Merhaba, sizi listede göremedim, hangi şehirden bekliyorsunuz?Merhaba kızlar herkese iyi haftalar bugün kurumu aradım 42. Sıradayım , 1,5 ayda 6 kişi düşmüş aynı şekilde ilerlerse 10 ay sonra bebişime kavuşacağımbuna da şükür.
İstanbul , hangi listeden takip ediyorsunuzMerhaba, sizi listede göremedim, hangi şehirden bekliyorsunuz?
bu listeden takip ediyordum ama göremedim sizi ondan sordum başvuru tarihiniz ne zaman kız erkek bilmediğimden bilgileri verirseniz arkadaş sizi de ekler
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek feyzaumran Eki.21 ANKARA Kız Verda Oca.22 ANTALYA Kız baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek ezoss Mar.22 ANTALYA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek omrum06 Nis.22 ANKARA Kız dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek zeynepmhmt Eki.22 İSTANBUL Kız Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız ehlikanaat Oca.23 ANKARA Kız/Erkek Neslihan1610 Şub.23 YALOVA Kız/Erkek Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız Cnm0618 May.23 ANKARA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN fatosshr Ara.23 İSTANBUL Kız
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile ballıcicek Ara.21 ANTALYA Erkek Nis.23 Rahime63 Oca.22 ADIYAMAN Kız Mar.24
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
melekomerelif | İSTANBUL | Kız | ||
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
Merhaba, 22 Kasım 2021 tarihinde kuruma başvurumuzu yaptık İstanbul- 0-1 yaş kız bebekbu listeden takip ediyordum ama göremedim sizi ondan sordum başvuru tarihiniz ne zaman kız erkek bilmediğimden bilgileri verirseniz arkadaş sizi de ekler
Beni de listeye eklerseniz memnun olurum
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek feyzaumran Eki.21 ANKARA Kız melekomerelif İSTANBUL Kız Verda Oca.22 ANTALYA Kız baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek ezoss Mar.22 ANTALYA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek omrum06 Nis.22 ANKARA Kız dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek zeynepmhmt Eki.22 İSTANBUL Kız Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız ehlikanaat Oca.23 ANKARA Kız/Erkek Neslihan1610 Şub.23 YALOVA Kız/Erkek Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız Cnm0618 May.23 ANKARA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN fatosshr Ara.23 İSTANBUL Kız MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile ballıcicek Ara.21 ANTALYA Erkek Nis.23 Rahime63 Oca.22 ADIYAMAN Kız Mar.24
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | ||||
selinka | Mar.21 | UŞAK |
| ||||
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | ||||
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | ||||
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | ||||
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | ||||
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | ||||
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | ||||
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | ||||
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | ||||
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | ||||
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | ||||
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | ||||
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | ||||
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | ||||
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | ||||
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | ||||
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | ||||
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | ||||
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | |||||
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | ||||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | ||||
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | ||||
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 | |||
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
Biz beklemeye devamGünaydın iyi haftalar nasılsınız bir gelişme var mı
Ben Kasım'da arayacağım biraz ara vererek aramak iyi oluyor azda olsa sıra düşüyoreylül ayında arayan oldu mu kurumu aceba istanbul sırası nasıl aceba merak ediyorum ama birazda sabretmek istiyorum
Merhaba yolculuğunuz hayırlı olsunMerhaba benimde Ağustos başinda onaylandı samsun sırası bekliyorum 21 genel sıra ,kız bebek sıramiz 18 ...Samsun'dan bekleyen var mı ?
ne mutlu dayanabileneBen Kasım'da arayacağım biraz ara vererek aramak iyi oluyor azda olsa sıra düşüyor
hayırlı olsun, ne güzel ne kadar az numaradan başladınız inşallah çok hızlı ilerlerMerhaba benimde Ağustos başinda onaylandı samsun sırası bekliyorum 21 genel sıra ,kız bebek sıramiz 18 ...Samsun'dan bekleyen var mı ?
Merhaba,küçük yerlerde sıra yavaş ilerliyor az gibi görünüyor ama 14. Sırayı 4 sene bekleyen arkadaşım var düzce içinMerhaba yolculuğunuz hayırlı olsunne güzel sıra numaranız azdan başlamış umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz