cevabini. :21:

Esin zavalli yikilmistir, kolay degil böyle seyi kabul etmek. Ama bak yine en azindan cözüm ariyor. Burda nice konular var, erkek kabullenmek istemiyor ve tedaviye yanasmiyor bile. Gercekten umarim ki bize iyi haberler ile gelirsin bu gelecek haftalarda :)

Cok kiziyorum öyle sirf bebegi oldu diye kendini birsey sanan insanlara, insan bir bebegi evlat sevgisi icin yapar, statü sembolu olsun diye degil ya. Bide gidip bu konuda sikinti yasayan insanlarin yaninda abes abes konusmak neyin nesidir ya? Hic mi insanlik kalmamis? Gercekten onlardada utanma yoksa, sendede olmasin bi güzel yapistir onlara cevabini. :21:

Esin zavalli yikilmistir, kolay degil böyle seyi kabul etmek. Ama bak yine en azindan cözüm ariyor. Burda nice konular var, erkek kabullenmek istemiyor ve tedaviye yanasmiyor bile. Gercekten umarim ki bize iyi haberler ile gelirsin bu gelecek haftalarda :)

İnşallah canım keşke herkes senin gibi duyarlı olsa, mesela ben başka konularda sıkıntısı olan insanların yanında o konuyu açmamaya çalışırım asla nispet yapmam olması gereken budur çünkü ama bu zamanda kalmamış vicdan, herkes birbirini ne yapsam da üzebilsemin derdinde sanki, eltim ki kendisi herşeyi bilen biridir, yeni hamile kaldı 1,5 sene sonra kendisinde rahatsızlık vardı , yani o da biliyo bunun acısını, ilk günden başladı abuk sabuk davranmaya, bu bana fena vurdu 2 hafta kendime gelemedim ve şuanda görüşmüyorum, içimden de gelmiyor

canimmmm 6 yilik evli 3 yildir da bekleyen biri olarak seni cokkk iyi anliyorum. ben 34 yasindayim ve bir tane negatif asilamam oldu. bizde hic sorun yok yani bu degerler olmasina engel degil dediler esimde de bende de hersey yolunda ama gel gor ki......... ALLAH bizlere de nasip eder insallahhh...

canimmmm 6 yilik evli 3 yildir da bekleyen biri olarak seni cokkk iyi anliyorum. ben 34 yasindayim ve bir tane negatif asilamam oldu. bizde hic sorun yok yani bu degerler olmasina engel degil dediler esimde de bende de hersey yolunda ama gel gor ki......... ALLAH bizlere de nasip eder insallahhh...

İnşallah canım isteyen ama hakeden herkese nasip etsin Rabbim , inşallah meleğin sürpriz yapsın sana

İnşallah canım keşke herkes senin gibi duyarlı olsa, mesela ben başka konularda sıkıntısı olan insanların yanında o konuyu açmamaya çalışırım asla nispet yapmam olması gereken budur çünkü ama bu zamanda kalmamış vicdan, herkes birbirini ne yapsam da üzebilsemin derdinde sanki, eltim ki kendisi herşeyi bilen biridir, yeni hamile kaldı 1,5 sene sonra kendisinde rahatsızlık vardı , yani o da biliyo bunun acısını, ilk günden başladı abuk sabuk davranmaya, bu bana fena vurdu 2 hafta kendime gelemedim ve şuanda görüşmüyorum, içimden de gelmiyor
Senden eksik yanları çoktur eltinin bir tek sende olmayan bebeği varsa onuda kullanıyordur işte.
Bu arada aklıma geldi arkadaşımın abisinde ameliyatla 3 Sperm buldular canım ve şimdi üçüzleri var:KK66:

Senden eksik yanları çoktur eltinin bir tek sende olmayan bebeği varsa onuda kullanıyordur işte.
Bu arada aklıma geldi arkadaşımın abisinde ameliyatla 3 Sperm buldular canım ve şimdi üçüzleri var:KK66:

Ne güzel Allah bağışlasın yavrularını hem de üç tane Allahım çok büyük, haklısın sürekli eşimle benim ne kadar iyi anlaştığımızı söyler durur milletin içinde kendi eşini de kötüler, yok siz aynı burçsunuz ondan mı böyle iyi anlaşıyosunuz falan, bir şeyi çok dile getirince dikkat çekiyo işte, başka şeyler de var ama bunları söylemek bana yakışmaz kendimi abartmak istemem , teşekkürler canım umut oldu bana.

