- 13 Kasım 2014
- 148
- 197
- 40
Bunlar ne güzel haberler çok çok çok sevindim inaninki .... huzurlu sağlıklı en önemlisi hepbirlikte musmutlu hayatınız olsun inşallahBir güzel haberde benden gelsin o zaman benim de yavrum geldi çok şükür kavuştuk sonunda darısı tüm sıra bekleyen arkadaşlara olsun ins
Amin ins teşekkür ederimBunlar ne güzel haberler çok çok çok sevindim inaninki .... huzurlu sağlıklı en önemlisi hepbirlikte musmutlu hayatınız olsun inşallah
evet duyduğum kadarıyla biraz beklemeye almışlar bu çocuk olaylarından sonra aslında çok haklılar ama biz bekleyenlerin suçu neki hakkımızda hayırlısı inşallah sonra kavuşanları duyunca da öyle bir şey yok gibi geldi sonuçta durdurma olursa tüm şehirler olmaz mı hayırlısıÇok can sıkıcı bir durum demekki benimde sıram aynı duruyor ... Umarım bir dahaki aramamizda güzel haberler aliriz
ayyyyy çok çok sevindim, harika haber Allah yolunuzu açık etsin sağlıkla büyüsün bebişiniz maşallah size.. müsait olunca süreci anlatırmısınız aramalarından sonraki süreç bizi ne bekliyor en azından şimdiden kolaylıkla rdilerimBir güzel haberde benden gelsin o zaman benim de yavrum geldi çok şükür kavuştuk sonunda darısı tüm sıra bekleyen arkadaşlara olsun ins
Beklemeye aldıklarını düşünmüyorum vardır bunda da bir hayır birden hızlıca düşer inşallahevet duyduğum kadarıyla biraz beklemeye almışlar bu çocuk olaylarından sonra aslında çok haklılar ama biz bekleyenlerin suçu neki hakkımızda hayırlısı inşallah sonra kavuşanları duyunca da öyle bir şey yok gibi geldi sonuçta durdurma olursa tüm şehirler olmaz mı hayırlısı
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİHİ | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | Eyl.24 |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
Teşekkür ederim çok sağol müsait olduğun zaman ilk firsatta sizlere yazarım süreciayyyyy çok çok sevindim, harika haber Allah yolunuzu açık etsin sağlıkla büyüsün bebişiniz maşallah size.. müsait olunca süreci anlatırmısınız aramalarından sonraki süreç bizi ne bekliyor en azından şimdiden kolaylıkla rdilerim
Başka bir doğum hikayesi var okudum ilerisi icin saklıyorum kırmızı balon hikayesinide almak istiyorum nede olsa bunlar bizler için ileriye yatırımMerhaba kızlar,
size birkaç kitap önerisi ile geldim. Belki almak isteyen ve kitaplığında bulundurmak isteyen olur. Evlat edinme ile ilgili çok fazla kitap seçeneği yok. İleride çocuğunuza bu durumu açıklamak istediğinizde size ve çocuğunuza faydalı olabilir. Bekleme sürecinde de okuyarak oyalanmış olursunuz diye düşündüm. Bilginize
Kırmızı Balon Ailesi: Bir Evlat Edinilme Hikayesi
Gamze Bilir Seyhan
BAM KİTAP
Bazı aileler kan bağıyla, bazı ailelerse kalp bağıyla kurulur.
Evlat edinmenin, çocuğun hayatının doğal bir parçası olarak kabul edilmesi, onun sağlıklı gelişimi için büyük önem taşımaktadır. Bunu başarmak için de evlat edinme/edinilme konusunun biz yetişkinler için olağanlaşması gerekir. Bu nedenle, kitabı önce yalnız okumanızı ve sonra çocuğunuzla birlikte okumanızı rica ediyoruz. Evlat edinmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu hep birlikte gösterelim onlara.
Dr. Gamze BİLİR SEYHAN
Başka Bir Doğum Hikayesi
Duygu Çağlar Gizli
YAN PASAJ
Donuk bir ifadeyle, ‘Sie können keine Kinder bekommen’ dedi.
Anlamadım.
Anlayanlar tercüme etti: ‘Bir daha çocuğun olmayacakmış!’
Doktor soğuk, dümdüz, pat diye, öylesine, sıradan; tercüme eden ise içi burkula burkula, sesi titreyerek söyledi.
O an her şey bitti sandım, oysa yeni başlıyormuş. Bilmiyordum.”
Benim annelik yolculuğum da böyle başladı. Bu kitabı, bedenimde filizlenmeyen ama dallarımda çiçek açan kızıma doğru olan yolculuğum sırasında, umudun bittiği yerde; “Korkma” demek için kendime, “Bin kere dünyaya gelsem, yine senin annen olmak isterdim” demek için kızıma ve “Yalnız değilsin, her şey çok güzel olacak” demek için sana yazdım.
Hadi şimdi hep birlikte bir yaşama dokunalım!
