Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
5-6 aylık olurmu orası şansınıza.0-1 yaş arası dediğinizde 1 günlükte olabilir 11 aylıkta..
başvurularda 0-1 yaş veya 1-2 yaş arası gibi..gibi belirtiliyor istenen bebeğin yaşı.39 da başvurursanız şansınızda yardım eder sıra hızlı ilerlerse 0-1 yaş bebek alabilirsiniz..ama sıranız siz 41 yaşınıza geldiğinizde gelirse otomatikman 1-2 yaş sırasına geçiyorsunuz.yani bebek en az 13 aylık olabiliyor.hiç vakit kaybetmeyin bu yüzden...

merhaba

ne kadar küçük olursa benim için o kadar iyi olur.hani en fazla 5 6 aylık olsun istiyorum.teşekkürler bilgi için.:KK71:

kendi annenizi ikna çabalarına başlayın bence önce.anneniz sizin mutluluğunuzu ister sonuçta.insana annesinden daha yakın kim olabilirki.eşinizin ailesiyle bağlarınız kuvvetli değilmiş belki bu alacağınız bebek sayesinde kuvvetlenecektir.herşeyin bi sebebi olduğuna inananlardanım.bu konuda mesela kayınvaldenizle konuşun.bi yoklayın bakalım belkide çok olumlu davranacaklar.belki size beklemediğiniz şekilde destek olacaklar.o zaman keske bu kadar beklemeseydim diyeceksiniz...
ama en önemlisi eşiniz.eşinizin kararı kesin değilse bütün bunların hiçbir anlamı yok...

ben kararımı verdikten sonra aslında evin dışındakilerin çok öenmi yok.ama.. işte... ne onlarla ne onlarsız...çocuğun hayatında sadece ben ve babası olsak neyse de...onların da adapte olması lazım... gönülden..eşimin ailesi beni çok sever aslında.sadece ben kırığım.gönlüm kırık..sırf bu yüzden ödün vermek zor geliyor bana.ne yapalım... o günler gelsin de.. annelik fedakarlık gerektiriyor.onu da yapacağım...kızım için.bebek alma konusunda onlarla ilgili bir sorun yok.herşeyin hayırlısı...

benim sormak istediklerim biraz farklı.
çevrenizden destek aldınız mı,yanınızda oldularmı bu konuda?

şimdi bebeği alınca ister istemez aile büyükleri otomatikman ananane babanne dede olacaklar görünürde.fikirlerini aldınızmı

çevre sizi etkiledi mi?

eşinizle işbirliği yaptınız mı?her durumda yanınızda olacakmı?
sadece tattlı günlerde değil hastalıkta sağlıkta çocuğun her ihtiyacı olduğu anda sizinle olacağına yüzde 100 inandınız mıya da bu güveni size verdi mi?nasıl verdi

olur da bebeği evlat edindikten sonra olur ya duyarız olur böyle şeyler..daha sonra sizin bir bebeğiniz olsa ikisi arasında herhangi,en küçük bir haksızlık yaparmıyım ya da ne yaparım diye düşündünüzmü hiç?
gerçeği açıklama zamanını nasıl olacağını.yoksa zamana mı bırakmayı düşündünüz?

bulunduğunuz mekanı değiştirmeyi düşündünüz mü?

bebeğin ailesinin ortaya çıkmayacağını garanti diyorlar mı?

tamam.şimdi. dediğiniz başvuruya gittiğinizdeki duygularınız nelerdi?

cevaplayan olursa şimdiden çok teşekkür ederim.tabii ki her kişinin fikri kimseyi bağlamaz.herkes farklı kişilikte farklı duygudadır.ama inanın benim ve bu konuyla ilgilenenler için çokk önemli fikirler uyandırabilir.sevgilerimi yolluyorum.hoşçakalın.

evlat edinler lütn bir okyuan olrsa aranızda.görüşlerinz bekliyorm sevgiler :KK71:

meleklerini bekleyen bütün anne adaylarının bayramını kutlarım bi dahaki bayramda bebişleriniz inşallah kucağınızda olur

bu arada bende ilk golümü yedim çevreden ilk kötü tepkimi aldım...bi iki gün canım sıkıldı sonrada canları cehenneme dedim...insanların ağzı torba olsada büzebilsek keşke:KK57:

merhaba arkadaşlar maalesef 6.tüp bebek denememde dün düşükle sonuçlandı..35 yaşındayım 6 yıllık evliyim 6 yıla 6 adet tüp bebek sığdırdım.ama maalesef olmuyor.dünden beri karı koca çok ağladık çok üzüldük..artık tedavi olacak gücüm kalmadı...evlat edinmek için bu ay bavuru yapmak istiyoruz işallah.bu sayfa beni çok etkiledi...iyiki okudum...herkesin yolu açık olsun

