- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Nesi abartı bebeğin kendi anne babası çocuğun değil büyüyünce hep ezik hissedicek bu olmamalıBiraz abartı bir düşünce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesi abartı bebeğin kendi anne babası çocuğun değil büyüyünce hep ezik hissedicek bu olmamalıBiraz abartı bir düşünce.
Ben de hatırlıyorum...Cok degisik bir yorum altyapısını korkarak merakettim
Evlat edinilmezse daha mı iyi.Nesi abartı bebeğin kendi anne babası çocuğun değil büyüyünce hep ezik hissedicek bu olmamalı
Kendini ezik hissedecekse besleme gibi hissedecekse çok daha iyi evlat edinilmemesi.Evlat edinilmezse daha mı iyi.
Bebegine alişamayan bir yeni annenin kurdugu bikaç cümle zoruma gitmişti ve ağir üslupla eleştirmiştim..kendi yasadigim orneklerle bir tutmuştum.Cok degisik bir yorum altyapısını korkarak merakettim
Ezelden beri gerceklestirmek istedigim bir istek bu.Evlatlık edinmede ana motivasyonunuz nedir? Neden evlatlık edinmek istiyorusunuz? Sebebi çok önemli. Onun haricinde çok güzel bir şey yapmak istiyorsunuz - bir çocuğun hayatını kurtaracaksınız.
Dün bu konu ile ilgili bir film izledim - Lion. Netflix de var. Tavsiye ederim.
O konuda sert uslup kullandim evet pismanda oldum.Koalina ya yaptığın yorumu unutamıyorum.
Ben yurt geçmişi olan, evlat edinilmiş çocuğum
Bu yüzden diyorum biliyorum
Koalina ya yaptığı yorumu unutamıyorum meseleCok degisik bir yorum altyapısını korkarak merakettim
Yorumu okuyunca kalbim skşti resmen.Koalina ya yaptığı yorumu unutamıyorum mesele
Zaten bir çok şey bir araya gelince, konu ve yorumlar, istemsizce aklımda kalıyor profil.
Millet konuşsun diye yapılacak iş değil evlat edinme
Niyeti ortada işte, ispat yeri bura değil
Gerçek hayatı, burada yol yordam sormadan ziyade gelecek tepkilerin plotunu yapıyor