Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sayın zaman,

Dini paylaşımların yasak olması sitenin genel kuralıdır, topiklere özel karar olmaz, dini içerik yasak ama X topik bundan muaf denemez, sitenin kuralları tüm forumu kapsar.
Dini içerikler yalnızca "Dualarımız Sizinle" bölümünde serbesttir, o bölüm dışındaki dini yorum ve konulara müdahale edilir. Ki bir derdim var bölümünü biraz takip ediyorsanız kapatıldığını görmüşsünüzdür. Keza sitede siyaset bölümü dışında da siyasette konuşulamaz.

Zira din hassas bir konudur, saygı gerektirir, bu sebeple de yasaktır. Dinlere olan hassasiyet nedeniyle sitede dini temalı resimlerin paylaşımı dahi yasaktır, aynı şekilde örgüt ve siyasi parti simgeleri de kullanılamaz.

Evet haklısınız topiklerde sizleri uyarmak bizim görevimiz değil, zira moderatörler sizleri kurallar hakkında bilgilendirmek zorunda değildir, üyeler kurallara uymalıdır çünkü.

XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Yeni üye değilsiniz, kuralları biliyorsunuzdur mutlaka.

Ayrıca topiğinizde dini konular konuşuluyor diye şikayet olmadı, anlaşmazlık tartışma var diye bildirildi, topiği açmış olmanız şikayet edilemez bir topik olmasını sağlamıyor, sizin topiğinizde sitenin bir parçasıdır ve gerekli durumlardayönetimce müdahaleler yapılır.

Size vereceğim linkte site genelini ilgilendiren kurallardan bazıları yazar:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Saygılarımla...

Sevgili admin özelden bana yazmış olduğu mesaj dır
Ben burdan yazdım özelden değil onun için burdan cevap veriyorum
Ayrıca topiği açmış olmanız derken şahsımı kastediyorsanız topiği ben açmadım

Neyse dini konuların topiklerde yasak olduğunu da öğrenmiş olduk :)

Kızlar bugün sabahtan beri beek şekeri için ne yapabilirim diye uğraşıp duruyorum :) Lavantalı tüllerden sarıp üstüne şu biblolardan tutturayım dedim. elim onları sarmaya yatkın değil herhalde, birkaç tane yaptım ama gözüme hoş gelmedi bıraktım.

Sonra küçük kutular katlayayım dedim, içine şeker koyar onu veririm diye, 3 değişik boy kutu katladım, o da içime sinmedi, çok basit gözüktü bir de gözüme, süsleme kısmını beceremedim yine :)

Bir de evde birkaç parça keçe vardı. Aşağıdakine benzer birşey diktim, sonra onu çubuğa tutturdum. üstüne de etiket bastırıp kurdeleyle bağlıycam. nasıl olur sizce :)
Ayy bunu senmi yaptin gercekten

Sana değil bacım yanlış anlama benim tepkim şikayet edenlere ve yok yasak konuşulmaz diyenlere
Yok yok senin tepkini demiyorum.
Mune benim sordugum bi soru icin gelmisti sen muneye tepki vermustin canm onu dedim.
Tepkin bana degildi biliyorum

Kızlar bugün sabahtan beri beek şekeri için ne yapabilirim diye uğraşıp duruyorum :) Lavantalı tüllerden sarıp üstüne şu biblolardan tutturayım dedim. elim onları sarmaya yatkın değil herhalde, birkaç tane yaptım ama gözüme hoş gelmedi bıraktım.