ben ilerimi düşünerekten söylüyorum eğer on sene belki daha fazla süreçte olmassa bilmiyorum ne yaparım..
ama beni başvuru durumları çok düşündürüyor.yaşım geldiğinde başvuru yapsamda bi kaç senede öyle mi
bekleyeceğim?çünkü çok uzun bir yolmuş bu başvuru işlemi?
biliyorum ki içinizden birileri beni aydınlatacak..şuan yaşım bunu size sormak için çok genç
fakat zaman öyle hızlı ilerliyorki..kırk yaşımı düşünür oldum şimdiden ve bilgi sahibi olmak istedim..

arkadaşaım yaşın kaç bilmiyorum ama hiç uzun değil bu yol çabucak bitiyor eğer bu yola çıktıysan herşey sistemli olup bitiyor şimdiden bol şans

bu arada bende ilk golümü yedim çevreden ilk kötü tepkimi aldım...bi iki gün canım sıkıldı sonrada canları cehenneme dedim...insanların ağzı torba olsada büzebilsek keşke:KK57:
arkadaş pes etmek yok gollere kapıyı kapatcan demekki onlar senin dostun değilmiş dost dedkiğin sevincini paylaşcak insandır bırak onlar seni kaybettiği için üzülsün onların fikirleri önemli değil bazı şeylere kulağını tıka inan meleğini kucağına alınca herşeyi unutcan

arkadaşaım yaşın kaç bilmiyorum ama hiç uzun değil bu yol çabucak bitiyor eğer bu yola çıktıysan herşey sistemli olup bitiyor şimdiden bol şans

yaşım 23 baştada belirttim çok uzun seneler sonra olmassa diye.şimdiden bunları düşünmem komik değil dimi:KK17:
ama ozamanlarda birgün gelecek bilgi alayım dedim.çünkü olmadığına epey bi inandım..:KK14:

teşekkürler zhr;ben de ilk başlarda bu yüzden tereddüt ediyordum.yazılarımdan hatırlarsınız...sonra vazgeçtim.nedense insanlar hep başkaları için yaşıyor.o ne der bu ne der.hep desinlere veriliyor hayatlar.ben geç te olsa anladım bunu.artık ben önemliyim.ben ve eşim.bizim duygularımız bizim yaşantımız bizim geleceğimiz.önemli olan bu.gerisini sokak kapımın ardında bırakacağım.zaten oradalar..

Merhaba. Ben adliyede aile mahkemesinde çalışıyorum. Evlat edinme davalarında duruşmada çok duygulanıyorum. 3 yıllık evliyiz bizde çocuk istiyoruz ama halen olmadı. Bekliyoruz bakalım. çocuklarını esirgemeye bırakan ailelere ister istemez sinirleniyorum. Bazen esirgemeye bırakılan çocukların evlat edinilmesi için annenin veya babanın rızası alınıyor oda bizim mahkemede oluyor. Küçük küçük kızlar bebeklerini bırakıp hayatlarını yaşıyorlar. Benim içinde herkes içinde hayırlısı olsun. Benim teyzemde esirgemeden koruyucu aile çok iyi anlaşıyorlar. Birinin sorumluluğunu almak, hayatı almaktır bence. Hayatta nasıl mutluysanız kimle mutluysanız elinizden bırakmayın...bu hayat sizin...

ben ilerimi düşünerekten söylüyorum eğer on sene belki daha fazla süreçte olmassa bilmiyorum ne yaparım..
ama beni başvuru durumları çok düşündürüyor.yaşım geldiğinde başvuru yapsamda bi kaç senede öyle mi
bekleyeceğim?çünkü çok uzun bir yolmuş bu başvuru işlemi?
biliyorum ki içinizden birileri beni aydınlatacak..şuan yaşım bunu size sormak için çok genç
fakat zaman öyle hızlı ilerliyorki..kırk yaşımı düşünür oldum şimdiden ve bilgi sahibi olmak istedim..

daha sonra olmazsa diye düşünmek te güzel...ben daha sonrasının olmıyacağını düşünmezdim önceleri.malesef dünya bizim etrafımızda dönmüyor.bu bir gerçek.ama hayat ta bitmiyor.bu bizim elimizde.yeni hayat kurmak bizim elimizde.başvuruda bulunduğumuzda bebekler hazırda bizi beklemiyor.bizim gibi başka adaylar da sıralarını bekliyorlar.

ben henüz başvuruda bulundum.evrakları hazır ediyorum.seni ve buraı aydınlatırım..

az hareketlenmiş burası.herkese hoşgeldin çiçeği olsun:KK71::KK71::KK71:

X