Amaan görüsme öyleler ile, hele su anki psikolojin cok önemli. Seni mutsuz edenler ile görüsme canim. Evet artik millet nispet, gösteris pesinde. Feyste millet neler neler paylasiyor sirf gösteris icin :KK12:

benim 19 aydır olmuyor..daha dun bizim gelinin soylediği soz kalbimi çok kırdı..nenemi aramıstım telde birsey var mı dedi bende yok diye cevap verdim.o an boş bulunup annemle geline söyledim.gelinin söylediği aynen şu:"sende deseydin ki sana ne ben evlatlık alıp buyuteceğim" ben o an şok oldum.annem Allah korusunun niye oyle soyluyosun dedi hiç cevap yok..
adet olurum telde arar yine ana vatan kan ağlamış diye güler..
adet olmaya yakında ne zaman olcan oldun mu
yani bıkmış durumdayım ben ne cevap vereyim bu durumda
Rabbim bilerek canımızı acıtanlara bildiği gibi muamele etsin.
zor bi durum ama insanlar çevre daha da zorlaştırıyor.ben inanıyorum ki Rabbim en dogru zamanı biliyor ins birgun hepimizin olacak sadece dua ve sabır ben bunun farkındayım.
eşim bu durumu benden daha cok dile getirir ama ben hep olumlu konusurum.yanında kesinlikle ağlamam bu konuyu açmam.sorun eşimde cunku.. varikosel ameltı olalı bir ay oldu.hayırlısı Allahtan

benim 19 aydır olmuyor..daha dun bizim gelinin soylediği soz kalbimi çok kırdı..nenemi aramıstım telde birsey var mı dedi bende yok diye cevap verdim.o an boş bulunup annemle geline söyledim.gelinin söylediği aynen şu:"sende deseydin ki sana ne ben evlatlık alıp buyuteceğim" ben o an şok oldum.annem Allah korusunun niye oyle soyluyosun dedi hiç cevap yok..
zor bi durum ama insanlar çevre daha da zorlaştırıyor.ben inanıyorum ki Rabbim en dogru zamanı biliyor ins birgun hepimizin olacak sadece dua ve sabır ben bunun farkındayım.
eşim bu durumu benden daha cok dile getirir ama ben hep olumlu konusurum.yanında kesinlikle ağlamam bu konuyu açmam.sorun eşimde cunku.. varikosel ameltı olalı bir ay oldu.hayırlısı Allahtan

Allah yardımcımız olsun arkadaşım , dediğin gibi bilerek canımızı yakanları Allaha havale etmeliyiz, eşlerimiz de böyle olsun istemezlerdi onlar daha çok üzülüyor, içlerinde yaşıyorlar , Rabbim şifa versin hepsine inşallah

Canim yazini okudum ve gercekten turkiye sartlarinda ne kadar okusan da su toplum baskisindan kurtulamiyosun.. bende cok yoruldum.. bu arada iyi bayramlar artik bayramdan bile tat alamaz oldum o ayri

tstoner tstoner canim q10 ameliyat öncesi kullanıyorsa 2 ay ki kullanması en ideali. Eğer canli sperm cikmazsa devam edin. Biz almanyadan 7 € a getirttik. Hatta 20 kutu daha sipariş verdik

Bu arada kizim 51 günlük oldu. 2. Bebek için gene ayni vitaminleri kullanaxmcagiz

Bu arada kizim 51 günlük oldu. 2. Bebek için gene ayni vitaminleri kullanaxmcagiz

Maşallah canım kızına Allah bağışlasın, bizde başlayalı hemen hemen 2 ay olcak son testte çıkış olmadı dr artık ameliyatta faydası olur inş.dedi

Canim yazini okudum ve gercekten turkiye sartlarinda ne kadar okusan da su toplum baskisindan kurtulamiyosun.. bende cok yoruldum.. bu arada iyi bayramlar artik bayramdan bile tat alamaz oldum o ayri

Allah yardımcımız olsun canım çok zor ama Rabbim mükafatını verecektir inşallah ha bu dünyada ha ahirette

Ben 7 yıl anne olmayı bekledim tam 7 yıllık evliydim ilk kızımı kucağıma aldığımda. Sebebi bilinmeyen infertilite vardı bizde de. Herşeyimiz normal ama yok olmuyor tüp bebeğe baş vurdum bir kez aşılama yapıldı tutmadı tabi. Sonra doktorum senin kafan rahat değil ki sen psikiyatriye git dedi. Gitmedim hayattan nefret ede ede yaşamaya çalıştım çokta zor bir hayatım vardı. 1,5 sene sonra doğuştan yüzümde olan beni aldırınca anladım ki iyi değilim ben ve sonunda gittim.depresyon dedi doktor ilaç verdi.Ben ilacı kullanmaya başlayalı 9 gün olmuş ve ben hamile kalmışım.kızım oldu çok şükür. Sonra ilaçlara devam ettim ve her 6 ayda bir hamile kaldım ama düştü hep en son kullandığım antidepresan ile bir daha hamile kalmışım oda düşüyordu ki tutundu kuzum iki kızım var şimdi yani yaradanım öyle vesileler kılıyor ki vakti saati o zamanmış ve ilaç ta vesile oldu. Psikolojim hormonlarımı baskıladı çünkü yaradanım öyle istedi.tevekkül her şeyde tevekkül. Zamanı vardır herşeyin. Bak kk da araştır bir kadın ağladı eşi azosperm olduğu için ağladığını yazdıktan tam 1 yıl sonra kızı ile mutluluğunu yazdı hayatta herşeyin vakti zaman vardır yeter ki sabret umutlu ol tevekkülü asla bırakma.

X