Sonra küçük kutular katlayayım dedim, içine şeker koyar onu veririm diye, 3 değişik boy kutu katladım, o da içime sinmedi, çok basit gözüktü bir de gözüme, süsleme kısmını beceremedim yine :)

Bir de evde birkaç parça keçe vardı. Aşağıdakine benzer birşey diktim, sonra onu çubuğa tutturdum. üstüne de etiket bastırıp kurdeleyle bağlıycam. nasıl olur sizce :)
Ellerine sağlık nekadar çok denemişsin
Ama buna benzer yaptığın içine sindiyse yap
Çok şeker olmuş
İnşallah yakında kullanırsın
Bende ipek satenden kese dikip etrafında dantel diktim içinede naftalin koydum arkasına da etiket yapıştırdım
Birde minik şişeler aldım üstüne kurdale ve etiket yapıştırdım ama içine kolonyamı yoksa şekermi koysam bilmiyorum
Ufak karton kutu poşet aldım onada etiket yapıştırdım bir yılı aşkın duruyor

Ellerine sağlık nekadar çok denemişsin
Ama buna benzer yaptığın içine sindiyse yap
Çok şeker olmuş
İnşallah yakında kullanırsın
Bende ipek satenden kese dikip etrafında dantel diktim içinede naftalin koydum arkasına da etiket yapıştırdım
Birde minik şişeler aldım üstüne kurdale ve etiket yapıştırdım ama içine kolonyamı yoksa şekermi koysam bilmiyorum
Ufak karton kutu poşet aldım onada etiket yapıştırdım bir yılı aşkın duruyor

İnşallah sen de, ben de kullanırız biran önce. Senin de ellerine sağlık, el hamarat olunca keseler falan ohh ne güzel çıkıyor, ben bir ağız için üç dikişi zor atıyorum o_O

Etiketi nasıl aldın Zamancım, hazır mı satılıyor, yoksa isme bastırabiliyor musun? Mesela şu parti malzemeleri satan yerlerde yaptırılabilir mi? Ben daha etiket işine girmedim, neye etiket koyacağıma karar vermem daha doğrusu elimden birşey çıkarmam anca bugüne nasip oldu :)

Benim yaptığım bu :) Ama ilk denemem, daha dediğim gibi etiket yaptırıp kurdela ile bağlayacağım... Çok kötü değil di mi :)

Eklentiler

• 20160126_231430[1].webp
    20160126_231430[1].webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 95
Bence çok tatlı görünüyor♡

QUOTE="hayatisiltisi, post: 44859078, member: 616057"]Kızlar bugün sabahtan beri beek şekeri için ne yapabilirim diye uğraşıp duruyorum :) Lavantalı tüllerden sarıp üstüne şu biblolardan tutturayım dedim. elim onları sarmaya yatkın değil herhalde, birkaç tane yaptım ama gözüme hoş gelmedi bıraktım.

Bir de evde birkaç parça keçe vardı. Aşağıdakine benzer birşey diktim, sonra onu çubuğa tutturdum. üstüne de etiket bastırıp kurdeleyle bağlıycam. nasıl olur sizce :)[/QUOTE]
B

Benim yaptığım bu :) Ama ilk denemem, daha dediğim gibi etiket yaptırıp kurdela ile bağlayacağım... Çok kötü değil di mi :)
Oyyy maşallah ne güzel olmuş
Birde hamarat değilim diyorsun
Çok güzel olmuş
Etiketi bastırdım
Pembe fon üzerine beyaz puantiye var üstünde de hoşgeldin X bebek yazıyor
Bunu ozalitçide yaptırdım orda da bastırdım 50 tanesine yanlış hatırlamıyorsam 3 tl vermiştim
Etiketler zaten kendinden yapışkanlı kesip yapıştırdım

Yüz ifadesi vermekte zorlanıyorsan tuhafiyelerde keçe kalemi var onunla çizebilirsin

Oyyy maşallah ne güzel olmuş
Birde hamarat değilim diyorsun
Çok güzel olmuş
Etiketi bastırdım
Pembe fon üzerine beyaz puantiye var üstünde de hoşgeldin X bebek yazıyor
Bunu ozalitçide yaptırdım orda da bastırdım 50 tanesine yanlış hatırlamıyorsam 3 tl vermiştim
Etiketler zaten kendinden yapışkanlı kesip yapıştırdım

Canım çok teşekkür ederim :) Ay ay ay heyecan yaptım şimdi, en kısa zamanda bir ozalitçi bulmam lazım :) allah'ım tez zamanda kullanmayı da nasip etsin hepimize inşallahhh :)

