Başlığın başında evlatlık olmayla ilgili olumsuz örnekler okumuş olabilirsiniz ama korkmayın anneler sizinki öyle olmayacak.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ben evlat alındığımda 3 aylıkmışım,esirgeme kurumundan alınmışım zaten 1 günlükken verilmişim oraya, annem ve babam da benden önce 3yıl boyunca evlatlık almaya çalışmışlar ama nasipleri benmişim demek ki.
![KK69 :KK69: :KK69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Çocuğunuza küçükken söylemeyin diyenlere katılmıyorum ben 6 yaşında pedagog eşliğinde öğrenmiştim.Bana her şeyi çocuk diliyle anlatmışlardı,annemin ve babamın benim ebeveynlerim olabilmek için ne kadar uğraştıklarını,beni ne kadar çok sevdiklerini
Birkaç hafta bir tuhaflık oldu tabiki ama anne ve babama olan sevgim hiç azalmamıştı aksine artmıştı : Annem babam beni ne çok seviyorlar. diye düşünürdüm.Büyüdükçe daha iyi anlıyosunuz gerçek annenizin değerini.Annemin benden sonra doğal yollarla bebişi de oldu yani kardeşim.Canım annem,hatırlıyorum benim içim şüpheye düşmesin diye kardeşimle kavga ettiğimizde bana 1 ona 2 kızardı.:105:
Hiç üzüntü duymadım bu olaydan dolayı hiç biyolojik anne babamı da aramadım.Burada evlat edinmek için uğraşan büyük yürekli annelere sesleniyorum sakın yavrumun bana karşı sevgisi azalırmı diye korkmayın yavrunuza küçük yaşlarda anlatın bunu.Ne kadar erken öğrenirse o kadar iyi benimser.Unutmayın annelik 3000 gramlık bir kütleyi karında taşımak ya da emzirmek değildir.Annelik anılardır,yaşanmışlıktır emektir.Sizin senelerce baktığınız hastalığında sevincinde birlikte olduğunuz kişi sizin yavrunuzdur şüpheniz olmasın.
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Son bir kez daha söylüyorum çocuğunzda 5-6 yaşlarındayken PEDAGOGla söyleyin bu durumu.Önceden bahsettiğim korkulardan dolayı çocuğunuza bunu erken yaşlarda söylemezseniz ve ilerde ergenlik çağında bunu dedikoducu akrabalardan vs öğrenirse ergenliğin verdiği duygusal çalkalanmalarla bu onda gereksiz bir üzüntüye yol açabilir.
Off ne çok yazmışım yaa neyse bu yazıyı burda bitiriym ben.Hepsinize yavrularınızla mutlu bir yaşam diliyorum,yaşanacak daha çoook şey var önünüzde.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)