Merhabalar öncelikle yolunuz hayırlı olsun inşallah.... Onayın kız bebek veya erkek bebek için fark edeceğini sanmıyorum...43 yaştan sonra 0-1 yaş bebek onayı alınamıyor diye biliyorum ama yinede yanlış birşey söylemek istemem ...Merababa arkadaşlar rabbim hepimizi en kısa zamanda kolaylıkla evlatlarımıza kavuştursunbizde onayimizi bekliyoruz İzmir'den sırada olan varmı güncel sırayı bilen bide bi sorum var tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız benim yaşım 41.bu yil 2.subatta evrak teslimi yaptık kız bebek tercih ettik yaştan dolayı kız bebek onaylanmaya bilir dedi böyle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bu ne güzel bir haber... Çok kısa bir zamanda kavuştum yazmanızı sabırsızlıkla bekliyorumHayırlı günler hanımlar bugün yeniden guncel siramiz için kurumu aradık,başvurumuz konyadan 0 1 yaş erkek bebek ve siramiz 2ye düşmüş artık çok az kaldı heyecandan yerimde duramıyorum çok mutlu oldum en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşalım insallahbugün benim gibi sırasını öğrenen varmı acaba mutluluğumuzu paylaşalım
İnşallah en yakın zamanda bende o haberi vermeyi umut ediyorumBu ne güzel bir haber... Çok kısa bir zamanda kavuştum yazmanızı sabırsızlıkla bekliyorum
Ay ne güzel mutlu sona yaklasmissiniz en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle ... Hazırlık konusunda en iyi kavuşan annelerimiz yardımcı olabilir size çünkü bende neyi nasıl yapacağımı bilmiyorumHerkese merhaba. Aylardır evlat edinen/edinmekte olan ailelerle nasıl iletişime geçebileceğimi araştırıyorum ve tesadüfen burayı buldum. Keşke daha önce daha önce denk gelmiş olsaydım çünkü benimle aynı heyecanı yaşayanların yazdıklarını okumak çok iyi geldi. Biz ekim 2023 de başvurumuzu tamamladık, İzmir'deyiz. Geçen hafta sırada son 10'a geldiğimizi haber veren bir telefon aldık. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmamıştık, resmen elimiz ayağımız birbirine girdi. Sıranın ilerleyiş hızına bakarsak 3 aya kadar bebeğimiz gelecek gibi görünüyor. Bebeğimiz 0-1 yaş arası olacak ama kaç aylık bir bebek geleceğini bilemediğim için nasıl bir hazırlık yapabileceğimi de bilemiyorum. Yaştan bağımsız araba, yatak gibi şeyleri almaya başladım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili hanımlar.
Merhaba siranizin yakın olmasına çok sevindim ayriyeten izmirden olmanıza ayrı sevindim bizde izmirden başvurumuzu yaptık onay bekliyoruz sizin siraniz kacli rakamlardan başladı seçiminiz kız bebek mi erkek bebekmiydi onaydan sonraki bekleme süresi nekadar oldu çok sordum kusura bakmayın bende sizin gibi çok araştırdım bu sayfayı bulana kadar buradaki arkadaşlar okuduğum kadarıyla gerekli olanlar listesi yapmışlardı bulabilirsem aticam size tecrübeli kalben güzel anneler de mutlaka yardımcı olurlarHerkese merhaba. Aylardır evlat edinen/edinmekte olan ailelerle nasıl iletişime geçebileceğimi araştırıyorum ve tesadüfen burayı buldum. Keşke daha önce daha önce denk gelmiş olsaydım çünkü benimle aynı heyecanı yaşayanların yazdıklarını okumak çok iyi geldi. Biz ekim 2023 de başvurumuzu tamamladık, İzmir'deyiz. Geçen hafta sırada son 10'a geldiğimizi haber veren bir telefon aldık. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmamıştık, resmen elimiz ayağımız birbirine girdi. Sıranın ilerleyiş hızına bakarsak 3 aya kadar bebeğimiz gelecek gibi görünüyor. Bebeğimiz 0-1 yaş arası olacak ama kaç aylık bir bebek geleceğini bilemediğim için nasıl bir hazırlık yapabileceğimi de bilemiyorum. Yaştan bağımsız araba, yatak gibi şeyleri almaya başladım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili hanımlar.
Herkese merhaba. Aylardır evlat edinen/edinmekte olan ailelerle nasıl iletişime geçebileceğimi araştırıyorum ve tesadüfen burayı buldum. Keşke daha önce daha önce denk gelmiş olsaydım çünkü benimle aynı heyecanı yaşayanların yazdıklarını okumak çok iyi geldi. Biz ekim 2023 de başvurumuzu tamamladık, İzmir'deyiz. Geçen hafta sırada son 10'a geldiğimizi haber veren bir telefon aldık. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmamıştık, resmen elimiz ayağımız birbirine girdi. Sıranın ilerleyiş hızına bakarsak 3 aya kadar bebeğimiz gelecek gibi görünüyor. Bebeğimiz 0-1 yaş arası olacak ama kaç aylık bir bebek geleceğini bilemediğim için nasıl bir hazırlık yapabileceğimi de bilemiyorum. Yaştan bağımsız araba, yatak gibi şeyleri almaya başladım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili hanımlar.