Bu arada küçük şişe kolonya fikri de hoşuma gitti. acaba ben de cam şişeler alıp bal mı koysam bir de :)

yooo hayır değil...çok güzell görünüyor...ellerine sağlık..bence devam...asıl sen benim avatarımdaki kuklaların ifadelerine bak.şaşılar şaşı..üstelik kursa gidiyordum bir de....heh..

yooo hayır değil...çok güzell görünüyor...ellerine sağlık..bence devam...asıl sen benim avatarımdaki kuklaların ifadelerine bak.şaşılar şaşı..üstelik kursa gidiyordum bir de....heh..

bir şekilde hani ben yaptım dedirtiyor ya, o bile böyle beni mutlu ediyor. Ah senin prenses şimdi kocaman oldu, halbuki buraya o ilk yazdığın günleri, heyecanı hatırlıyorum (gerçi o zaman ben yoktum, 1,5 sene önce okudum onları), sonra sümüklüböcekten bayağı okudum, sanırım şimdi okula başlıyor değil mi :) ah ah darısı bizlere olsun inşallah. benim için çok çok öp deniz kızını :D

Bence gayet güzel,çok iyi düşünülmüş..Ben çöp adam bile çizemem asıl beceriksiz benim:))Herşeyi hazır alcam napiyim:cool:

Ya benimki de inat biraz, illa ben ypıcam diye direttim :) düşün ki ne kadar keçe, tül, lavanta, biblo herşeyden aldım artık ne çıkarsa diye :) daha önce 3-5 yer minderi dikme deneyimim oldu,onlardan hiç bahsetmiyorum bile :KK70:

Bir de mesela dolabını da kendim kurdum ben, ömrümde çivi çakmamışken üstelik. oldu mu dersen, sürgülü kapılı benim dolap, tek kapısı hafif aralık duruyor ama kalanı tamamen oturdu, gayet güzel oldu :)

Yıllarca çok yoğun çalışıp bu sürece girmeden kızım gelecek diye işten ayrılırsan işte böyle maymun oluyorsun vakit nasıl geçecek, neyle uğraşsam, kızıma ne yapsam diye :) dolap puzzle falan derken beek şekerine geldim işte :) Bu arada nevresimlik kumaş da aldım, makine bile aldım dikmek için ama düz dikişi bile beceremedim, şimdi o kumaşlar sokak hayvanlarının altında karda kışta sıcak tutusun diye kutulara yuva yaptım :)

Allah'ım el emeğimle daha fazla facia yaratmadan kızım gelse keşke :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar malesef bizim uzmanımız biraz temkinli yaklasiyor,özellikle de down sendromlu bir kizimiz olduğu için. O yüzden ısrarla aniden geleceğini ve günlük Yaşamımıza devam etmemizi ,beklersek gelmeyeceğini ısrarla belirtiyor ...kısmet artık umarım bu ev ziyaretiyle görüşmeler sonlanır ve siramizi öğreniriz. .. birde söyle bir durum var ki kirklareli de 0-6 yaş çocuk yokmuş ... Türkiye'nin herhangi bir yerinde sıraya gireceğiz ...

Gercekten 9ay emzirdinizmi.
Neler yaptiniz sutunuzun gelmesi icin.dra falan gittinizmi.
Ayrintili anlatirsaniz cok srvinirim
öncelikle 6 ay emdi 9 ay değil yanlış tuşlamışım. kusurabakmayın. hiç birşey yapmadım. oğlum 7 günlüktü kucağıma geldiğinde. önceleri yalancı meme gibi emdi günde iki üç kez emzirdim sonra az az süt gelmeye başladı. sonrada günde 3-4 kez emzirdim ama mamayla karnı doyuyordu. oğlumu hastaneden teslim aldık oradaki ebe hemşire emzirirsen sütün gelir dene istersen dedi. öyle başladım. :)

Back
X